140

:)

преди 7 години

Опааа, появиха се малко Анонимни червени тролчета :) тъкмо стана скучно :)

139

Анонимен

преди 7 години

Спряха ислямист с три газови бутилки в колата в БрюкселПреминал с превишена скорост на няколко червени светофараНа Бойко и Меркел приятелБързал е човекът да се интегрира!

138

Анонимен

преди 7 години

и аз я харесвам ...Бойко е мерзавец и бандит ..ГЕРБ са мафия

137

Анонимен

преди 7 години

предлагам да сравним имотите и богатствата на БОКО милярдера и на тази жена ..резултата е 1500 на 1 за Бойко крадеца

136

Анонимен

преди 7 години

бих гласувал за който и да е друг ама НИКОГА ПОВЕЧЕ ГЕРБ

135

Анонимен

преди 7 години

започнах да я харесвам тази жена..Бойко а тя мъжко момиче изглежда

134

?

преди 7 години

Нинова, ако съм на мястото на Борисов, ВЪОБЩЕ НЯМА да ти отговарям след толкова изречени проклетии и кривотии:СРАМНО е, че ПЪРВАТА ти дума по "дебати" е РУСИЯ??!!( и при теб, и при вицепрезидента).И като кажеш на Брюксел, ще ги уплашиш: насаме ще ТИ се посмеят и ВЕДНАГА ще ни сложат в КРАЙНАТА периферия заради теб; ЯВНО ОБИЧАШ СКАНДАЛИ, ЖИВЕЕШ ЧРЕЗ тях.Не си нито за премиер, НИТО за ЕС. На пазара- сред кавги ще си най-добре.

133

Бай Хей

преди 7 години

Д0 139. Айде, бе. Я пак провери какво си написал. Например, нещо за рекордните показатели в икономиката да си чул или просто си пишем по хавата. Ако искаш да дойдат ДПС тогава, щом всеки щял по-добре, ама после няма да пищиш като те обладават отзад. Няма по-мръснишка партия от БСП, доказано.

132

Анонимен

преди 7 години

аз съм безпартиен десен избиратели ще гласувам против ГЕРБпротив шепа крадливи седерастии за Нинова.Ще видите резултатите на таблото в НДК

131

БСП са гад.ини

преди 7 години

До давай, давай, ама няма да ви стане играта. Само злоба и мръсотия излъчвате. Пак ще ви гоним и палим в парламента, да *** в кирливите рубашки.

130

Анонимен

преди 7 години

Борисов ще го свалим и със и без дебат,защото 2 негови правителства са пълен провалздравеопазванесигурностобразованиеикономикасоциална сферавъншна политикаедно голямо нищо!служебния кабинет направи това, което той не можаГЕРБ са такива неккадърници,че който и да управлява след тях без ГЕРБще постигне успех!

129

пенсионер

преди 7 години

''ако БСП спечели изборите, ако бъда министър-председател, отивам в Брюксел и заявявам: Господа, следващия път, когато подложите на гласуване санкциите срещу Русия, България ще наложи вето''.*** пак се изказа неподготвена.Добре че няма да спечели изборите!

128

Анонимен

преди 7 години

Борисов ще го свалим и със и без дебат,защото негови правителства се провализдравеопазванесигурностобразованиеикономикаедно голямо нищослужебния кабинет направи това, което той не можаГЕРБ са такива неккадърници,че който и да управлява след тях без ГЕРБще постигне успех

127

Анонимен

преди 7 години

Протестите с/y Пеевски, ха ха ха стотина дрогирани и платени наркоманчета удряха един тъпан по жълтите павета, а Боко подмолно си делкаше с Делянчо

126

Анонимен

преди 7 години

Браво Корни 1:0 за теб, стига мутрафона е оределял правилата за всичко

125

Анонимен

преди 7 години

тивам в Брюксел и заявявам: Господа, следващия път, когато подложите на гласувате санкциите срещу Русия, България ще наложи вето.++++Пробвай и протестите срещу Пеевски ще ти се сторят детска игра.

124

само антипатия

преди 7 години

Дебатирането на тази жена се състои в агресия, манипулации и лъжи! Затова не се надявайте, че ще има някакъв смислен дебат! С подобно поведение ще спечели само антипатиите на разумните хора в България!

123

С.

преди 7 години

Като си знае капацитета... страшна излагация на екипа и. Ама защо и е дебат, тя си лъже бабичките. Те и вярват...Дядовците харесват как си клати перчема...

122

Анонимен

преди 7 години

До Хамлет 119Цялата кампания на гнидата Нинова мина под мотото :. Искам дебат ама той не иска , ама той иска а аз не искам защото не знам какво да отговоря на въпроса КОЙ...КОЙ. защото БСП гласува за Пеевски и няма как да го скрием . Ужас как се прекарахме само .

121

Тая пък лудата....

преди 7 години

Нинова ,ти ако им наложеш вето на другия ден са спрели парите и фондовете и до 1 месец могат да бутнат борда да падне....Ти сериозно ли си мислиш да играеш опъки на Германия???? Много си си повчрвала ,щяла да определя политиката на Германия и Франция.....сложи им едно вето и са те бутнали за 2 седмици.....