33

Анонимен

преди 7 години

В статията да не би да става въпрос за Деси от Дулово? За нея разправят че е строшила много дръжки, ама сега имала кофти миризма отдолу и як сърбеж. Така говорят. Ааа, и езикът и бил обложен.

32

Анонимен

преди 7 години

Вари го печи го *** си е *** макар и в женски пол. Половината българки в Германия са като тази. Някои са в сивия сектор.

31

Анонимен

преди 7 години

Що трее да ми дреме за неква спермоцистерна? Дето вика колегата долу, некои блъскат яко, а други ги били пълнили със cпepмa до капачката. Ми въпрос на личен избор! Ама айде дайте някакъв добър пример. Спермоцистерната определено не е добрия пример. Аман от негативни истории. Неква се e6aла здраво, и става героиня! Не може това да е замисъла на Твореца за нас! Има нещо друго. Айде извадете го и го покажете на хората. Те имат нужда!

30

Анонимен

преди 7 години

До яЗЕКА #34баце личи че лъскаш бастуна , а не ходиш по жени :) ... тарифата е за докато свършиш или макс 15 мин . къде е това за по час :))) . имаш ли си на идея колко струва един час да жулиш ?

29

Анонимен

преди 7 години

Защо все има статии за хора които са морално и физически деградирали?Защо няма статия за мен - дето цял живот съм блъскал много?Като ученик съм ходил по сеъстезания, решавал съм много задачи и съм бачкал на село за да има кво да ядем.Бил съм първенец на национално състезание по математика като ученик и отличник на випуска като студент.Айде стига сте промивали мозъците на хората че сме изпаднал народ!!!

28

до Анонимен

преди 7 години

Добре, ще ви го кажа по друг, по-разбираем и достъпен начин!Представете си ябълково дърво, току що са обрали плодовете му, които се сортират в различни касети (щайги), които се разнасят по различни пазари!Всеки от продавачите сам решава под какъв сорт, от коя "държава" и на каква цена да ги продаде.Но, ние с вас - за разлика от купувачите - знаем, че това са плодове родени и събрани от едно дърво в близката овощна градина!

27

яЗЕКА

преди 7 години

Що да преувеличава, бе ? 40 клиента за по един час са си точно 40 часа на ден

26

ЕКСПЕРТ-Сводник

преди 7 години

Сводничеството е много сладка работа - имаш 5 момичета, работиш с тях 30 на 70 процента в тяхна полза, те доволни, ти доволен...Средно на ден те изкарват по 400-500 евро. 150 евро от една, а ако са пет - 750 евро на ден за сводника, и то за нищо. Не е ли мечтаната професия това. Едиснтвеният минус е, че трябва силна психика да лавираш между пет кокошки

25

Берлин

преди 7 години

Аааа... и това е велико: "Има много хора, пред които тя се е изправяла, и от които я е страх.". :))))

24

Берлин

преди 7 години

Като стигнах до "Има силни рамене", гугъл-транслейтът ми дойде много и ходих да прочета оригинала в Шпигел. Е, за щастие, няма силни рамене. :)

23

до Анонимен

преди 7 години

По-добре пр'оститутка, отколкото гербав!----------Ами, какво чакаш???? Почвай!!!!!-))))))))Ей, много "*** народ", затова и държавата ни е ... слаба!Ти не знаеш ли бе г-не/г-це, че цялата ни "политическа клика", която ти сервират под формата на "Меню" е едно и също ястие от една тенджера, но с различни имена!?Колко наивен народ!?

22

експерт тъпкач

преди 7 години

Стига глупости, много малко го правят насила. Аз съм клатил доста из публичните им домове, не съм останал с такова впечатление. Стимулът за бърза печалба е примамлив, примерно един път се изложих, мацето беше супер красиво, румънка беше, и аз се о.празних на 3 минута...съответно си платих 70 евро, ако искаш пак, още толко. И тя си беше супер доволна, за 3 минути 70 евро! кой изкарва такива пари

21

ЕРДОГАН

преди 7 години

Докато жените ви проституират а някои други "проститурват" в гетото ви, Пакистанец ще ви модерира в Гугъл, други като него ще замерят полицаите ви с камъни а Елтън Джон ще се радва на друго осиновено детенце в компанията на любовника си. Дъвчете палмово масло вместо сирене, фруктозен сироп с ГМО вместо захар и костно брашно вместо колбас и се радвайте на поредните спасители които ще ви оправят.

20

Анонимен

преди 7 години

По-добре ***, отколкото гербав!

19

Ъпсурд

преди 7 години

Държавата на проститутките, както се пееше в една известна песен.

18

ЕРДОГАН

преди 7 години

Това са европейски ценности. Ще мълчите и ще вявате в светлото бъдеще.

17

морски

преди 7 години

Знаете ли, какво работят надарени камериерки на Сънито нощем ?!Та тези мераклии от Запад им идват на крака !

16

СТОЯН

преди 7 години

Всяка трета ученичка в София, ако я питаш колко взема, ще ти каже цена. Съмнявам се, че и по другите градове картината е по-различна. Това е днешна България!

15

погр ебален агент

преди 7 години

Пак не сте превели като хората. Не е Цана, а е Жана!

14

Земй

преди 7 години

Българката Цана, българката Зина всъщност са Цецка и Снежина едната в Германия другата в Гръцкия град Тсалоники. Две стандартни български *** една от Пазарджик една от Благоевград.