11

бай ганю

преди 7 години

До Циникмного жалко за изхабения ти гласмного жалко че си живял там толкова дълго а не си станал европеец

10

свободен

преди 7 години

защо руско говорящи трябва да гласуват на българските избори ... все едно бивши от SS да главуват в Израел ... сатрапа за гласува за избори при поробения ....

9

Дедо Мъди

преди 7 години

Трябва да се премахне двойното гражданство!

8

Циник до 8

преди 7 години

Защото имат български тескерета!

7

Циник

преди 7 години

Имам двойно гражданство - по корем ще се влача...но септември ще гласувам против Меркел, и Шулц! А с изборите в България приключих след Костов!Избирайте си когото си щете!

6

свободен

преди 7 години

вече ДПС-ФСБ ще бъде детронирано .... дерзайте ДОСТ! Стига те били роби на Русия ... нашето бъдеще е ЕС и НАТО .... свобода на Крим, Дегестан, Ингушения, Северна осетия, Куриските острови ....

5

Маркуча

преди 7 години

Всеки, заминал за повече от 1година- никакво право за гласуване ! Не е редно, не е почтено, не е честно спрямо всички в Бг ! След като сте сметнали,че в Бг няма повече място за Вас, не е необходимо да взимате участие в изборите.

4

175

преди 7 години

Крайно време е българските граждани които живеят постоянно в чужбина и не знаят български език, да бъдат лишени от гражданство! Независимо дали живеят в турция или в друга държава.

3

Груйо Михалев

преди 7 години

Ами Патриотите направиха гласуването задължително и сега ДПС арите плашат хората с това:"Ако не гласуваш оставаш без гражданство...."То ,че Атака беше създадена с пари на Доган го знаят и децата,но чак пък толкова явна колоборация не сме очаквали.

2

Циник

преди 7 години

На мен разни родолюпци ми забраняват да гласувам - защото живея в чужбина.Окей пичове - няма! Обещавам! Пък и мога по-смислено да прекарам уикенда.Ще гледам сеира - как тъпоумния безпаметен български избирател зачуква поредния пирон в ковчега си - гласувайки за БСП!Турските българи...ще подсигурят пашалъка на Доган...Добре, че се махнах! Срамувам се от вас!

1

Trip

преди 7 години

Opium pasha otmenia izbornia den.