51

Анонимен

преди 7 години

Мога да гарантирам ,че децата наистина много страдат за Г-жа Парцова.Мойта дъщеря от вчера е много разстроена.Тези деца наистина направиха голям пожар в 81 у-ще.

50

ivailo1403

преди 7 години

Сутринта по " Нова тв" тия " дечица" такива нецензурни обиди по Налбантова скандираха, че няма как да съм на тяхна страна. Нооооо какво да се прави, така са ги "възпитали " родителите им.

49

Анонимен

преди 7 години

Вие на тази перхидролка дете и ученичка ли й казвате.Колкото и минуси да напишете,колкото и Браво и Евала това момиче е подтикнато от някого да спретне това протестче от заблудени ученици.Що се отнася до това колко са умни дечицата - да, има и такива за радост.Но те не врякат и крякат в двора на училището,а са на олимпиади,участват в проекти и не се интересуват от простотии.

48

probi

преди 7 години

Деца от горните класове, подкрепени от родителите си, знаят какво искат и го отстояват! Явно уволнената г-жа Румяна Парцова има своите таланти и достойнства, обичан и уважаван човек и професионалист е. Не разбирам как така, с лека ръка, директорката отстранява един можещ, работещ и ценен човек? И толкова ли не може да бъде дадена възможност на г-жа Парцова да придобие липсващото ПКС ( а какво е това?)! На пръсти се броят можещите в България. Не ги посичайте!

47

Анонимен

преди 7 години

Децата имат също право на глас.ЕВАЛА,БРАВО,по добре да устояват позицията си от колкото да седят като някой МИШКИ.БРАВО ДЕЦА.ПОДКРЕПЯМ ВИ.

46

Позитивен

преди 7 години

Ако имаше малко позитивизъм, но едва ли ще го доживеем в тази страна...децата били перверзни, директорката лоша, изгонената любовница....Не може ли да се решават цивилизовано всички спорове, без обиди, без агресия...То май не го можем.

45

Жалко

преди 7 години

Агресивните ученици, които се вихриха на площада са олицетворение на деградиралата образователна система, с липсата на ценности и разпад. Ако Парцова е толерирала хаос и липса на възпитание, то са си лика прелика. Добре че са я изгонили.

44

jj

преди 7 години

И за какво да ровим из нета, за да разберем какво е "ПКС"?

43

Брей

преди 7 години

Абсолютно подкрепям коментара на Пофесора.Напълниха училищата с директори връзкари,оставили им в ръцете парите от делигираните бюджети и комплексарките лелки едно, че крадат, друго че пускат всякакви уволнения, за да се освободят от по интелигенните , а те да блестят.Г-жа Парцова подкрепена от учениците явно е наистина добър човек и учител, е нямала ПКС, а тези които го имат какво???То вече се купува, както си купуват и поста директор.Да се въведе мандатност и да се промени схемата делигиран

42

Фъндъция

преди 7 години

Нека подкрепим влюбеното семейство Шуробаджанакови , да си намерят работа заедно в някой супермаркет. Мисля че на госпожата ще и отива кофа и стирка, ако се справя има възможност за издигане до инвентаризация. Само каса да не и дават препоръчвам...

41

Калинка-моя

преди 7 години

Прилича ми на типичен случай от родната ни действителност (с извинение за клишето). Дългогодишен специалист се явява на конкурс, който губи, а победител е "нашето" момиче. И сега нашето моме-Калинка се разправя със специалиста, понеже няма как да превъзхожда с качества и е нормално да се чувства несигурна. И 2-ро- сега пътят е разчистен за други наши Калинки.Деца, правете си изводите. Все още се пътува свободно по света, където можете да се реализирате. Оставете тукашната п**ия за Калинките.

40

Истината

преди 7 години

Цялата истина е, че г-жа Парцова беше любовница на стария директор Емил Христов и затова беше като кралица в училище. Допускаше учениците да не карат часове. Сега дойде време да работи и лъсна истината, че е некадърна. А подстрекаването на непълнолетни ученици от учители е жалко, но и подсъдно. Г-жа Парцова и виновните учители трябва да бъдат наказани!!!

39

Анонимен

преди 7 години

Таз изрусената на китка замязала в образа си от гримове и мазила...

38

Анонимен

преди 7 години

Ясно е, че тази директорка няма други качестгва, освен че съпруга и е синдикален активист. Какъв педагог може да бъде това недоразумение! Гледах я по сутринта и без да знам дори тази подробност от личния и живот, ми беше ясно че е парашутистка . Мислех, че е някакво спуснато недоразуминие от екипа на предишната министърка, а то още по-зле - жена на профсъюзен плъх!

37

Рая

преди 7 години

Съдейки по коментарите на много хора им се иска да продължаваме да сме безсловесно стадо, което не роптае докато поредният ганьовски тарикат дои и стриже. Той *** иначе няма да може и да се себеизяви. Нека ние възрастните да имаме показно от деца как се отстоява справедлива позиция.

36

Спокойно,само един е

преди 7 години

Няма хейтъри. Тук има един-единствен пишещ хейтър, вероятно от комсомола на директорката. Че е само един се разбира от еднотипните, плоски коментари, пълни със злоба. Злоба към деца. Даже не може да измисли нещо по-различно от 5-те израза, с които цели просто да обижда. Запазена марка за комплексираните, ограничени и неуверени в себе си връзкари, които не могат да покажат друго. Като тази директорка и привърженика и. Смелост, деца, бъдещето е ваше, не позволявайте на бездарни типове да го прова

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 38Щом и под тая статия се появиха хейтъри, значи положението е трагично. Само не образован човек с изпразнен от съдържание живот може да нарича децата *** Децата имат много по изострено чувство за справедливост и не е зле да се вслушваме в тях.

34

ШибиРиби

преди 7 години

Анархия ... и така во век и веков

33

Анонимен

преди 7 години

***,ненавършили пълнолетие, да имат право на глас! Още не са дорасли по-сер-ко-вците да определят съдбите на каквото и да било! Затова в нашата скапана държава нищо не върви.Да си залягат над уроците и домашните,защото по-прости поколения в нашата държава от последните никога не е имало!

32

Анонимен

преди 7 години

И в нашето училище без предупреждение (вероятно за да не можем да реагираме) смениха госпожата от занималнята на децата ни. Тя е изключителен педагог и децата много я обичаха. Моето дете беше много тъжно и дори си поплака, други дечица бяха ядосани, че любимата им госпожа няма да е с тях. Не е редно смяната на учители да става напълно еднолично. Подкрепям протестиращите и дано измежду родителите се намерят връзкари, които да спретнат една финансова ревизийка на директорката.