64

Анонимен

преди 7 години

Волен Сидеров продължава да доказва че се е оградил само с такиве *** !

63

Анонимен

преди 7 години

ТОЗИ ПРИЛЕП ГОВОРИ ЗА РОДОЛЮБИЕ....ЩО ЗА НАГЛОСТ . АТАКА Е СБОР ОТ ТАКИВА "РОДОЛЮБЦИ" НАЧЕЛО С БОЛЕН . ПАТРИОТИТЕ ТАКА СИ ПЛЮХА НА СУРАТА С ТЕЗИ РОДОЛЮБЦИ ,ЧЕ ПО-ВЕЧЕ ЩЕ ЗАГУБЯТ ОТ ТОВА ОБЕДИНЕНИЕ ОТКОЛКОТО ДА СПЕЧЕЛЯТ. НЕ МОЖЕ ДА ПОКРИВАШ *** И ДА СЕ ПРАВИШ НА РОЗОЛЮБЕЦ,ИЗВАДИ *** ,ПОРИЦАЙ ГО ПРЕД ОБЩЕСТВОТО ДА ВИ ВИДИМ ,ЧЕ ИМАТЕ НЯКАКВО ДОСТОЙНСТВО И ЧЕСТ А НЕ КАТО КРИЕТЕ ЕДИН БОКЛУЩ МЕЖДУ РЕДИЦИТЕ СИ !

62

Анонимен

преди 7 години

Sled 1-2 godini Volen Siderov 6te e na4elo na DPS...xaxxaxaxaxaxaxaa

61

Анонимен

преди 7 години

Ай стига бе... *** ти сериозно ли ве?Няма такива фурнаджийски лопати като дупедатите.

60

До 67

преди 7 години

Младото поколение не може да си представи що е то страдание и мъки.Днешното положение го имат като даденост,но просто не знаят на какво са способни комунистите.А ДПС и Каракачанов са им патерица .Ще видите след изборите.А за тези 27 години ДПС винаги е имала най-езуистката роля.,,Депесарски шут,/управлението на Беров-създаването на мутрите/,целувките на Орлов мост ,а после прецакване.Сега и тия игри съсДОСТ.Малките,питайте мама и тате,баба и дядо.Само с ,,лалане "по форумите не става.МИСЛЕТЕ!!!

59

sdf

преди 7 години

Купили са го..

58

севда

преди 7 години

това човече вече не е българин

57

До ДО 12

преди 7 години

Какво БСП бе,ти на колко години си? Къде си живял.След всяко управление на БКП/БСП държавата НАИСТИНА е РУХВАЛА. Ти явно си пубер не живял в тъмно ,гладно и дефицитно време.Ако разрухата на комунистите беше както е в момента ,те щяха да управляват още.Дечко,си ти от едно разглзено поколение растящо в пълна слободия.Ти просто НЕ МОЖЕШ ДА СИ ПРЕДСТАВИШ що е то социализъм.Едно недоносче-както го на рече самия Т.Живков.Ти купони захрана,режим на тока и дефицит на ВСИЧКО ли искаш.Не го искаме пак!

56

naco

преди 7 години

Но НЕ разбираме ,каква е РАЗЛИКАТА между тези две "партии" след като и двете са ВОДЕНИ от АГЕНТИ на ДС?! Какъв е ПРОБЛЕМА? Защо ,НЕ?

55

Нико

преди 7 години

Срама нямат ,долни предатели.

54

Анонимен

преди 7 години

Гласувайте за Обединените "Патреоте" щото ,ако не влязат сега в Парламента, на следващите избори ще се кандидатират от името на ДПС !

53

23

преди 7 години

Г-н Петков, това е липса на морал. Срамувам се заради Вас.

52

:) :) :)

преди 7 години

Така един ден Бойко Методиев Борисов се събуди и от млад комунист се превърна в дисидент и антикомунист. И Цецка така се преобрази от партиен секретар в БКП стана видна антикомунистка и започна да плаче за дедо си. И Роско Президентченцето и той така. От комсомолски секретар и син на партиен функционер, за една нощ стана антикомунист. Даже си измисли как ходил на протести и писал плакати. Е, оказа се, че не е имало такъв протест... но истината не е важна за такива като изброените.

51

Анонимен

преди 7 години

Как ще видиш Джамбазки в ДПС? Той е емигрант в Брюксел водещ люта борба срещу другите емигранти.

50

Анонимен

преди 7 години

Побързайте, местата в ДПС са ограничени и рубли няма за всички.

49

G

преди 7 години

Този и пола ще си смени под предлог, че като бил млад бил мъж, но после рабрал, че е добре да е жена!!Със здраве да си ги харчи!

48

Анонимен

преди 7 години

Ти заради Джамбазки ли си българка?

47

Анонимен

преди 7 години

Колко ти платиха да станеш ***?? Или си продаде душата, ако въобще имаш такава. Предатели мръсниСигурно една седмица после не можеше да сядаш от болки в задните части. Те са патриоти, само че с тяхната си страна, и много здраво защитават интересите и тукНашите поми.яри могат да вземат пример от тях. Ако тези смешници които се правят на войводи, работеха поне 10% като ДПС, турските антибългарски партий, нямаше да имат такава сила

46

Анонимен

преди 7 години

остана да видя и ангел джамбазки в тази партия,и никога повече няма да казвам,че съм българка.

45

Анонимен

преди 7 години

Приказки на килаграми,кажи колко пари ти дадоха?