14

онбашията

преди 7 години

хм, не ми прилича на ромче, няма шлем с четка на главата и червена туника също.

13

да го духаш боклук

преди 7 години

До MAKEDON

12

MAKEDON

преди 7 години

Ahaaahahahaha .... abe vie Bolgarite znaete da citate ili ne OVA DETE na slikata ne e izgubenoto ova e dete na administratorot toa uci od malo kako da brisi komentari vo redakcijata na DNES. A izgubenoto e - toa e Romce i nikoj ne go slika.....

11

Анонимен

преди 7 години

Да беше русо и синеоко и аз щях да се усъмня, обаче по всичко личи, че си е ромче. Дано само не го върнат на тези " родители " и успее да излезе от блатото.

10

Анонимен

преди 7 години

От самото начало беше ясно каква е ситуацията и детето съвсем си прилича на ромче, не знам защо търсите под вола теле.

9

горкото дете!

преди 7 години

Не ми прилича на ромче! ВНИМАВАЙТЕ! Да не си го "припише", че е нЕЙНО, тази ромка, за да го продава, да вземе пари!!!?? Или по-ужасни неща!!Да се приеме ЗАКОН такива да НЕ МОГАТ ДА РАЖДАТ ПОВЕЧЕ! ( Семерджиев да реши: аборт или стерилност след 1-2 деца! Не може като кучета да раждат безразборно, без НИКАКВА ОТГОВОРНОСТ!

8

Чоко

преди 7 години

Сигурно е на работа на конвейр и не може да излезе.

7

Аз

преди 7 години

Само като погледна снимката на това детенце и една *** болка ме свива в гърдите. Това е нечовешко отношение към едно дете. Имам две,живота си давам за тях. Но снимката,снимката на невинната детска физиономия ми насълзява очите.Успех в живота дете! Явно от рано ще се бориш с него.

6

ЗАЩО

преди 7 години

ТРЯБВА ДА НИ МЪЧИТЕ С ТАКИВА МАХЛЕНСКИ НОВИНИ??? ЗАЩО????

5

д-р Търбухиян

преди 7 години

И носът не е много ромски. Нещо...

4

Тия...

преди 7 години

трябва да ги кастрират като животни - а са влзели в болница или линейка и директно да се процедира. Така и така се отнасят като животни със собствените си деца!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3

Ромлянин

преди 7 години

И аз така, куту се изцапа чаавето, викам на жината: "жина, че го миеме ли или че прааим друго?"Е, така де, то вече на две гудини, стига толкоз. Само да се опраа. Че направим друго за детски.

2

no comment

преди 7 години

"...но все още не се е явила, за да даде показания." ТВЪРДЕ ЗАЕТА с други думи...

1

Анонимен

преди 7 години

Има ли смисъл да коментираме?Една подобна, ако си спомняте, повече от месец не отиде да види болното си дете в здравно заведение, макар че какви ли не репортери търсиха връзка с нея, взимаха интервюта, а тя обещаваше пред цяла България, че ще иде да посети детенцето си.