57

Пенсия

преди 7 години

Изкукуригала работа.

56

Анонимен

преди 7 години

До Мда - ревизиите, правени от Герджиков, са нещо съвсем естествено.К'ви ревизии ве! К'ви 5 лева!

55

Пешо

преди 7 години

Щом гербавата корумпирана *** *** така, *** здраво във форума и сама си цъка плюсчета, значи служебното правителство работи добре :) Опасно щеше да е, ако гербокомунетата хвалеха правителството.......

54

кой?

преди 7 години

В действията на Герджиков прозира дългата и дебела ръчичка на Нинова - червената чистачка.

53

Анонимен

преди 7 години

верочтно ен-де-се-вейците разчитат, че новият парламент няма да е в състояние да състави лесно ново правителство и служебно правителство ше се разпорежда по-дълго с държавата и съответно с паричките по всички ресори. Сметкаджийство. Сега им се е паднало!

52

Мда

преди 7 години

Предвид наглите и незаконосъобразни чистки, които направи онзи *** Близашки през 2014 г., за да разчисти пътя към кабинет "борисов 2" (малката буква не е случайна), ревизиите, правени от Герджиков, са нещо съвсем естествено.

51

Анонимен

преди 7 години

Някой да има съмнения, че Герджиков е кукла на конци, а кукловодът е нинова? Триглавата ламя се завръща. Соломон Паси ги беше събрал заедно с Радев.

50

до 64

преди 7 години

Бях в Арена Армеец. Не беше масово освиркан, но да, чуха се доста освирквания. Ако освиркване малцината свестни политици, после няма защо да недоволстваме, че ни управляват зад.ици. Понеже освиркващите знаят за нвго, че е политик, повечето бяха някакви от агитките, дето името си не могат да напишат без грешка.

49

Анонимен

преди 7 години

Работата е там, че Герджиков не изпълнява ничии поръчки, затова толкова хора ревнаха срещу него, разбута статуквото, вмирисано от години.

48

Анонимен

преди 7 години

Що за човек е Герджиков и чии поръчки изпълнява? Предишният служебен премиер Г. Близнашки се държа много по-цивилизовано. Изобщо нямаше такива уволнения. Работата се разсмърдя.

47

Анонимен

преди 7 години

Герп калинки отказват да изпълняват заповедите на Герджиков и го саботират.

46

кой

преди 7 години

Преди служебното правителство десетки пъти по всички медии Герджиков казваше , че не иска и няма да бъде премиер. Кой, кой го застави и по каква причина го принудиха да приеме и в момента му личи че е насилван. Кой и как???

45

Анонимен

преди 7 години

Тоя Герджик за какво се мисли. ДЪРЖИ СЕ КАТО ПРЕВРАТАДЖИЯ. Да се маха. Преди да е съградил нещо, освен да смени няколкостотин крушки, той руши всички по пътя си. Били помолил, не били притискал за оставка. Министър председателя не моли за подаяния, а изисква и нарежда. Оставка докато не е окъкал всички.

44

Анонимен

преди 7 години

До АнонименГлупости, в правомощията на служебното правителство е да прави чистки на всички нива ако сметне за необходимо.-----------Най-после да си признаете, че това е правителство на БСП.

43

Анонимен

преди 7 години

Гарджиков е най-жалкият служебен премиер,който България е имала.Без да е избиран на избори,той започна масови,политически уволнения и даде ход на ярастен политически натиск и заплахи на висши служители от предишната власт,сякаш е велик реформатор,дошъл на власт най-малко с 60% от избирателите?!От първите дни започна да уволнява политическите противници на БСП и да позсигурява условия за кражба на следващите избори,в полза та БСП,и компания.Чудя се,защо Соломон Паси му е приятел?

42

...

преди 7 години

Махнаха от летището читав човек ,сложиха уличен в измама загробил предприятието вече с над 40мл не ходи на работа администрацията 5 дена не работи пълен бандит ,всички го мразят какво да ви говоря

41

Хакер

преди 7 години

А ве Герджик, кво стана с машините? Както сте я подкарали май забравихте, че ще има избори на 26.03?

40

дидо

преди 7 години

кого освиркваха на тенис ма4а в зала армеец . министър председателя. да е жива и здрава др.нинова 4 е си намери ма6а.47298

39

Bad Company

преди 7 години

Отново се движим по остаЛуканов-Беров-Станишев- Орешарски-Герджиков. И на вас ли ви "навяват "хубави" спомени"??? ...Сутринта гледах Таско Ерменков по тв. Е, няма подобна наглост!! По негово време докараха пенсията на тати/лека му пръст/ на 3$ !!!! И този , същия наглец ще е "промяната"!!!!!!!!!!!!!!!!?????? Не бе! Не, не, не!

38

Анонимен

преди 7 години

ПРИМИТИВЕН РЕВАНШИЗЪМ - ТИПИЧНО ЗА КОМУНИСТИЧЕСКИ ***