45

Анонимен

преди 7 години

Хайде сега, вие много издребнявате, обувките са и били чисти. Следващия път ще си ги свали момичето.

44

Анонимен

преди 7 години

Не виждам драма освен материал за журналисти.

43

Анонимен

преди 7 години

Първо никъде не се вижда,че е с обувки.Второ веднага показаха снимка на Барак Хюсеин ,който си е качил краката с обувките на бюрото,типично за първичните хора.Още дълго противниците на Тръмп,хомосексуалисти,чернокожи и ислямисти,ще търсят провокации.

42

Анонимен

преди 7 години

Я! Пепи Москов какво прави там?

41

На колене

преди 7 години

Това е по етикета за прием на уимин в Оралния кабинет на Бил Клинтън.

40

Анонимен

преди 7 години

С гаранция бай Дончо я жули на същото диванче и си го е свикнала :)

39

онбашията

преди 7 години

възмутителното на тая снимка е че всички директори на университети са нerри, а не някаква си кифла.

38

Анонимен

преди 7 години

Какви черни расисти са в САЩ.Ако на снимките имаше бели мъже и чернокожа щяха да пищят че са я накарали да стои на колене,*** щяха да палят огньове, "ноу джъстис,ноу пиис" и целият свят щяше да опява негърчетата в САЩ.Сега проблемът е защо красива бяла жена не си е свалила обувките?Дали са и толкова мръсни колкото на кочовете на снимката?

37

Анонимен

преди 7 години

До тръмп-ирам 44Мога ли да те попитам ти като какъв точно се изказваш????Американец ли си?(НЕ)

36

Анонимен

преди 7 години

"Възмутително: Съветничка на Тръмп в... поза"............"Набий ми го"

35

РОССИЯ

преди 7 години

и драскачката и искаще да е на тази поза ама няма не си заслужила

34

Анонимен

преди 7 години

А, ***, Зелке! Къде видя, че Келиан е "без да си свали обувките"?По-леко плюйте, много хвърчи!

33

Анонимен

преди 7 години

"Възмутително: Съветничка на Тръмп в... поза"---Доста преекспонирана "констатация".Защо авторите от днесбегето НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАТ, когато пишат за сиканските (ромските) набези и побоища над стари хора, лекари и други българи? Наричат ги нежно "роми".Защо авторите НЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАТ, когато тези с НЕЕСТЕСТВЕНО сексуално влечение демонстрират извратеността си? Наричат го "нестандартна сексуална ОРИЕНТАЦИЯ"Постоянно ни ги натрапвате. Този "морал" е труден за разбиране.

32

Анонимен

преди 7 години

Наистина не разбирам тези дето ги кефи че тази се държи като дете.Хората разчитат че този екип ще води Америка нагоре,и трябва малко по-сериозно!

31

Ицо

преди 7 години

Сладуранка.Пичове са от екипа на Тръмп..по-добре отколкото надути псевдо-специалисти които за 4 години разрушават граденото 40г.

30

Анонимен

преди 7 години

Тя и онази на Оскарите се чепеше и тази също се чепи.Просто такова им е държането и искат да привлечат внимание към себе си,уж случайно.Вижте ме колко съм разкрепостена.Само че вече не си на частна практика,а си в екипа на Президента.Трябва да се съобразяваш малко от малко

29

Анонимен

преди 7 години

Не е "възмутително"! Напротив, това е дори възбудително! И Келиан спокойно може да мине за тийнейджърка. За разлика от "колежките", които се възмущават (че не изглеждат така).

28

Анонимен

преди 7 години

Боли ме фара дали е от екипа на Тръмп или на жена му на Клинтън.Но наистина е леко де-билно това което прави.Държи се като някаква тинейджърка в дискотеката,неадекватно е отвсякъде.Все пак е част от екипа на американския президент,утре този екип ще трябва да взима важни за света решения.Би трябвало да има и протокол който да ги съветва.Но пак добре,поне не се качи на масата!

27

Петърчо

преди 7 години

Да вземе всеки вАзмОтен да потърси в гугъл снимки от гей парадите в САЩ и да види какво е дефиницията за вАзмОтеност. Само че на либерастите тези неща им се виждат нормални и ги подкрепят а когато жена от екипа на Тръмп се появи в рокля която загатва че въпросната има колене и вдигат олелия до небето. Да не говорим че един либерастки президент на САЩ от толкова много уважение към институцията много от това уважение пренесе и на асистентките си. Това че Хилари му е жена е дефиниция за лицемерие.

26

Анонимен

преди 7 години

Между "калинките" на Трумпета и на Боко-банкянски РАЗЛИКА НЯМА.Дупе да им е яко на американците.И Трумпета щял да "строИ" инфраструктура.............Па'и се, брат......Популистите са еднакви навсякъде по света.Същото важи и за ПЛЕБСА.