88

Анонимен

преди 7 години

До баи *** 112Точно! Простотията студ не понася!

87

българин

преди 7 години

Ама много прости и ограничени племена са тия западноевропейци бе! Сигурно в Берлин и Кьолн българи изнасилваха жени, в Париж и на Лазурния бряг българи и румънци правиха атентатите. Ей такива *** като тия мутанти-***, които до вчера венчаваха първи братовчеди заслужават да страдат. Нека Великобритания е втория Пакистан, Германия- втората Турция, Франция-втория Алжир. Съдба има и техния ред да тръгнат надолу към дъното идеа...

86

баи Ганю

преди 7 години

Гражданите от бившите колонии на Англия имат специален статут.Бившите колонии и Великобритания имат така нареченият съюз Обшност на народите и те помежду си имат малко по специални отношения и права.Подробности на знам но съм чувар от синът си които е там и има брт. гражданство и цялото семеиство.Ама не благодаря.Студени особени хора.

85

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 109Това за сега е утопия но един ден като успеем да си вдигнем гащите ще стане!!!

84

Анонимен

преди 7 години

До Нора 108Да наистина, оставете го! Имате си Европейска провинция *** където всички обитатели са Богоизбрани и Вселенски кадърни за чудо и приказ! Много правилно решение!

83

Нора

преди 7 години

Крайно време е да оставим този остров на мюсюлманите и индийците.

82

Терминатор

преди 7 години

Ами ако пак дойдем? Треперреттееее!

81

Анонимен

преди 7 години

Това си е мазохизъм. Да отидеш на острова и по цел ден и по цяла година да те вали. Мерси не ща.

80

Балканджи Йово

преди 7 години

Тва дето са го видели при ,,Дойран,, още им държи на "Бобитата" .

79

Анонимен

преди 7 години

"А британските мъже ги хваща страх като погледнат тая спаружа и си помислят,че може да им се наложи да легнат с нея..."Те и за това масово са на левия бряг.

78

радост

преди 7 години

Нека се радват на кмета си мюсюлманин в Лондон.

77

Ихо

преди 7 години

А британските мъже ги хваща страх като погледнат тая спаружа и си помислят,че може да им се наложи да легнат с нея...

76

Анонимен

преди 7 години

anglite sa si pravi za tova i az ne iskam bejanzi v balgaria ama da ne ni ubejdavat che rusia ni e vrag da si gledat afrikanzite i aziatzite

75

Анонимен

преди 7 години

"Над 70000 здрави и прави бyлгара живеят като търтеи от труда на немския данъкоплатец."Поредната заблудена овца се е изказала. Ако не бяхме удавени в регулации, забрани, кражба на обучени хора, банкови хватки, откровени борсови спекулации, заробващи заеми, външна политика В УЩЪРБ на България, същите тези хора щяха да са си тук, у нас. Да си работят и да живеят НОРМАЛНО. А твоята Германия неформално води Евросъюза, така че не е несправедливо да бъдат обвинявани.

74

Анонимен

преди 7 години

Британците изсмукват всички мозъци създадени и обучени в Бг, и сега това им е благодарността. Българите били крадци и мошеници. А какви са британците, недоразвити ***, гнусящи се от физически труд или недоучили за умствен. Вижте си държавата Британци пълна с араби и индийци и източноевропейци които ви движат икономиката и ви пълнят робовладелските гуши. Но всеки рай си има и край т.нар. Видовден на български.

73

Край

преди 7 години

Тия ги не е страх от Индииците че са 1.1млрд. ми от нас- доста трябва да сме страшни.

72

Анонимен

преди 7 години

тоя 88 100% е мазния резак хах само дюнери са му в главата ;)

71

Кари

преди 7 години

Тази жена нещо не е наред ..., който е искал до сега да отиде във Великобритания е там. За какви се имат тези хора ми е много интересно .... Държавата им е пълна с индийци и пакистанци и какви ли не, огледали се в българите и румънците ....

70

До "Берлин"

преди 7 години

Българите в Германия работят ДО ЕДИН- всички,на които им е дадена или предложена някаква свестна работа! Българите в чужбина НИКОГА не просят- просяците нямат пари да стигнат до Германия и не могат да си изкарат съответни документи за пребиваване там. Просят и не работят обаче едни мургавели,на които социализмът финансира раждаемостта- те ОПРЕДЕЛЕНО не са Българи,без значение какви са им паспортите!

69

Анонимен

преди 7 години

Какво говорите българи, фашистка Англия ни третира като роби, а вие обсъждате колко сме лоши. Ами ако си докарат флота пред Варна и кажат, тоя град е не омразните българи, но на нас ни трябва да си търгуваме по Черно море, ще им го дадете доброволно, без пушка ***. Така ли братя българи, ще се оставите да ви тъпчат ли?