34

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен..................Големи умници пишат тук но ,ако не бяха Русите сега щяхте да сте с бурки и ибрици !............Нито в Гърция, нито в Сърбия, нито в Румъния, дори и в Албания няма такива продажни *** като русофилите в България, които повече от 139 години лижат руски ***, защото мислят, че по този начин се отблагодаряват за нещо си!

33

Анонимен

преди 7 години

Ренета Инджова: "Бих казала, че този празник е една залъгалка, която дават на българския народ, за да може да се смята, че се е освободил, а той всъщност си е един робски народ, който днес ще отиде, ще се поклони на Шипка, ще хапне нещо, ще се върне и така продължава вече 139 години"

32

До 37

преди 7 години

Ми да ,те предателите си приличат ! Прочети му биографията поне за да си наясно !

31

Анонимен

преди 7 години

До 43Не, просто са имали повече акъл от вас русофилите кланящи се на пропаднала ***.

30

Анонимен

преди 7 години

На нашите "братушки" им бяха нужни само 500 години за да се сетят за нас. Що така?

29

Анонимен

преди 7 години

До 37Предпочитам да вярвам на Божидар вместо на човек, който не знае къде се слага правилно запетайката. Аре у леву.

28

Анонимен

преди 7 години

Тази Русия която ни освободи отдавна я няма. Оная мумия на която се кланяте в мавзолея се погрижи за това.

27

Анонимен

преди 7 години

Големи умници пишат тук но ,ако не бяха Русите сега щяхте да сте с бурки и ибрици ! Не да умувате ! Хайде честит празник и по малко вярвайте на Божидар Димитров !

26

Анонимен

преди 7 години

ДА ЖИВЕЕ РУСИЯ!!! НЕДОНОШЧЕТА ТРЯБВА ДА СЕ КЛАНЯТЕ И ДА ПОЧИТАТЕ ОСВОБОДИТЕЛКАТА. БЕЗ РУСИЯ ЩЯХТЕ ДА СТЕ ЕДНО НИЩО!!!! НЕБЛАГОДАРНА ИЗМЕД!!! НАВЕДЕТЕ ГЛАВИ И БЛАГОДАРЕТЕ НА ОСВОБОДИТЕЛКАТА СИ!!!

25

Анонимен

преди 7 години

Туй знаме съм вдигнал и свалял година и половина до втръсване

24

1234

преди 7 години

От тези хиляди колко ли са шведи???Шведите са у маалата и ич не ги иббе за трибагерника....важно е соцеала да върви на банкомата!След години заглавието ще е стотина човека се стекоха ...От тези хиляди голяма част ще напусне БГ,други ще умират от бедност,лошо здравеопазване и т.н...благодарение на антибългарската политика водена от ВСИЧКИ партии!

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен...........................Историята след Стамболов категорично го отрича.............Отлричате го единствено предателите русофили. Ако не беше Стефан Стамболов България щеше да стане Задунайска губерния защото русофилите предатели са искали Русия да окупира България. Но вие *** четете историята писана в Кремъл!

22

1

преди 7 години

Анонимен, загубил си ума си.

21

много ясно

преди 7 години

До БългаринБългари(и други етноси) намериха достойно бъдеще навън.Даже нЕкои смениха различни държави докато намерят правилното си място.Не искат да стоят в мафиотската ***.

20

Анонимен

преди 7 години

"Какви хора бяхме тогава (1876г.) ние, които разклатихме и подкопахме цялата турска империя? [...] Тогава ние с ненавист и омраза гледахме не само на турците, но и на немците, австрийците и англичаните, които високо викаха, че Русия не идва да ни освободи, а да ни пороби, завладее и погълне [...] От тогава минаха 10 години и днес всеки разумен българин, всеки патриот, като вижда какво вършат русите в България, ще признае, че са били прави да ни предупреждават така." - Стефан Стамболов, 1886г.

19

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

До БългаринЗнаем, че ти се плаче, когато няма дитирамби за Русия...

18

Анонимен

преди 7 години

Напред с братска Русия!

17

Българин

преди 7 години

Чета коментарите и ми се плаче за бъдещето на България. И все пак - Честит празник, братя българи!

16

Иво минджев

преди 7 години

Ако не беше НАТО още щяхме да сме под османско владичество.

15

Анонимен

преди 7 години

До 18Ботев и Левски също искаха да ни освободят, но не срещнаха голяма подкрепа от българите.