111

Анонимен

преди 7 години

До ЖиборТОВА Е УБИЕЦА!!!-------ЛОШОТО Е, ЧЕ Е БИЛ НЕПЪЛНОЛЕТЕН И ЗА УБИЙСТВОТО Я МУ ДАДАТ 5 ГОДИНИ Я НЕ!!!ТУК ТРЯБВА ДА МУ СЕ ПОВДИГНАТ ВСЕВЪЗМОЖНИ ОБВИНЕНИЯ НАЙ-РАЗЛИЧНИ ЗА ТОВА, ЧЕ СЕ Е УКРИЛ ЗА ТОВА ЧЕ Е ИЗБЯГАЛ И ТЕМПОДОБНИ!!!АЗ АКО СЪМ ПРОКУРОР ЩЕ ГО СМАЧКАМ ОТ ОБВИНЕНИЯ ТОЗИ!!!

110

но комент

преди 7 години

Записът от камерите е достатъчно ясен да се направи 100 процента сигурна лицева идентификация от специалист.Има такива в МВР.МВР има ресурс и технически средства да разкрие ВСЯКО престъпление ,въпросът е дали иска да го направи, и дали ще използва целия си възможен ресурс.въпросът има и обратна страна- ако едно престъпление остане неразкрито, значи някой не иска или няма достатъчно интерес...

109

Жибор

преди 7 години

Такава снимка показвайте само ако е на убиеца- не на убития!

108

Анонимен

преди 7 години

Всичко е покривано до сега, това е ясно. Присъдата за такива хора трябва да е най-тежката. Не може да отнемаш човешки живот и щом няма смъртно наказание трябва да се слага доживотна присъда.

107

Скитник

преди 7 години

И разследващите са като всичко останало в ***......

106

Анонимен

преди 7 години

НАШМЪРКАЛ СЕ Е И СЕ Е РАЗПРИКАЗВАЛ!!!!!!!!!!!ТАКИВА НЕЩА ТРУДНО ЧОВЕК ПАЗИ В ТАЙНА БЕЗ ДА СПОДЕЛИ ЩОТО ИЗЯЖДАТ ДУШАТА МУ!!!!!!!!!!

105

ЗАЩО

преди 7 години

Как може всички учители и съученици и роднини да са разпознали убиеца- едно разглезено дете какъвто е и брат му и нищо да не казват на полицията .затова в България ще стават такива УБИЙСТВА Хората не съдействат

104

ПИТАМ ИИСКАМ ОТГОВОР

преди 7 години

ПАК СЕ ПОЧНА - АМИ АКО НЕ Е ТОЙ. АМИ АКО Е ТОЙ, КАКТО СЕ ДОКАЗВА ДО МОМЕНТА ИЛИ БАЩАТА МИТНИЧАР Е ПОКРИВАЛ СИНА СИ. ЗНАЕМ ЗА ТОПЛАТА ВРЪЗКА МИТНИЦИ И КОНТРАБАНДА И ГЕРБ. ДА, ДА И ГЕРБ, КОИТО БЯХА НА ВЛАСТ ТИЯ ГОДИНИ, А ЧАК СЕ ОГЛАСЯВАТ ФАКТИТЕ. АМИ АКО БАЩАТА Е ПЛАЩАЛ НА КОГОТО ТРЯБВА. ТАЯ ИСТОРИЯ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗМИРИШЕ ОТВСЯКЪДЕ. А НЕ АДВОКАТИТЕ ДА СЕ ПИТАТ И РАЗМИВАТ ВИНАТА. ИНТЕРЕСНО КАКВО ЩЕ СТАНЕ СЪС СВИДЕТЕЛЯ. И ЗАЩО СЕГА НЕ СЕ СТРАХУВА ДА ГОВОРИ!!!

103

Анонимен

преди 7 години

Аз не съм криминалист, но се питам - защо до сега не е известно познават ли се убиецът и убитият?Другият къде е учил, що за човек е, имали ли са допирни точки, има ли някакво предизвикателство, което е подбуда.Това са били деца - единият е убит, другият е убиец.Какво ги свързва двамата?Или, какво ги разделя - съперничество, някакви момичета, нещо друго?

102

none

преди 7 години

"В шахта на близо" !!! - Това показва колко са били заинтересувани!

101

тото

преди 7 години

Някъде четох, че срещу момчето е свидетелствал брат му, Марсел и така са разкрили убийството. Така че няма смисъл да обвинявате ченгетата, че са го накиснали с фалшива улика. Отделно, освен брата май и други свидетели има. А и публикуваната на други места снимка от камерите, в деня на убийстовото показва как Йоан тича с бая кръв по лицето на местопрестъпкението.

100

МИЛИЦИОНЕРИ

преди 7 години

МВР се изложи пак. Егаси му и клоуните. На метри да е шахтата и някой примадон да не си е направил труда да погледне. Ще си изцапа ръчичките ... Смешковци на ЕНТА степен.

99

ганьо

преди 7 години

Браво на човека който го е издал

98

Анонимен

преди 7 години

Нещо не ми се връзват нещата. Ей така да си вървиш в градината и да посегнеш на човек. Момиче е замесено в цялата ситуация.

97

Анонимен

преди 7 години

До анонимен 127Е как слаби ченгета, до един са охранени шопари родните заптиета.....Слаби са само умствено.....

96

Анонимен

преди 7 години

Какви неандерталци сте, бе. Човека първо трябва да се изправи пред съд, да се съберат всички доказателства, да мине делото и чак тогава ще се говори, че е убиецът. Невинен до доказване на противното се казва, но тука по тия ширини живеем не 100 години, а 10 000 години назад във времето. Гнус ме е от всички вас.

95

Анонимен

преди 7 години

2 години родните заптиета търсят нож на местропроизшествието......ЗАКРИВАЙ!!!!!

94

Анонимен

преди 7 години

Оперативните "работници" две години са се чудели как се прави разпит на шахта....ХахахахахахахахахахаМишкииииииииииииииииииииииии!!!!!!!!!!

93

анонимен

преди 7 години

разпитали 1200души а шахтата до местопроишествието няма кой да и вдигне капака,къде са гледали,къкъв оглед са направили слаби ченгета.

92

Анонимен

преди 7 години

До Хм...Това го има във всяка правна система по света - никой не може да бъде заставен да свидетелства срещу себе си. Като юрист мога да кажа, че си плашещо прав - съвременното правосъдие доста по-интензивно защитава правата на престъпниците, отколкото тези на техните жертви. А що се отнася до нашата правосъдна системка, сам можеш да прецениш колко са зле нещата. Специалността право масово се пълни със селски чалгатрони като тоя на снимката, които после продължават омагьосания кръг.