263

Анонимен

преди 7 години

Строим за да крадем-мотото на ГЕРБ

262

Анонимен

преди 7 години

Тоя, па! Намерил с к'во да ме плаши. :) НИТО ТИКВАТА МИ ТРЯБВА, НИТО С(р)АНИРАНЕТО МУ! ДА СЕ МАХА!!

261

Анонимен

преди 7 години

Тиква с опасен чар!

260

кога?

преди 7 години

Кога ГЕРБ ще бъдат денацифицирани?

259

Ala_Bala

преди 7 години

Колко е хубаво, че не виждам тази мутра всеки ден по телевизиите. Никога да не го видя! Долен, неук, отмъстителен, продажен и страхлив! Не гласувайте за ГЕРБ и Реформаторския блок!

258

Пешо

преди 7 години

Аз вече се санирах сам за това ще гласувам за комунистите дека утепаха на тиквата дедо му ако може и тиквата да утепат!

257

Анонимен

преди 7 години

понеже герб не санираха моя блок, гласувам против тях, за който и да е. нищо лично, просто следвам 'логиката' на този 'гений'.

256

Пешо

преди 7 години

Да го санират два метра под земята тоя нагляр!

255

Лисан

преди 7 години

Идеално! Всеки поне малко мислещ човек е срещу наливането на държавни пари в частни имоти.

254

БАй Миле

преди 7 години

Бал съм ви и санирането за ГРОБ нема да гласувам

253

БУДАЛА

преди 7 години

Санирането е добро дело .Но само за Панелките , другите с къщи къде Живеем ?Днес си платих за нова дограма и изолация + покрив на къщичката . Излезе ми 10 000 лева .Дали ще излезе прав слуха - Плевнелиев е изпрал през България 16 милиарда долара на ИДИЛ ?

252

Бай Курти

преди 7 години

Що бе Боци? Защо реши, че хората ще се водят по мутренския ти акъл?Спирай санирането, този пладнешки обир!

251

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

Бай Х.й=Бай стиропор

250

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 307Глей сега. Новините се четат от нормални хора, за това анкетата изглежда нормална. Но при коментарите не е така. Повечето нормални хора нямат нерви да спорят с неграмотници и си траят, а неграмотниците са много гласовити, някой от тях са и платени. За това се получава това разминаване.

249

ngl

преди 7 години

До Анонимен 316Не си сам да знаеш,че има и други като теб.За съжаление хората са слепи и виждат само ГРОБ и БСП.А ако реши държавната машина да очерни някого то няма отърване.А хората гледат като зомбирани и вярват ли вярват.Ако държавата поиска да изкара някой монах живял цял живот в някой манастир в най големия бандит и кръволок то ще го направи,а хората ще възприемат това за истина,а какво остава за Сидеров.Те вече му изградиха негативния ореол и голяма част от хората не го възприемат но

248

Анонимен

преди 7 години

Защо се опитвате да внушите, че изборът е между ГЕРБ и БСП?Аз редовно гласувам за Сидеров.Тук ще гракнете, че той е луд, но следя законопроектите на Атака- единствените родолюбиеи българи в парламента са те.

247

Ариана

преди 7 години

Бойче ,а водичка ще ни оставиш ли? Ще бъдем скромни ,само студена от тая оранжевата.

246

след герб идва....

преди 7 години

Бойко с теб сме, след винетките и след билетечето, идва водата, а тока си го вдигаш, ти си си майстор там от години!А въздухът в София скоро ще бие и тоя в Пекин, стваме номер 1, Бойко, мачкай, мачкай астамтици и малките деца с дихателни болест, победа!

245

Анонимен

преди 7 години

Този тип действа като мутра от 90-те. Заплахи, просташки изказвания. Стига с това санирате - не разбрахте ли, че това е касичката та ГРОБ!! Хората в ГДР и в Полша откога приключиха с това, а тук в цяла България се правят няколко блока с парите на всичките ни. Не искам с мои пари да се слага стиропор на чужди блокове, нека всеки сам да си оправя частната собственост.

244

Един от Северозапада

преди 7 години

Ааааа, забравих. И за КТБ сесетих, как се бави от всички разследващи органи разследването, как въобще не се бързаше с него,а всички ние ще плащаме 4-темилиарда, как пак наши фирми строят , почистват и санират, а народът е толкова озлобен, че или напуска държавата, щом вземе диплома , или се ръгат с ножове и трепят с бухалки, докато държавата нехае.Впрочем, и за "Ало, Ваньо?" се сетих, и за Мешо бирата, и за това, как Кристалина щеше да подобрява генофонда с бежанци, а ти-с инвестиции от Катар.