172

.

преди 7 години

Щели да преработват кучешки трупове и да ги давали в зоопарка, леле леле какви *** и психопати обитават тая страничка, и очЕла като ти кажа, че булгаристанеца е вече на статус кроманьонец не ми трий коментара, ами почети малко коментарите на тия хитлерови зародиши, излез навън, виж им жалкарските муцуни и после напиши една статия за деградирането на това племе, като истински журналист, не като тръбач. Кучетата били *** животни, не знам си къв процент имали от вълчия мозък, ти си голям захлупеняк бе, ходи некой път при умните вълци да видиш как ще ти изпият разредения мозък, кучето е едно

171

Анонимен

преди 7 години

Нещо сте се сбъркали.Ако се започне с първопричината-бездомните кучета в приют и евтаназия,не след 10 г.,а след най-много месец всичко от улицата ще изчезне.Труповете могат да бъдат преработени и използвани за храна на т. нар. любимци на останалите кучелюбци.По онова време за няма и месец,нямаше кучета и по някои дворове,а на улицата абсурд,защото някой ще ти го убие.На тоя хал сме,защото няма ред,а не заради злобни души,оставете тези заучени *** фрази!Вярно,че няма по-тъпо животно от кучето.

170

Анонимен

преди 7 години

До Solar Power"Почистване, инжекция против болести и оставане в приют." - я па ти! Една лопата в главата и за храна в зоологическата градина. Но добре преварени и препечени, че ще заразят животноте там.

169

кинолог

преди 7 години

Кучето е производно на вълка. То еволиционно е затъпяло. Мозъка му е с 1/3 по-малък от вълчия. Най-интелигентното куче е с интелект на едномесечен вълк. Това са данни за кучета пазачи и ловци. При интериорните породи кучета затъпяването е още по-голямо.Панелния кучелюбец си отглежда едно глупаво животно, което му търпи простотиите с единствената цел да бъде нахранено. Компесаторен механизъм за комплексари, кито не умеят да общуват със себеподобни.

168

Solar Power

преди 7 години

До Анонимен"Ето затова България ще изчезне - не заради кучешките екскременти по улицита, а заради екскрементите в душите на хората."Пълни глупости. Ще изчезне България защото няма ред ! Първопричината за атаката с отрова са бездомните кучета. От там трябва да се започне. Прибиране на всички без документ. Почистване, инжекция против болести и оставане в приют. След 10 години всичко ще е чисто. Глоби за тези които си водят песовете без намордник, документ и не събират акото. Така е навън мен.

167

Анонимен

преди 7 години

Наскоро влизам в обект на Софийска баница. Вътре кифла с куче. Казвам и, че това не е *** и е неуместно да влиза с животно. Отговаря - аз проверих, не е забранено. Питам, къде провери в бг-мама ли ? Отвръща високопарно Да ! Освен това кучето е много чисто. Ама това, че ти лиже тутурутката, не значи, че аз искам да се храня в негово присъствие.Кучелюбка, какво да Ви кажа...

166

не съм съгласен

преди 7 години

Не е вярно,че кастрацията помага да намалява популацията им.Не е вярно,че като се изтребват,на тяхно място идват други.Идват други,защото се намира някой,който ги храни и след това те нападат хората,които не ги хранят и така защитават мястото като тяхна територия.Така че,добре правят хората.Там не се появяват,ако никой не ги храни.Обикновено след това хората не го правят,за да не ги убият пак.Или просто им харесва да няма кучета повече.И тишината е скъпоценна.Не е хубаво,но хората са по-важни.

165

Бай Ристо

преди 7 години

По принцип повечето проблеми се създават от домашните кучета. Дрискат навсякъде по пътеки и детски площадки и стопаните им не почистват след тях. Отделно дето има разни агресивни породи като питбули и тям подобни, които са много по-опасни от уличните породи.

164

Анонимен

преди 7 години

Съберете кучите глутници и си ги приберете като домашни любимци. Никой няма да ги трови като ги контролирате.

163

Анонимен

преди 7 години

кому са нужни тези агресивни ,непотребни твари в градската среда,освен проблеми друго не създават,полза никаква,вреда голяма.Който иска да си гледа куче,щом има нужда от любов и не може от другаде да вземе,нямам против,само да не го натрапва на хората,които нямат нужда от това.

162

Анонимен

преди 7 години

Събота минах през този парк сутрин, и освен обичайната гледка на кучешки *** навсякаде, кучета по детските площадки, но сега и в двора на училището до парка точно на футболното игрище което е с изкуствена трева 3-*** кучелюбители си разхождат песовете че да може децата които имат спорт понеделник да играят футбол с допълнителни екстри - и като им направих забележка само ме гледат умно

161

Teo

преди 7 години

Щом сте толкова загрижени за кученцата си, ще ви кажа две неща - куче с намордник няма как да изяде отровата, която най-вероятно е поставена на места, забранени за разхождане на кучета. Хайде холан! Спасявайте си любимците, защото някой болен мозък е решил да вземе нещата в свои ръце, след като няма адекватна намеса от страна на общината.

160

:

преди 7 години

Това на МВР-то трябва да се каже, не да всявате психози сред хората с домашни любимци, на мелиционерите работата им е да ловят нарушители на закона, човекопод0бни, които се занимават с тровене на животни са за затвора.

159

Анонимен

преди 7 години

Кучкарите сами са си виновни. Не може да водиш кучето си на детската площадка и не само това, а и да не почистваш след него. В снега чудесно се видя цялата мръсотия след тях. В Дървеница пред бл.17 където цялото пространство е обособено за деца, които играят там и през лятото и през зимата всички кучкари си разхождат кучетата точно там сутрин. Що за човек трябва да си за да правиш подобно нещо. Да, не е нормално да се слага отрова, но наглостта на кучкарите е предизвикала това поведение.

158

Анонимен

преди 7 години

МЕСТЯ!!!

157

Анонимен

преди 7 години

До АнонименВярно е,че безотговорните стопани трябва да бъдат също наказвани,но това не променя факта,че само демон ще трови гладните и бездомни,както и с домове между тях кучета,котки ,гълъби и каквато друга създадена от Бог душица ще се опита да си хапне умиращо от глад храната примесена с отровата на демона.

156

Анонимен

преди 7 години

Аз пък искам да се накаже с НАЙ-ГОЛЯМАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА кучкар,на който кучето нападне невинен човек.Кучкар,който не чисти,такъв,на който животното му вдига шум и безпокои останалите,такъв,който си пуска кучето без каишка на улицата.Както и бездомните да се приберат ДО ЕДНО и никога не се връщат по места.Ако това стане,нека отровителят бъде наказан!Така е справедливо!

155

Анонимен

преди 7 години

Би трябвало лицето на́ демона сеещ отрова да е видяно от някой или на камера или на телефон,пратете снимката на демона да се види публично и нека това зло бъде държано отговорно с най-ГОЛЯМАТА СТРОГОСТ НА ЗАКОНА!

154

Анонимен

преди 7 години

Стрико анонимчо,според думите,си зъл и *** кучкар,който опява за милите и добри животинки,които всичко разбират.Няма по-тъпо животно от кучето-доказано от многото нападения над невинни хора.То се води само по инстинкт.Но вас това за нахапаните не ви трогва.Повече ви трогва,когато някой ви направи зебележка и сте готови да скочите на бой.Ето ви бурите,за които се споменава.Всичко е и започва от вас.Вие първо трябва да се поправите и после да търсите грешките на останалите.Мислете като хора!

153

Анонимен

преди 7 години

До Таня 159Стрино Тано, нещо бръкаш. Кучеата апат само злите ора, такива дето мислат лоше на другите, па и на тех. Нема куче, което да уапе добър човек. Нема. Тебе сигурно веднага че уапе. Ако и да е малко като ръкавичка. Много разбират кучетата."НЕ ВЯРВАМ НА ХОРА, КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ КУЧЕТА, НО МНОГО ВЯРВАМ НА КУЧЕТА, КОИТО НЕ ХАРЕСВАТ ХОРА" - казал го е един от най-големите гении на света.Хайде, укротете гнусните страсти, които показахте, и се опитайте да мислите човешки.