22

Анонимен

преди 7 години

Прочетох как полицай изстрелял боен патрон, да се защити... Смешно ми стана, да внесат малко щатски опит, минимум два бързи пълнителя за здравей -здрасти...

21

От Швеция

преди 7 години

До АнонименКогато политиците кажат "предизвикателства" разбирай огромни нерешими проблеми. Тези, които палят коли, хвърлят камъни по полицаи, линейки и пожарна са не само първо поколение мигранти. Много от тях са второ поколение. Положението е катастрофално.

20

смях в залата

преди 7 години

И сега ко тана? Шведите искаха някой да дойде да им работи, пък те дойдоха такива дето искат Шведите да им работят.Социализма и кучетата не го ядат.

19

тъй ще е

преди 7 години

Комунистите криеха истинската безработица. Занимаваха хората с футбол и в работно време. И сега и сега мързеливи хора си спомнят времената когато "те ни лъжеха че ни пращат - ние ги лъжехме че им работим" и наричат това "хубави години"Когато обаче работливите заминаха да ралотят, изведнъж им стана тежкън че трябва да работят и те.Не Нинова, ами Тодор Живков да дойде, тези хора вече няма да работят за тембелите.Така че започвайте диетите.

18

след сто години

преди 7 години

До Трак до 30след сто годиниВиждаш сиренето, а не капана.А на 3-те млн българи в чужбина децата ще поназнайват малко български, а внуците - нЕ.Ако някой се върне, ще е да доживее старините си тук, и то само първото поколение.Тъжно, но истина.

17

Трак до 19

преди 7 години

Стига лъга бе ,като не можеш да се аргументираш , по-добре не пиши.

16

Анонимен

преди 7 години

В статията се споменава, че бежанците са възможности и предизвикателства. Това е откровена лъжа. Пришълците никога няма да се интегрират и е наивно да се вярва в това. Този път води към единствено и само към катастрофа.

15

Трак

преди 7 години

Десет мигранта запалили две коли и аууу ужас.В Швеция е десетки пъти по-сигурно от САЩ и Русия.Интересно , колко от драскащите тук , са били в Швеция ,та дават акъл.

14

Хейтър Тролев до 15

преди 7 години

Шведите се топят поради същата причина ,както и българите - не им се правят деца - ние се оправдаваме с нямане , а при тях е от охолство , ЗАТОВА някой модерен политик е решил че ако приемат 1млн бежанци ще има кой да работи и да им плаща пенсиите , но истината не е толкова розова ,колкото му се е струвало на социал-либерасткия им министър.

13

Анонимен

преди 7 години

До Трак18 милиона са само в Англия не ставай смешен.Всичките са с по 5-6 жени и поне още толкова деца.Значи след 10 години ще са 50 милиона .След 20-150 милиона.След 40 ще са мнозинство и дали със демокрация или революция ще направят халифат.Не забравяй,че в периодът 8-20 годишна възраст имат по 7или8 деца.А после олабват края и почват всяка година.

12

Анонимен

преди 7 години

Е та вие съмнявахте ли се. човека си беше прав.

11

Сп???нс

преди 7 години

Последните 3 реда в статията са Описанието на един модерен третополовПОКЛОННИКна евролиберастките ценности

10

Анонимен

преди 7 години

Ми те само някакви болни хора подкрепят Обама и Хилъри.Или селските тарикати от вси страни дето им резна мераците да ходят да цоцат социални помощи в САЩ.

9

Анонимен

преди 7 години

Trump se okazal prav,sledvashtiyat hod pak shte e prav,mai dobre stana che ne e nito omaba nito hilari..Shveciya i Norvegiya plashta mnogo pari na Daniya da ne puskat migranti kum tyah i tova e politika na Shveciya poveche ot 10-15 g i za da se sluchva tova tam,oznachava che nie sme cvetya pred drugits durjavi za bejancite.Pozdravi na Boiko!

8

ЕС

преди 7 години

До factotumами това е то демокрацията...

7

Анонимен

преди 7 години

Шведите са дълбоко засегнати, защото сигурността им беше етикет. За тях всичко шведско е най и това, гледано отстрани, буди и насмешка и благородна завист. Събитията напоследък и изказването на Тръмп показват колко е лесно да сринеш авторитета на цяла държава само с един пример. Този подход се използва срещу България отдавна, а ние не сме шувенисти като шведите. Дори по-лошо - сами се топим. Ако в Швеция някой Евгений М си позволи номерата си, ще бъде отречен на мига! Та, дали ще ги стигнем?

6

Вари го

преди 7 години

, толерастът си е толераст.

5

Анонимен

преди 7 години

Само не можехме да разберем защо шведите ( истинските) трябва да се чувстват длъжни да приемат тази *** в държавата си. По каква от тяхна гледна точка причина? Да се интегрирали? Че на кой му пука да ги интегрира, как ще живеят и че им били бедни държавите? Ми всеки да се спасява!

4

мхм

преди 7 години

Днес вечерта гонихме с татко роми пред блока, качили се те на скамейки и маси и се въртят играейки кючек и пуснали "вивалди". След като ги изгонихме дойдоха някви други тогава звъннахме на полицията, и представяте ли си самия полицай който е дежурен и разговорите се записват ми вика " ми тя цялата държава е такава". На самия полицай му е писнало от тях и не му пука че се записват разговорите, след това добави "това е държавната политика" . Едно съм сигурен преди да влезем в ЕС не беше така тва е

3

Дженко

преди 7 години

Либерастите носят от 9 кладенеца вода , но няма да признаят престъплението си наречено мулти - култи