50

Елена

преди 7 години

Говоря си аз по телефона и някакви нахали ме притетесняват...че съм държала евтината им козметика в ръка...та аз съм дипломат и никой не мое да ме пипне, ей!

49

Анонимен

преди 7 години

Като гледам снимката, подходящото кремче ще е доста по-скъпо, за да я разкраси. Но ако оставим шегата настрани, колко кремчета струват по 400 долара? Не ще да е било едно нещо в ръцете и за тази сума. не ми се връзва нещо историята.

48

грешка

преди 7 години

Това не е тя, а някакъв ***. Не виждате ли, че е мъж?

47

.I.

преди 7 години

Ами то не всички крадци са комунисти, но пък всички комунисти са крадци.

46

bolbov

преди 7 години

Жалко за обучението в САЩ най елементарна кражба не осъществи а трябваше да ни налага демократични ценности. Да скалите от САЩ са друга работа унищожават половината население на дадена държава крадат всичко което им падне а после обява поредна победа на демокрацията.

45

Анонимен

преди 7 години

Елена Попотодорова - типичен преставител на Българската Политическа Класа !!!

44

Мелиха

преди 7 години

В "Лили" една девойка излезе с 2-3 продукта и като я върнаха на касата я помолиха или да заплати в троен размер или ще викат полиция... Нямаше пари и дойде куката...Вероятно баба Лена е отказа да заплати продукта, обидена... и са извикали полиция хората. За крем за 50 евро ли ще правят проблем?

43

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 35До 23 САЩ няма да я търпят като посланик и 6дни ,ако не е одобрена от тях.Поптодорова изкара 12г. в щатите,явно е техен човек.- - - - Хаааа, ха, ха, ха, ха, ти явно си мнооооого далече от не само от света и селото си ???????

42

А. Христов

преди 7 години

поредната глупост с която ни занимават, жалка картинка са това нашите "журналисти" - блюдоедци..;)

41

д

преди 7 години

Как ще е от герб. Защо пишете подобни глупости. Та тя е червена до второ коляно...

40

Анонимен

преди 7 години

Ако това е жена, значи моите мозъчни клетки са хормонално увредени!

39

Анонимен

преди 7 години

Плюете по тази Елена, която наистина е отткачена.Но и всички вие сте крадци, ако ви се падне сгода ще откраднете и ще се радвате като лууди.Толкова сте жаллки...

38

Анонимен

преди 7 години

И един мармот...:)

37

Хм

преди 7 години

Ако проследите кариерата на тая кукундела,напълно ще повярвате на версията за кражба!От върла комунистка,през модерно лява,соц-демократка та до гербаджийка-развитие един път!Впрочем,за една нощ от пламенна фенка на Хилъри К. се превърна в такава на Тръмп!Изобщо.....

36

Вал

преди 7 години

Почти същото ми се случи. Значи мерим си едно якенце , звънна ми телефона и тръгнах да излизам да не ме слушат хората в магазина. Като се разпищяха инея детектори, не мога да сваря да се връщам.Магазинерките, готини мацки ми се хилят, пък аз умрях от срам. Така, че възможно е да е било и така с Ленчето :)

35

М, да ...

преди 7 години

Обяснението звучи като признание и тъпо/нелепо оправдание! Крадла си е Е.Поптодорова! Поредниятсрам и клеймо на България!

34

Анонимен

преди 7 години

Ама какви са тия поляци бе ? За едно кремче и още няколко "дреболии" вие да арестувате наш "дипломат" ? Стига бе ! Ние у нас такова нещо никога няма да направим !!! Даже щяхме да му подарим цялата верега от магазини !!! Поляци ???

33

Срочни мерки

преди 7 години

У нас западни посолства се тровят от десетки години,чрез обемно проникващи обсебени..Ползват хлор токсични и други препарати за отравяне на жертвите вкл посланници.Не сменят с месеци водата в джакузита и басейни и ги тровят под зорките скенери на терористични камери/калибрират отровни дози..Наркоманизирани посланници даже се хвалят че икономисвали вода..Направо станали Зеленикави ЕКО..

32

Анонимен

преди 7 години

Забравила, че държи продукти в ръцете си, излязла да говори----------------------------------------------------------------------------Да бе, апък ние ядем доматите с колците. Ама нали жената щеше да става кандидат президент от ГЕРП. Защо се учудваме!?

31

Анонимен

преди 7 години

До 23 САЩ няма да я търпят като посланик и 6дни ,ако не е одобрена от тях.Поптодорова изкара 12г. в щатите,явно е техен човек.Впрочем има грама от бившия посланик на Сащ Байрли,че Поптодорова трябва дс се ползва с американски протекции.