8

Анонимен

преди 7 години

ETNOS KOITO NE ZNAE KAKVO E SRAM,SAVEST,ZAKONNOST,RED I ZADALJENIA ! BEZ ZADALJENIA- NIAMAT NIKAKVI PRAVA! TAKA E V OSTANALIAT SVIAT, TAKA DA BADE I V BULGARIA !

7

Ivo

преди 7 години

Сюжета на Една велика книга - Пътеводител на галактическия стопаджия- започва по абсолютно същия начин. Предлагам да се раздаде на жителите на Столипиново по едно томче с социално образователна цел.

6

АНОНИМЕН

преди 7 години

Така е този който не знае какво е данък ,плащане на ток ,отглеждане на стадото им от деца размножавали се като зайци сега да питат къде е държавата ?

5

E

преди 7 години

Срамота е, че държавата не е взела мерки по-рано да не се допуска това незаконно строителство. Срамота е заради всички останали, които строят законно, плащат си данъците и спазват закона.Не може да се толерира тази бразилска инвазия повече! Те само паразитират върху социално - осигурителната система, а не допринасят с нищо, ето това е срамота!Да се събаря и това е!

4

хъ

преди 7 години

"да дават" - това е житейската им философияТе, самите, никога нищо не са дали, само вземат."Що не са предвидили досега, да са дошли хората да не живеят, да не се настаняват толкова бързо", оплаква се Иван." ........... ми, прав си Иване! ... за наша жалост

3

Анонимен

преди 7 години

Ми то е срамота да имате по 10 деца а да не можете да отглеждате и 1 ама го правите,нали?Двама души създават 15 за 20 години.После ония на свой ред отбелязват още по 10 парчета минимум.След 20 години имат нужда от нов град щот са един футболен стадион.И всичките са безработни на социални помощи.Ама същевременно като се женят плащат по 10-20 хил лева за булка отделно тържествата с кючеците и цистерни пиене за няколко седмици.Като почнат да имат 1-2 деца и си намерят работа лека-полека ще се оправ

2

Анонимен

преди 7 години

Откъдя накъдя,отдек надек....

1

😈

преди 7 години

Като не им харесва държавата да си хващат парцалите и да се махат. Туко виж пък ни потръгне като спрем да ги хрантутим.