9

Анонимен

преди 7 години

И какво излиза, седем години Бойко, седем години вървим назад.

8

Хигс

преди 7 години

До ХА-ХА-ХА !От студ и глад починаха около 15 човека поне толкова са известни от медиите но заради изборите и ГЕРБ от НСИ не съобщават нищо или иначе казано от НСИ няма полза!

7

Анонимен

преди 7 години

До АнонименА какво трябваше да се стане - правителството на каже на Брюксел, че връща парите за магистрали, че България не иска да строи магистрали. Тогава нямаше да има магистрали, нито заплати на хората които ги строиха, но и нямаше да крадат от парите. Направо да откажем всички субсидии от ЕС и само да плащаме вноски. Айде да видим БСП ако спечелят как ще създадат работни места, може само да съсипат фирмите, това не е държавно социалистичеко управление, работните места са от частните фирми.

6

Анонимен

преди 7 години

Да откриваш работни места е малкинко по-различно ,отколкото да строиш магистрали и да санираш !Там се иска д..е!

5

Анонимен

преди 7 години

Извинете, мога ли да попитам? България не беше ли член на НАТО, а и на ЕС вече 10 години?

4

...

преди 7 години

Няма хора, няма безработица. В северозападна България мощен термоядрен боеприпас се е взривил. Разруха, разруха, разруха! Пусти къщи, пусти села, само роми обикалят да берат джеляйзо и мед.

3

соцялно слаб депутат

преди 7 години

Беден и неук народ лесно се управлява ,вие какво искате минимална заплата като в Румъния ли-320 евро на месец ли ?

2

Анонимен

преди 7 години

Общо взето продължаваме да сме,,гола вода" и не можем да достигнем даже нивата от,,тройната коалиция", толкова за небивалия икономически разцвет на Батце.

1

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

Вадите ни всякакви стъкмистики, които трябва да ни убедят в "просперитета" на България като член на Европейския съюз.Намалявала била безработицата в Търговище и Разград.Ами, ще се опитам да се сетя защо - разкрити са още шивашки цехове, където жените и от български и от турски произход остават без очи за една смешна заплата от 300-400 лв.Аз искам да се извади статистика колко са умрелите българи тази зима !Твърдя, че десетки хиляди - от глад, от студ, от мизерия и липса на адекватно лечение.