54

КК

преди 7 години

БРАВО НА МОСКВА

53

Пешко

преди 7 години

До Боби,Ха, напълно съм съгласен

52

Advocatus Diaboli

преди 7 години

Фашистката хунта в Куев отпуска пари за разработване на нови оръжия, за убиване на жени и деца в Донбасс.

51

Анонимен

преди 7 години

Пешко, ти се дежурният интригант?

50

Някой

преди 7 години

Еми тоя като е такъв русофоб защо не изтегли бизнеса си от Русия и да го измести в Украйна? Шоколадените му фабрики и до ден днешен са си негова собственост (нарушение на конституцията на Украйна), въпреки че в моментта се управляват от една от финансовите къщи на господарят му барон Ротшилд. Ами путин защо не го изгони като клевети така Русия? Май май и двамата гореспоменати имат един и същи господар.

49

Анонимен

преди 7 години

Пак ще ме изтриете, нали?Защото не се вписва в лъжливата ви политика?Не можете да променяте историята!Пишете неграмотно на български, а камоли да знаете историята.

48

Прасенко след като

преди 7 години

изтрезнее и види какви ги е натвориил и какви ги е наговорил няма да има има нужда да го свалят и него - сам ще си тръгне!

47

Анонимен

преди 7 години

До Станой от АхелойСтига си дрънка фглупости бе!? Ако не са руснаците да купуват имоти по родния ти край и да ви правят оборот през лятото, а и не само тогава ще изпукате от глад! Неблагодарник си ти! Едва ли съселяните ти са на твоето мнение!

46

един там

преди 7 години

Станойчо, какво правиш още в България?не стигна ли вече новината до вашето село- Канада махна визите! Иначе *** и аз не я харесвам! В България имаме крещяща нужда от един български "Виктор Орбан"!

45

Пешко

преди 7 години

До БобиТова какво променя факта, че дръзновените социалисти-патриоти-саветофили са дали почетен караул?

44

Здравей, 36 -ти!

преди 7 години

Точно!

43

Пешко

преди 7 години

Днеска по случай Деня на защитата на отечеството ходихте ли на паметника на савецката армия да стоите почетен караул? После след задължителния поклон, цалуване на савецкия ботуш и съответно окрилени и дръзновени развяхте ли отечественото савецко знаме со сърпа и ***?

42

Анонимен

преди 7 години

До БобиNAPRED S BRATSKA RUSSIA !

41

Анонимен

преди 7 години

На Прасенко му замириса на пърлена свинска кожица и иска с това квичене да отърве правенето на бахур!

40

Анонимен

преди 7 години

NOVOROSSIA SLAVA !

39

Анонимен

преди 7 години

Тия пак за майдани приказват,че останаха ли штраф батальони от двете страни за учястие с които преметнаха цялата общественост,че и чуждите учястници цанили се за снайпери,и за други акции като ония с разните св.георги лентички вързали се на играта лежанка дет надъхано се пъчеха кой от кой е по добър за пари,и за много пари срещу облигации щот незнаят какво значи,и заради нея не могат да им печятат лични документи,и няма да им печятят,а зарад тях и на обикновени хора за маскировка за разиграване.

38

Някой

преди 7 години

Е това е много стар трик. САЩ са го прилагали навсякъде включително и на нас. Под предлог "модернизация" и "превъоръжаване" на армията се отпускат едни пари като заем. Да де, но пари в кредитираната държава не пристигат, а пристигат оръжия за армията. И така в крайна сметка народът си мисли че държавата е получила заем (често представен като "много изгоден с преф. условия и ниска лихва), политиците доволни заради комисионните, фирмите на Буш работят и продават, в крайна сметка заробват държавата

37

jimbo

преди 7 години

другарю валцман, стискаме палци да не можете да избягате от майдана и да Ви обесят като Мусолини с краката нагоре

36

от мегдана

преди 7 години

Киев отпуска пари за разработване на нови оръжия!!!!!!!! Укрите са толко гладни , а сега ща станат и озлобени от глад .........кви оръжия са му в главата на тоя ка.лъф!!!!????????

35

dfb

преди 7 години

Да ви кажа честно, не знам за украинците точно какви са нещата-но се убеждавам, че по-маломерни откъм мозък същества от русофилите в България няма!! Русофилите безмозъчни са най-голямата опасност за Родината ни, по-опасни от туркофилите дори!