81

Анонимен

преди 7 години

Недейте така да говорите МВР-то много работи та направо пушек се вдига.

80

Анонимен

преди 7 години

Защо става ясно сега за убийство преди две години?Защото главният секретар трябва да бъде сменен и да му изтъкнем заслугите?Това убийство е в неговия мандат.Защо сега?!За да видим колко е способен?Кого крихте до сега и защо?Нека главният секретар разкаже на българите как го пипна сутринта след деня на уволнението му.

79

1

преди 7 години

С бързината на ***, трябвали са им 2 години, за да го намерят! Баси МВР-то! Чакай да те пазят!

78

Анонимен

преди 7 години

Ако това е убиеца значи когато е извършил престъплението е бил само на 17 год?? Този ше ви избие всички и хич окото му няма да мигне! Аз когато служех на границата въпреки че имах право да убия на място нарушител и да спечеля една седмица домашен отпуск не го правех а само ги ранавях в краката. А този с нож убил човек! Какъв мозък има този не ми е ясно.

77

Анонимен

преди 7 години

До Бай *** - Кой!"Че и право записал да учи... :)" В България от 20 години, 99% студентите стават такивапо две причини- момичетата да намерят правилен съпруг, момчетата,преди да не ходят в казармата,сега още няколко години да не работят и мама и тате да и издържат. Изключение е медицината и компютърните науки,където студентите отиват да придобият някакви умения и после работят това за което са учили.

76

Анонимен

преди 7 години

decata na policaite sa golemi bokluci

75

?

преди 7 години

до 76 Възможно ли е при насилствено отнет човешки живот да няма емоции ?

74

Kk

преди 7 години

Bravo,ne vqrvah 4e 6te go namerqt

73

Анонимен

преди 7 години

работата стана:....много било вкусно бяло сирене с препечен хляб. ти откъде знаеш, ял ли си? не, ама един приятел на батко гледал друг как яде.

72

До Анонимен 76

преди 7 години

Човек коментира ли малко по трезво и реалистично и веднага бива обвиняван че бил роднина и защитавал и т.н. Не защитавам никой просто изказах мнение че емоциите са много вредни в такива ситуации особенно от хора които нищо не разбират и не са пряко замесени! За родителите на убитото дете не искам да коментирам за тях всичко е лично и емоционално, но ти какъв си в този случай.

71

Натали

преди 7 години

До До Анонимен 72Ами това тук е форумът на ДНЕС.БГ и е трибуна да изказваме личните си мнения и емоции, не сме в съда, където вещи лица без емоции и без чувство представят доказателства, становищя и улики. всеки е свободен да изкаже мнение с патос и емоция, каквато му идва отвътре. Жалко за убитото момче и наистина съчувствам на неговите родители и близки! Моля Ви, бъдете човечни и не роптайте срещу хората със сърца и емоции.

70

Анонимен

преди 7 години

Едва ли някой обикновен гражданин вярва, че престъпникът ще бъде наказан от родното законодателство подобаващо, защото за всички ни е ясно, че съдебната ни система отдавна е колабирала и рухнала. Пресен пример е и убиеца на трима души от Пловдив в автопроизшествието, на който едва ли нещо ще му се случи защото тати плаща яки пачки, така че съдебната ни система е пълен смях.

69

хм..

преди 7 години

Ако младежът е виновен, нито право , нито криво ще го онивинят .Съдържанието на портфейла , независимо колко е то , не плаща живота на 16 годишно дете.Безценното няма цена.

68

Горан

преди 7 години

Аз съм съгласен със изказването на номер 75, до изречението "има закони"... Което всъщност направо анулира изказването...

67

До Анонимен 75

преди 7 години

хахаха има закони в тая държава! Кажи честно, познаваш го тоя на снимката нали? Нещо рода ли сте, какво? Моите деца не ги снимат напускайки престъпления, защото ги учим в къщи на ценности и морал! без емоции ли? Това отиди и го кажи на майчицата и на таткото на Георги!

66

До Анонимен 72

преди 7 години

Сериозно казвам ти спри се защото говориш пълни глупости! Много е хубаво че си родител но аз ти казвам като малко по вещ че такъв запис мога да ти покажа на собственото ти дете че ти гарантирам че и след 10 години вглеждане няма да го познаеш.Така че малко по спокойно, а и все още е само заподозрян, има закони в тази държава.Докато не падне чукът в съда с присъда виновен не е редно да се слагат епитети! Знам че е емоционален случай ама хайде малко по леко!

65

Бай Хой - Кой!

преди 7 години

Че и право записал да учи... :) Егати и държавата с такива бъдещи "юристи" ! В една килия с пет м.ан г ала, да му преподават денонощно право! За два месеца два семестъра,по ускорената програма! След това да му оставят същия нож и сам в килията...каквото му подскаже вътрешният глас!

64

Анонимен

преди 7 години

хора, много ви моля, отворете който и да е чуждестранен новинарски сайт, вестник и вижте как истинските журналисти съобщават новина. премерено, точно, както са я чули и накрая посочват източници, а в белите държави дори и ги проверяват. медиите затова са средства за масова информация, а не седянка на бабички пред хоремага.

63

Анонимен

преди 7 години

Личното ми мнение е, че след 14-годишна възраст, трябва да те съдят, като за възрастен и пълнолетен гражданин. Хубаво, че най-на края са го хванали тоя убиец, ама не могат да върнат детето на хората. Да му дават направо 20 години, но за жалост сега ще му лепнат 4-5 години и това ще му е, ще излезе още на втората, защото правосъдието ни е ужасно зле, а и всяка година освобождават предсрочно стотици убийци в България.

62

До До Анонимен 67

преди 7 години

Моето дете мога да го позная сред 15 тийнейджъра от 15 метра само по маниери и движения. И всички родители са така.....Аз може и да не съм разСледващ полицай, но съм родител.