129

Анонимен

преди 7 години

според мен много побЪлгареноромска работа!!!

128

Поручика Балканец

преди 7 години

Ей, много турска простащина тука!

127

Анонимен

преди 7 години

Тоя побЪлгарения що не трие коментари

126

Анонимен

преди 7 години

За Възродителен Процес още няма осъден след 26 години пример са Шаушеску и Милошевич

125

Анонимен

преди 7 години

Според Уикипедия при Хан Крум е имало ''славяни'' и ''българи'' , ние знаем ли сега от кои сме

124

до: 2003

преди 7 години

хаха турчеещи се а българеещи се къде са нали са в България , Държавата крие побългарените роми Дасикане рома

123

Анонимен

преди 7 години

Трябва да се изгради система за проверка дали разбират какво е написано на бюлетината. Сиреч да се провери дали знаят български език писмено. А и говоримо.

122

Анонимен

преди 7 години

Побългарени ромчета(насила хриатиянизирани по Византия) тука коментари тръгнали да пишат я прочети в Уикипедия за Хан Крум по точно под Възтешна политика 4 ред от горе да долу , там пише нещо което ще промени мнението ти за Произхода ти

121

Анонимен

преди 7 години

Надявам се поне да могат да говорят и четат български и да гласуват свободно. Ако е под строй, не разбират нито дума на български подкарани като овце. No comment.

120

Анонимен

преди 7 години

ДОСТ вероятно ще влезе в парламента при такъв наплив от чужбина. Ще види .

119

сваляч на Су та !

преди 7 години

До су...А бе амджък необръснат , не разбра ли че сте гола вода бе .Ердоган да иска , за два дена ще е в Дамаск .Не е там работата обаче ...Не ги чаткаш тия работи .

118

Су 34

преди 7 години

За къв вилает става въпрос като една нищо и никаква Сирия ви бие на война постоянно.Смешната ви армийка 5 месеца не може да превземе един трихиляден град там!

117

Циник

преди 7 години

Българите в Турция ли? Нещо като алжирците, и мароканците във Франция! Повръщам всеки път - като го прочета това!Конструктивно предложение - това поколение, като отиде при аллаха, и 70те девственици - следващото - да бъде лишено от българско поданство!

116

Исмаил

преди 7 години

Да не забравяме че турците ни са кръвни братя(еничари,моми за харемите)...Български хроники Стефан Цанев: защото и Баязид Светкавицата султанът, който покорил Българското царство, си е наш човек, наполовина българин знам, че историците ще се изсмеят, но тъй се говори сред народа, понеже, както вече видяхме, цар Иван Шишман, за да си спаси кожата, даде насила сестра си Тамара за жена на турския султан Мурад( стр.476).

115

Исмаил

преди 7 години

Браво на българите в Турция. Там (в Едирне) ми са половината роднини. Идват много често на Пампорово ,за Байрям и да си нагледат имотите. Скоро като се пенсионират ще си дойдат . Там мъжете се пенсионират на 40г с минимална пенсия 411 евро.Тука като дойдат плащат на други да им чистят двора и ранчото и са като бейове.

114

Анонимен

преди 7 години

Още един Гугъл турист....хахаха

113

До Осман

преди 7 години

Айде сега не сме и сънували колко било нещо невиждано в Турция.Нали има интернет всеки може да види.Снимки колкото искаш ама не тия измислените ами правени от аматьори и туристи.Общо взето изглежда доста гадно.Купища *** хора винаги по улиците се виждат отпадъци.Сградите са натъпкани една до друга като във фавела.Отвори гугъл пиши турция и гледай.Какъв космос какви светлинни години?Да не си се объркал с Япония? :)

112

ДОСТ

преди 7 години

ДЕМОКРАТИ ЗА ДОСТ.ДОЛУ ДПС ДОЛУ БСП МРЪСНИТЕ АГЕНТИ.ДА ЖИВЕЕ ДЕМОКРАЦИЯТА.

111

ВЕЛИКА

преди 7 години

ВЕЛИКА БЪЛГАРИЯ ЩЕШЕ ДА ИМА АКО ЦАР БОРИС БЕШЕ ПРИЕЛ МЮСЮЛМАНСТВОТО.СТРАТЕГИЧЕСКА ГРЕШКА.ЗА ОНОВА ВРЕМЕ.ИЗТРЕПАЛ ЦВЕТА НА БОЛЯРСТВОТО И НА НАЦИЯТА.ПРЕДПОЛАГАМ НЕ ЗНАЕШ ЧЕ ПРАБЪЛГАРИТЕ СА ГОВОРИЛИ ТЮРКСКИ.АМА ТИ И ЛИЧИ КОЛКО СИ ИЗМИТ МОЗЪК...ЖАЛКО НО Е ТАКАВА ОБРАЗОВАТЕЛНАТА СИСТЕМА .БАЗИРА СЕ НА БКП ДОКТРИНА...

110

Анонимен

преди 7 години

Вън от Велика България меъсни твари!!!Ходете си там в Азия.