24

Младеж

преди 7 години

Аз като рус и синеок, 1,83м висок млад мъж на 24 години, смея да твърдя, че българските жени нямат въобще вкус за мъже, но се правят на много отворени....

23

Анонимен

преди 7 години

Личи си кой е бягал от часовете по български език за да ходи да се ибе.

22

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваЗначи казваш си ръста, и това те прави "нормална"? Казват се и килата куковицо, не че няма да излъжеш и за това, но все пак, покажи поне малко убедителност. Дай си линк към фейса ако ти стиска да се докажеш, и постни линк към тая статия там за да докажеш, че действително си ти ;)Колкото до моята визия - не е кой знае какво, но не е и толкова зле, че да тръгна да убеждавам случайни хора в интернет колко съм убав като тебе, все пак не съм комплексиран грозник ;)

21

Анонимен

преди 7 години

Простете учителю по български език нали мога се чупя от урок.

20

knor

преди 7 години

Божичко! УМОПОМРАЧИТЕЛНА грозотия (

19

MaйMyнaтa

преди 7 години

До Надя НиколоваЗвездите ли ти говорят че съм плешивко, или ходи на врачка?!

18

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваСлед препинателните знаци се слагат интервали, освен ако не почва нов абзац. Правопис - елементарна култура. Не е лошо да я усвоиш преди да тръгнеш да се изтъкваш из интернет.

17

MaйMyнaтa

преди 7 години

Не се обяснявай Надке, като ти казват че си кюфте си признай!

16

Анонимен

преди 7 години

Ай.., жените с червило му виновни. Абе ще се сбръчкаш млад и изкривиш. От злоба и яд. Кю тен нема ти помогне даже.

15

Анонимен

преди 7 години

Кокал и е корема кожа и кости е станала.

14

Анонимен

преди 7 години

"Усмивката е важна и аз се грижа тя да е снежно бяла."Мда, добре че е химията в днешни дни, да може да си закараш прaсенцето и да платиш да му избелят зъбките, задължително да е неестествено и нелепо бяло, за да си личи от далече, че е фалшиво. Има един англоезичен идиом, в превод "прасе с червило". Който знае за какво става въпрос, ще схване.

13

Анонимен

преди 7 години

Аве, младежо ти какво имаш напреки, българската жена. Ти майка си ли хулиш?! Ни срам, ни свян. О, неразумни юроде!

12

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваСвободна си да си внушаваш каквото искаш, явно ти е единствения отдушник. Щом ти помага да спиш по-спокойно.Притеснително е че разни хора бъркат бъркат жените с прaсетата - прасетата се яДат, жените се яБат. Но за тези които само яДат и са прекалено неугледни за да яБат единствено количеството има значение ;)

11

Анонимен

преди 7 години

Стереотипа джезве с кокали отдавна не се толерира и в световен мащаб. Манекенките са вече с други мерки, дори. Щом анорексията е бич в 21 век, смятайте за какво иде реч. Момко, това че ти харесваш жени с визия скелет обвит в кожа и го имаш за много гъзарско. Някои мъже предпочитат жена с гърди, дупе женственост и излъчване. Всеки си има птедпоитания към жена. Мъжете са изключително занемарени, но с високи претенции към жените.

10

Анонимен

преди 7 години

Абе че тая не е с перфектно тяло не е, нито пък и е особено лицеприятна, но евала че се е взела в ръце малко от малко, защото можеше да е сак с токсична лой и да изглежда много по-зле от това.Нито е анорексичка, нито промотира фитнес фанатизъм, ама дебелите гусенца винаги ще имат проблеми с тия, по-добре оформени от тях, елементарна завист и нищо повече.

9

Младеж

преди 7 години

До Надя НиколоваАми и ние мъжете като си лягаме с българските жени (не всички, но повечето) трябва да се изследваме после да не сме се заразили с нещо....

8

Анонимен

преди 7 години

До Надя НиколоваЯвно положението ти е доста трагично, щом си опряла до това да представяш че съм таксиджия с дебело шкембе и лоши зъби за да се "чувстваш добре". Типичен психологичен профил на комплексирана личност, вероятно ти си тая със шкембето и лошите зъби.Разбери че троленето в интернет никога няма да те направи по-добра личност, спри да се тъпчеш, да пиеш и да пушиш и поспортувай малко, да се раздвижи кръвта, барем поне малко ти стигне и до закърнелия мозък.

7

Анонимен

преди 7 години

Какъв и е грозен корема. Кокаляци.

6

Анонимен

преди 7 години

Такива кифли са виновни за комплексите на децата и младежите. Снимайки се по цял ден на екзотичби места облечение от горе до долу с маркови дрехи така стават популярни.. никой не си задава въпроса оъкъде изкарват тази пари за ексурзии и патцали.. едва ли продават пици в Милано.

5

Анонимен

преди 7 години

"Красива фигура има примерно Блейк Лайвли,но това момиче изглежда болно"Абсолютно в същата категория са и двете. Болна ти е главата.