56

До 56

преди 7 години

И в Турция има кюрдска партия, има депутати кюрди и в другите партии и кво от това...нали Вие сте в демократична страна, пък в Турция е имало "диктаторснво", :-) как стават тези работи в "диктаторска страна":-) :-) :-) Ердоган пък точно България го интересува... Тези работи Каракачана и Болена ли ти ги каза!

55

Анонимен

преди 7 години

До До ГруберПроблемът е друг. Не го ли виждаш. Имаш отсреща ТУРСКА партия, по-турска отколкото някога е била ДПС, която напълно открито се подкрепя и тика от турския лидер, който си мечтае за възраждане на османската империя и турско влияние в бившите и територи.За която партия ще гласуват масово хора които не са живели тук и не знаят български. Преди това ДПС капсулираше българските турци и ги отделяще от обществото. Какъв трябва да ни е манталитета, за да не ни притеснява това

54

До Грубер

преди 7 години

Да прав си:-)Българите да се плашат от крадливите си посланици:-):-):-):-)които представляват България в чужбина:-):-):-):-) Ако си променете манталитета имате шанс да се пооправите малко...Не виждате по далече от носовете си:-):-):-):-)

53

Грубер

преди 7 години

Що се плашите от българските турци в Турция бре? Много сънародници работят в Истанбул и си говорят прекрасен български и са коректни с българите в Турция. Плашим се от Елена,Сергей,Г-жа лъжа, и други 40-те разбойника.

52

До 51

преди 7 години

А и никой не може да ме слажи под строй, А и странното е, че ми го казва човек, който е под строя на Брюксел, Русия и Америка...***.

51

До 51

преди 7 години

Преди да направиш забележка на мен си виж сънародниците си, които са написали Турция с малка буква, написах го нарочно да:-) това, че твоите сънародници са написали с малка буква Турция не я прави по нисша от България...махни сега конските очила и виж аз защо съм го направил, променете си малко манталитета, не виждате по далече от носа Ви.

50

Анонимен

преди 7 години

Този долу, дето щял да гласува в Едирне - пише го с главна буква, но България с малка. Не, мерси, ходи ти "у лево", у Азия, у Анадола, дето щеш, не ни е нужен миризливия ти вот. Пределно ясно ни е за кои гласувате там, че са ви организирали под строй всичките. Понеже видиш ли, правата ти не се зачитали в България, иначе си живуркаш наМайн...си!

49

Неполитик

преди 7 години

Политиците отново се опитват да променят вота ни! Очаква ни политически армагедон! Ако не ги избием ние - те ще ни избият! Време е за разчистване на мафитските политически картели и за народна власт! Посрещайте във всеки град политиците с камъни и дърве! ЛЕВСКИ ще стане от гроба си да ни поведе срещу ЕНИЧАРИТЕ-ПОЛИТИЦИ-УБИЦИ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД!

48

Анонимен

преди 7 години

Ще се гласува...колкото и да пъшкате! Ще гласувам в българското консулство в Едирне...Плащам си и здравните и пенсионните осигоровки в българия...Ще ми казвали, че не е било редно да гласувам, аре у лево...

47

Анонимен

преди 7 години

Tuk nqkakuv neveja kazva za hilqdi ubiti turci predi 30 godini . Kakvo neshto e nevejestvoto i propagandata! Edinstvenite jertvi bqha malko bebe stupkano v sumatohata ot tulpa turci i trimata atentatori ot gara Bunovo.

46

Анонимен

преди 7 години

Ако сме държава, трябва да се прекрати!ДОСТ и ДПС не трябва да съществуват. Кух страхливец го приема.Ще повярвам в "евроатлантическите им ценности", ако видя турци в многобройните партиии.Триете за думи, извън опорните ви точки, а явлението е опасно. Българите не сме реваншисти. Не се обяснява на българските турци, че не се избрани от света и не се правят републики на турци в България. Кюрдска държава в Турция, кой там ще си го помисли?Няма държава! Боко не е държавата!Съгласяват го.

45

Анонимен

преди 7 години

Porednoto brutalno vmeshatelstvo ot strana na Turciq.Tezi hora tam nqmat nishto obshto s Bulgariq,ne znaqt i dve dumi na bulgarski.Za shtastie vqtarut ot Evropa I USA zaduha i togava tazi pozorna praktika shte prikluchi.

44

474

преди 7 години

Те няма да имат проблем с времето за гласуване - ще гласуват по 10-на за една минута. Вече мисля, че имат опит в това! Всеизвестно е , че там стават най-големите манипулации, а вече ще ни вкарват във властта не само ДПС , ами и ДОСТ. А ЧЕСТИТО!

43

Анонимен

преди 7 години

До eni4erНищо не казвам.Попитах нещо конкретно Сомалия, а защо не и Турция, с тяхния положителен ръст на населението по-развити ли са от Германия, с нейния отрицателен прираст. Лесен е отговорът.

42

Анонимен

преди 7 години

До eni4erИ тъй като съм добър, ето ти малко данни. Първото преброяване след освобождениято е през 1880-2007 919души. За две години колко да са измрели от ужас защото господарите ги няма? В случая ти подхвърлям и една сламка, за която да се хванеш но да видим дали ще се усетиш изобщо.

41

factotum

преди 7 години

Промяна на изборния кодекс, който не е с постоянен адрес повече от 5 години в България,заличаване от изборните списъци! В Турция е 6 месеца!

40

eni4er

преди 7 години

До АнонименЗначи казваш че Германия след ВСВ беше 120млн и след траен отрицателен прираст стана 80 млн

39

Анонимен

преди 7 години

До eni4erХайде пак. Взимаш две дати, едната 40 г след освобождението другата в съвремието и от това вадиш чутовен извод, който никой друг не е направил. Да ти обясня ако ще действаш така, трябваше да вземеш данните от последното преброяване на населението в империята преди освобождението и от там да сравняваш, колко е било тогава, колко сега капиш. Което пак е смешно, но нищо. А аз да те попитам пак, коя държава е по-развита Германия с нейния траен отрицателен прираст или Сомалия с положителни

38

eni4er

преди 7 години

До АнонименТи или не можеш да четеш или не разбираш това което четеш

37

Анонимен

преди 7 години

До eni4erТотално си обърка методиката, ама хайде, то е видно, че е каша в главата ти. Прегледай класацията за държави с най-висок естествен прираст. Все африкански и мюсюлмански, от които много интелект не излиза, но за сметка на това, доста загорели млади бежанци идват от там насам Ей в такава компания е турция. Не ми отговори на въпроса, но аз ще задам още един. В кой година е създадена ПЪРВАТА модерна фабрика в османската империя и къде. Какво се случва след това с нея. А в Европа кога