38

Бай мурджо

преди 7 години

Кажете на хората, Кой прикри толкова време убиеца???? Кажете си, не ни правете на гламави! Онзи с оставката ли, който орева София че го тормозели? Или някой друг ГЕРБ активист на работа в полицията? Кажете...!!!!

37

аз

преди 7 години

Абе кой е убиец, не трябва ли първо да се докаже в съда? Да не се окаже, че единствено показанията на брата имат само? Сигурен съм, че не могат да докажат вина, че някой е разпознал някого и не се е обадил. Това ще е абсолютен световен прецедент. Освен ако в това частно училище не учат децата на някой, който трябва да се притисне.

36

Анонимен

преди 7 години

Какво се чудите,това е новото ни общество с правилния цивилизационен избор,евроантлантическите ценности ,никой и нищо да не нарушава моя душевен мир,ако ще и света да се обърне.Общество в което непокисниците и толупите са идоли ,не го чака нищо добро.

35

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 43 Простата истина е , че баща му е граничен полицай и от рушвети е станал милионер. С тези пари е плащал на колегите си и учителите да си траят . Това е , другото по вестниците е пунта мара за балъците .

34

Анонимен

преди 7 години

А прокуратурата кога ще запчне да окавза съдействие на обществеността? Безнаказаността е повсевместна. Ще спрат да се притесняват да съобщават, когато по улицата спрат да се разхождат хора с по 85 регистрации и 30-годишни с по 6-7 излежани присъди.

33

Анонимен

преди 7 години

Вие наистина ли вярвате, че са го прикривали, странно съвпадение, пада правителството и изведнъж го откеиха

32

Анонимен

преди 7 години

по стар навик българите обичат да укриват провинилите се пред закона. Помагачите се наричат ятаци. Интересно е какво ще се получи в този случай. Вероятно ятаците ще бъдат игнорирани, за да не се наруши традицията. на омертата.

31

Criminals in uniform

преди 7 години

И да я осъдят тази мрша директорката то ще е нещо 1-2 години условно. Но народа вече я осъди морално. Аз не бих пратил децата си в училище където ръководството и учениците са престъпници.

30

Анонимен

преди 7 години

Хареса ми реакцията на МОН за директорката - " това лице няма място в българското образование".

29

Директорката

преди 7 години

прикрила убиеца, но волно или неволно е направила нещо "умно". Накарала го да занесе извинителна бележка за отсъствието си от училище в деня на убийството. Така сега адвокатите му не могат твърдят, че е бил на училище и следователно не той е убиецът.

28

Лаврентий Б.

преди 7 години

До Анонимен Кто его родители?

27

Анонимен

преди 7 години

До вгПо разпореждане на МОН снимките бяха разпратени по всички училища и бе назначена проверка на дневниците за точно този ден. строгостта на провелката впечатляваше. Даскал съм и знам как беше- така че изключено е да не са визали тези фотокадри в училищет на Йоан. Те по тази причина са изискли и извинителна бележка. Да се търки лекарят, който я е издал

26

Анонимен

преди 7 години

Да бе, ега ти държавата.родата може да крие щото е рода, обаче чуждите не може да крият.е па тогива нема проблема, щом родата може ме прикрива. чудо.

25

Анонимен

преди 7 години

Мълчането на агнетата , и на една голяма овца -учителка ! Жалко ,че има и такива хора !

24

se

преди 7 години

И какво от това,хората се обезвериха от престъпниците които са на свобода и вече не чустват дълг да съобщават за престъпления.Нали адвокатите му ще го отърват ...Сбърканата съдебна система накара хората да мълчат и да стават ,,съучастници" на престъпленията.Онзи ден един избягал от затвора м после го хванали ама защо е допуснато да избяга и да храни кучетата.Трябваше с него да хранят кучетата.*** убил и разфасовал убития и хоп само 18 лета.А редно беше доживотна след като няма растрел.

23

хм

преди 7 години

Румяна Арнаудова прави впечатление на много компетентен прокурор и юрист. Ясно е че убиецът е получавал закрила от близки, съученици и познати. А това са все престъпления по НК. Така че на мястото на Директорката веднага бих си наел адвокат, а не да пиша заплахи по медиите.

22

Анонимен

преди 7 години

тя пък една мушка.....

21

Анонимен

преди 7 години

Прокуратурата по вътрешно усещане ли работи, или по симпания. Тоя ми харесва, тоя не ми харесва - на въжето. Леко бе, тая патица нещо много си въобразява. Кой и дава право да се заканва на хората.

20

Анонимен

преди 7 години

До ДНКСпоред един русофил по-долу - като те пратят на психолог принудително.....Без да се отчита, че половината са били непълнолетни по това време и че трябва едва ли не да изнудиш директора да си признае доброволно, освен ако не си записал нещо с телефона.Без коментар. Всеки горе-долу нормален адвокат ще събори тези искания в съда.

19

DARK

преди 7 години

До вгНапротив излезнаха и по телевизията даваха видеото и призоваваха по всички канали!Който му е къса паметта негов проблем.Просто пълен срам за Българския народ!Стадо не народ!