40

Циник

преди 7 години

Цитат: "Миналата година такива решения са взети в 22 случая от общо 26 отправени молби от съдебни власти.."Мда... и такива "умни, и красиви" решават съдбите ни!Иначе това с Льо Пен си е чиста провокация, и разчистване на политически сметки.Не знам кое е по-зле за Европа - Льо Пен..или Меркел - силно клоня към втората!

39

Анонимен

преди 7 години

До 67Логично! Но защо логиката прилагате само към белите християни, а не към всички... Толкова за вашите евроатлантически скъпоценности!

38

Анонимен

преди 7 години

Много меко пипат либералните талибани, с Щрос Кан бяха по-изобретателни и безмилостни!!!

37

онбашията

преди 7 години

много неумен ход от страна на либерасите, на прага на консервативния възход, вместо да се примирят с президент който ще постави на място САМО маймуните, ще дойде президент който ще постави на място и маймуните и жените.

36

РОССИЯ

преди 7 години

голямо заглавие .ако тя спечели ес няма да съществува и и стова ни убеждавате голямао заглавие т.ъп.па.на.рка е които е писал

35

джам джам котаки

преди 7 години

няма по-големи *** от франсетата !

34

krasimir.dykov

преди 7 години

търсят начин да я премахнат от изборите защото ако ги спечели Франция напуска ЕС и свършва лапането

33

Американ

преди 7 години

"Според проучванията Льо Пен ще спечели първия тур, но ще загуби на втория." -- tъй де, той и Тръмп щеше уж да загуби още на първия, а тя к'ва стана :-)

32

idealist

преди 7 години

Само соро/соидите са прави!

31

Анонимен

преди 7 години

Абе аз мислех, че само нашите патреоте са с по някоя и друга присъда ама то май Сичкото популист са криминогенен контингент.

30

Анонимен

преди 7 години

Всъщност има ли крайно десен или ляв политик който да не е разследван за нещо и да не е клиент на Кремъл?

29

Анонимен

преди 7 години

Апа тия така наречени обединени патриоти са като манджа с грозде. Волен крайно ляв русофил. Симеонов крайно десен. Каракачанов ветропоказател, прилапа едно време имотите на ВМРО а сега се прави на ощипана мома. Тия имат само един общ интерес власт и пари.

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 52Нямаш идея какво е истина. Истината е че Китай и САЩ има общи интереси. Русия е доста изолирана в цялата схема. Ти мислиш ли че китайците които имат не знам колко трлн в доларови облигации ще тръгнат срещу интереса си. Няма такова нещо като "общ глас" . Кво вето те гони за какво е това вето. Е така си плямпаш

27

Анонимен

преди 7 години

ТОТАЛНО НЕ Я ХАРЕСВАЩ ЩОТО ИСКА ЕС ДА СЕ РАЗПАДНЕ !!!ОБАЧЕ В СЛУЧАЯ СМЯТАМ , ЧЕ ПРАВА!!!!!!!!!!!!ХОРАТА СА ДЛЪЖНИ ДА ЗНАЯТ КАКТО КАКВО ПРАВЯТ ПУТЛЪР И АСАДЧО ПИОНКАТА МУ ТАКА И КАКВО ПРАВЯТ ИСЛЯМСКА ДЪРЖАВА И ГОСПОДАРЯ И ФАЩ!

26

Цвък

преди 7 години

Ако не бяха тези снимки, за друго щяха да се хванат, я за данъци, я за сексуални теми, важното е да се злепостави Льо Пен. И Тръмп го обвиняваха в какво ли не, но накрая спечели. Да видим накрая какво ще стане с изборите.

25

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 48Ера па ти измисли нещо ново. Под всяка статия го копираш това. Ама като са ти го дали на оперативката кво да правиш

24

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 43"Руските мюсулмани - най добрите мюсулмани в целия свят" това е от вестник Правда нали. Егати лицемерието. Значи имало добри и лоши мюсулмани

23

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 40 И понеже е 5 хода напред цялата му партия отиде в ДПС. Патриот няма що

22

Тео

преди 7 години

Не,целият спектакъл вече е игран в САЩ.В момента имаме мъж и жена осъдени за това,че са насочили пушка към афро-американско семейство и са казали ще ви убием.Осъдени са на 20 и 15 години респективно.Игнориран е фактът,че представителите на афро-американската раса са мятали каквото им попадне по тях.Не,че едните са стока,не,че другите са стока,но това е,което ни чака-човек ще трябва да си отваря очите на 1001 и да е лицемерен,всичко ще се следи,включително и ТУК!Комунизъм отвсякъде!

21

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 39"либералоагенцийките" това от ТВ Алфа го научи нали. Не сте интересни вече.