73

Йори

преди 7 години

Айде да дават на БГ безспорната зона от 1912 г. и да се приключва!

72

КК

преди 7 години

Население на Македония:2 057 000 души.1 297 981 (64,2%) са се самоопределили като македонци.Българи 1417 души, но около 35 000 македонци са получили българско гражданство на базата на деклариран български етнически произход до 2011 година.Албанци 509 926 (25,2%)Турци 77 959 (3,9%)*** 53 879 (2,7%) и 4% други [58]

71

Анонимен

преди 7 години

На македонците ще кажа само: О, неразумни и юроде! Поради что се срамиш да се наречеш българин и не четеш, и не говориш но своя език?"На македонският псевдонационализъм се отвръща с равен по сила и обратен по посока албански национализъм.Сами си го докараха това братята македонци.

70

Анонимен

преди 7 години

То в Албания май всички са п уйки - или ... какво тогава е чудно

69

а нашият премиер кво

преди 7 години

"без албанците няма Македония" - това написа в профила си във Facebook премиерът на Албания Еди Рама". А нашият премиер държи нещо в устата...

68

Анонимен

преди 7 години

Преди много години специалистите съветваха хората от западните територии да се държат за майка България,защото един ден ще ги напънат албанците.Ония обаче си повярваха,че са народ и че имат език минало и държава и започнаха да плюят България.Сега шиптърите ке им ги изкарат цървата през газот.

67

боби

преди 7 години

Фиром ще даде фира.Няма как тази територийка населена с истерични л а йнари да бъде стабилна държава.Албанците са нация в подем, патриоти, работари, разумни и единни.До 15-20 г. това ще бъде третата албанска държава, а малко по-късно ще се обединят и ще завършат изпълнението на националния си идеал.

66

3-те лъва

преди 7 години

Без българи въобще няма Македония!

65

Анонимен

преди 7 години

Благодаря ти Петър за отговора . Много мрачно...дано не стане .

64

Анонимен

преди 7 години

Днес щяла да ходи в Македония онази Могерини (либералката), за да придума президентът да даде мандат на Заев . Толкова е плоско и ясно как има и външно влияние за разделянето на страната . Този филм вече сме го гледали, но този път ще ударят на камък .Русия надали ще запази мълчание

63

Петърчо

преди 7 години

До Знаещ (72) Нали знаеш как се срутва нещо. Първо пукнатината не можеш и с обикновен микроскоп да я видиш но с течение на времето все по-голяма става. Това което прави Заев само ги стимулира албанците да искат все повече и повече. Едно от исканията им в бъдеще е президент албанец. Да не говорим че говорят и за две народни събрания адно македонско и едно албанско които паралелно да решават за всичко. И хоп се цепи Македония по средата. Само че тогава няма Охрид няма Св Йоан Бигорски за България.

62

Петърчо

преди 7 години

коментар 73 е от мен... бързане :(

61

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен (70) Има много от тези които уж са политически неутрални които са против това което Заев прави в момента. Като на тях добавим и това че ВМРО-ДПМНЕ получи същия брой на гласове както и на предишните избори когато спечели абсолютно мнозинство с парламента тогава излиза че комунистите на Заев са в огромна липса на подкрепа. Ако решат да я вземат от албанците е тогава ще стане лошо. Ако не тогава нови избори и дано този път гласуват с повече акъл в главата.

60

Знаещ

преди 7 години

Не виждам за какво е тоя шум след като ДЕФАКТО и сега албанският език е навсякъде,дето са албанци.Всички надписи на магазини, аптеки и др. е само на албански.Веят се само албански знамена, така че щом са позволили това вече е късно.Същото е и в южна Сърбия - Прешево,Буяновац......всичко е на албански.

59

до 68

преди 7 години

...и ти си в усилено търсене...на интелект???Опитай в Македония - ама не казвай, че си българин - че ще спукат от бой широкоскроената ти душа!

58

Анонимен

преди 7 години

Петър, понеже си информиран човек кажи какво ще се случи в Македония.Аз мисля, че вмро и македонците няма да се дадат ако ще и с кръв, което ме плаши .

57

Петърчо

преди 7 години

До Ivan Ти май не си бил. Защото вярвай ми много повече информиран съм от теб по въпроса със албанците в Македония. Кой е казал че не съм ходил там и колко често ходя. Сега ще кажеш че или не виждам какво става или не разбирам. Не коментирай някого който не познаваш. Проблемите са че Заев е отчаян да стане премиер защото в противен случай тези в партийката му дето го подкрепят сами ще започнат с ритниците. Тази предатели от СДСМ майка си би продали само да са на власт.

56

Анонимен

преди 7 години

До 61 .Благодаря ви за коментара господине, както и на "един българин" че другите са отчайващи .Наистина са много *** парчета, но интелектът е рядкост по принцип

55

Ivan

преди 7 години

До Петърчо25% албанци, ти май не си ходил скоро в Македония. Минаретата са навсякъде. Цели села са само албанци,албанското знаме се вее на всеки ъгъл. Жал ми е за макетата, защото се си живи българи, а не ги виждам как ще удържат фронта. Същото чака и цяла Европа ако не се вземат мерки навреме.

54

Анонимен

преди 7 години

сега кат ги нападнат шиптърите като преди и ще има братя *** помагайте,а после пак рушене на паметници и лошо отношение,въпреки,че нямаме апетити към територията им,да се оправят,щом нямат нищо българско и родно да си пазят държавата и да не ни занимават