171

Анонимен

преди 7 години

И недей забравя умнико, че Борисов има добри връзки и с Мосад:)))))

170

Наблюдател

преди 7 години

Комунистическото нахалство е с бронебойна броня покрито!Тая дъртофелница би трябвало да изритат веднага след връщането и от Варшава.

169

Анонимен

преди 7 години

Абе образ на гроб, кажи за партийната книжка на Борисов.Що я премълчаваш

168

none

преди 7 години

Не е луд този който яде баницата!

167

Анонимен

преди 7 години

Посмали ***.Колко посланика бяха сменени.А логиката ти е не желязна, а комунистическа.Да се смени посланик изкарал един мандат ,никой нямаше да обърне внимание.Наистина ГЕРБ са най нисшата класа на БКП.Интересно, последната и еврейска длъжност пак ли е да не "оревем" света;)Сега БСП имат връзки и с Мосад:)))

166

Анонимен

преди 7 години

Има ли жена, която три дни няма да си отвори дамската чанта? Има ли жена, която ще тръгне на път, без да си погледне дамската чанта? Какви дивотии си съчинява тази? Добре, взела си го погрешка, ами завърти един телефон на магазина, извини се - ама, не. Значи е съвсем съзнателно. А и какви са тези думички останал крем? Къде е останал?

165

Анонимен

преди 7 години

Като заплашва със съд,дали ще съди поляците,защото от тях тръгна всичко,а на американо-еврейската организация дали ще се размине съда.А не,на тях плащане на глоби,извинения и оставка.За нас българите наглеене и заплахи за съд.Извинения ,моля, вие нещо сте се объркали.

164

Анонимен

преди 7 години

Комунистическата закалка остава за цял живот?И Борисов е бил комунист.

163

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен183 Срещу Виденов се водеше вътрешнопартийна борба.Комунистическата закалка остава за цял живот,а прескачането от партия в партия-безпринципност и жажда за власт.

162

Анонимен

преди 7 години

Всичко,което Поптодорова е постигнала за България ,успя да разруши само за 5 минути,когато си мушна в чантата скъп крем без да плати.

161

Анонимен

преди 7 години

Еленка Паптодорова отдавна не е от БСП.Тя бе една от първите които дадоха сигнала за атаката стрещо Жан Видинов през есента на 1996 год. Тя заедно с Камов и СДС бе идиолога на "Кой не скача е червен" .

160

Факт

преди 7 години

До АнонименА кариерата и е дълга и възходяща:Първо заклета комунистка(БКП),после модерна лява(БСП),сетне социал-демократка(Евролевица на Томов) и накрая-човек на ГЕРБ.Ама за гербаджийка много се изложи-пипане на дребно,излага партията.

159

Хм

преди 7 години

Българската политическа каста се сдоби с още една знакова личност-Елена Крема!Вече е в плеядата "звезди":Пешо Танка,Гошо ***,Драгалевския мавър(Костов),Данчо Ментата,Хидроинженера и прочее и прочее....

158

Анонимен

преди 7 години

Тя отдавна няма нищо общо с БСП.Втория мандат за посланик в САЩ е по предложение на Борисов и утвърден от Плевнелиев.

157

Анонимен

преди 7 години

Големи моралисти тук, а онзи Лукарски отиде със жена си на екскурзия в САЩ на държавни разноски какъв е? Само че българина има критерии за кражба.Ако го е направил като Лукарски е тарикат.А Поптодорова комунист.И едното и другото е кражба.Парите нямат цвят и партия.

156

АК-47

преди 7 години

"...на борда на самолета е останала стока от безмитен магазин".... Тази стока, крака ли има, нещо не разбрах???

155

Берлин

преди 7 години

Той кремът сам е скочил в чантата, докато Поптодорова в момента е била твърде заета да работи за авторитета и достойнството на България. Нагъл крадец, по-нагъл крадец, комунист крадец.

154

петър радев

преди 7 години

Пък и нахална; тези он бившото ЦК нямат срама.

153

Анонимен

преди 7 години

Върнала е неразопакован продукт, и съм склонна да и повярвам, че може и да го е взела по невнимание. Говориш по телефона, в този момент съзнанието ти е заето с нещо друго и е вероятно механично да си сложиш каквото ти се върти в ръцете в чантата. Колко пъти съм си търсила ключовете и се чудя как са се озовали на доста странни места... Не съдете преди да се знае всичко, един запис от камерите ще е достатъчен да се приключи с тази истерия...

152

сопата

преди 7 години

Браво на поляците - реагират веднага даже за кражба за кирливи 400 евро, а ние мълчим за кражби за предприятия за милиони, кражби за стотици хиляди от един етнос всеки божи ден, кражби от образованието на децата ни, кражби от труда на родителите ни, кражби от здравето ни и думичка не продумваме...В нас е проблемът, в нас хората, а не в подкупните предатели в парламента. В нас, защото ги търпим да са такива нагли, арогантни и крадливи, търпим и мълчим