61

пенсионер

преди 7 години

До До Късата памет-67С арогантността,наглостта и нахалството на ***,станахме за смях още преди да е станала премиер.Представи си как ще се развихри ако спечели....

60

MoX

преди 7 години

Страхливеца Б си спасява остатъка от егото с бягство. Няма да гозабравя, в Народното Събрание как му трепереха ръчичките, като го викнаха за Ало Танов. Мишо и семейството му дадоха фира зарад този Страх. Това чудовище е на връх България осем години.

59

късата памет

преди 7 години

До ИванДоста плоско. Не е зле ако ще пишеш коментар поне да е твой. Тоя го има под всяка статия в сайта

58

Иван

преди 7 години

Нещо характерно за Бойко - изплаши се и избяга. Трети път няма да се спънем в една тиква.

57

Влад Цепеш

преди 7 години

И двамата са за кол!

56

късата памет

преди 7 години

До До Късата памет 68Явно имаме някакво разбирателство по някои въпроси. Разликата е че на тебе ти е по противен ББ а на мене Нинова. Но продължавам да твърдя че съм прав за посоката.

55

До Късата памет

преди 7 години

Съгласен. И аз не бих избирал между двамата. Но от пожарникаря ме е и срам. За смях сме в цяла Европа с такъв премиер.

54

Анонимен

преди 7 години

До До Късата паметТака е. Но дай да погледнем и другия тогава. Също с неясно минало, участвала във всички схеми за ограбване на България от 90те. Мога да ти ги изредя, но предполагам че ги знаеш. Лично аз няма да избирам между тях двамата,прекалено съм уморен от обещания за да ме впечатлят. Въпроса е в посоката. Е според мен правилната посока е либерална демокрация и развита пазарна икономика. Не мисля, че БСП може да ни води в тази посока. Още Помня Луканов, Виденов и Станишев (всичките с ДПС)

53

бб

преди 7 години

Ясен е Боце - не иска дебат, а цирк. След като се заформи скандалът в ефир, няма да с наложи мутрата да отговаря по същество и същевременно ще може да повърне цял варел помия.

52

До Късата памет

преди 7 години

А случайно, след като не си фен на нито един от двамата, да ти се струва, че единият е ултра нагла мутра с престъпно минало, пр*ост като гъба?

51

Късата памет

преди 7 години

Не съм фен на ББ, щеше ми се да има друг лидер в дясно, но това е положението.В случая обаче е прав.Не е работа на един лидер да разбира от работата на всеки от подчинените си.Важно е да ги накара да работят и да дава посоката.Нито един от двамата не е компетентен по всички теми. Разбира се могат да ни хвърлят общи приказки и да се обвиняват един друг за квото им падне. Целта е проста, ББ да си изпусне нервите и изборите да се решат от емоционален избор, защото обмисления не е изгоден за Нинова

50

Анонимен

преди 7 години

Единственото качество на Тиквата е неговото количество! Трябва да бъде оценяван на килограм, като шо'пар, той други качества няма.

49

Пешо*

преди 7 години

Има лошо, другарю Борисов, щото ще лъснат едни неграмотници и некъдърници, които са избрани само на база фамилно име и с цел дообогатяване на родата.

48

Граматиков

преди 7 години

Проверявайте си текста преди да го изпратите !Доста неграмотни шапшали се опитват да творят.

47

погр ебален агент

преди 7 години

Пожарникаря (агент Буда) е най-страхливия политик в България! Страх го е от една жена! Пожарникарю, покажи поне един път в живота си, че си мъж, че имаш яйца! Яви се на дискусия с Нинова!

46

Анонимен

преди 7 години

Не се ли игнорират другите партии толкова рано , като се говори за дебат м/у БСП и ГЕРБ .

45

Анонимен

преди 7 години

ТИ, БОРИСОВ, ПИТА ЛИ НАРОДА ДАЛИ ГИ ИСКА ТЕЗИ ЗА МИНИСТРИ? ИЛИ ПАК ИВО ПРОКОПИЕВ ГИ ОПРЕДЕЛИ ЗА ТАКИВА.

44

Анонимен

преди 7 години

Борисов, принципно няма лошо създателите на една програма да я защитават точка по точка. В същото време точно ти си човекът, който твърди "Без мен нищо не става". Е, като е така, значи точно ти си човекът, който трябва да застане пред камерите и микрофоните от името на ГЕРБ и еднолично да отговаря на поставените въпроси. Но тъй като сме парламентарна република е редно да присъстват и лидерите на другите 2 сигурни формации - патриоти и ДПС. Но само лидерите. Уви, Бойко доказа, че е страхливец

43

Стар партиен член

преди 7 години

Нинова,защо криеш нашите кандидати?! Сред тях са все синове и дъщери на бивши партий ни величия: Иван Янчов Таков,Ана Пиринска,Клавдия Кашева,Ана Ананиева, Марио Трай ков,Атанас Баташки,Станислав Владимиров,Вероника Делибалтова...Все "народни "синове и дъщери на татковците си и дядовците си,които толкова години ни ограбваха.Че сега да гласуваме за тия да продължат делото на бащите и дедите си ли ?! Никога!!!

42

Анонимен

преди 7 години

Нещо за политиците и коалициите в народните събрания: през гугъла: "Недотуркан новый комедийный сериал - 12 серия | сериалы 2016"