30

Анонимен

преди 7 години

Типичен гербаджийски кадър - захапе ли властта - няма пускане...

29

Анонимен

преди 7 години

Определено ще ми липсват високо интелигентният му изказ, богатият речник, професионализма му. Жалко!!

28

Анонимен

преди 7 години

До Анонимен 33 Да ама това било уж служебно правителство и само подготвяло изборите . То така ги подготвя , че БСП да спечели. И после какво . Нищо но от сърце.

27

Анонимен

преди 7 години

Предлагам Георги Костов да бъде избран за рекламно лице на ГЕРБ. Той точно отговаря на интелигентността и образоваността на членовете на тази умираща партия. Дай Боже такъв ръководещ човек във всяка партия....за да умре по-бързо. Чао Гоше. Да не забравиш да се обадиш на Магнолиев да те набута като пазач на някой гараж.

26

Анонимен

преди 7 години

До ПоароА-а-а,говори си човекът и то много добре,даже спира да пелтечи,като шибне три-четири ракии може и на песен да си изкара дълбоките мисли!

25

Анонимен

преди 7 години

Стига рева Костов! Нали вие ГЕРБ-ерастите постъпихте по същия начин,особено по времето,когато министър на МВР беше другото недоразумение-с многото прякори,многото апартаменти,достойният наследник на тъста и тъщата,пречупвачът на гръбнакаа тежката организирана престъпност-Цветанов,който без да се замисля,обвиняваше на ляво и дясно всеке,който не му харесваше!!!Дръж се мъжки,недей да цивриш!

24

Анонимен

преди 7 години

Др. Радев и др. Герджиков , затворете държавата и нищо да не работи , спрете тока , водата и всички пътища докато не се избере БСП на власт. След това назначете за началник на затвора в Белене др. Това Томов , защото това му е наследстван пост от баща му . Ура..а...а...а да живее БКП-БСП .

23

Българина

преди 7 години

Герб първо да обяснят за натиска върху областния на хасково за нов лагер за ***, нали уж нямало натиск по границата, герб пак лъжат, или искат от софия да ги метнат другаде, няма да стане! Вече ще трепем българите взели тези решения, за да знаят следващите предатели че няма да им се размине

22

Анонимен

преди 7 години

Нема страшно Жорка. Квото можа свърши, не е много но беше по волята на БиБитко. Той няма да те остави, ще те монтира някъде да взимаш некой лев. И на Божката му били шута. Нека даде път на младите, осмърдя стола в музея. Това с шутирането на герберасткото блато беше крайно време да се направи. Нека хората малко отдъхнат от тази тегоба ГЕРБ. Къде ли не натикаха калинки,неграмотни и бездарни. Вой се носи от Банкя, вият като ачкюпеци тези дето ни докараха до тази разруха.

21

Анонимен

преди 7 години

Не знам за вас, аз утре отивам да си взема новата BMW 7-ца! Ай, чешете си езиците по форумите, докато другите си живеят живота :)

20

Радостна новина !

преди 7 години

Освен на този папуч , днес и на бай Божко от Музея са му били шута. Поздравления за министър Младенов !

19

Анонимен

преди 7 години

Ами като са ти непоносими условията на труд - напусни! Що така държиш позицията със зъби и нокти? Какви поръчения имаш да изпълняваш, та не се пускаш, а Костов? Защо ни занимаваш със собственото си нищожество?

18

До 1

преди 7 години

Що ти имаш ли им доверие на ГЕРБ ! Като знаеш как са назначени ?

17

Анонимен

преди 7 години

Жорката не става и за портиер на студентско общежитие. Пиенето му пречи у ще пречи. Развалиха му царството, да си пийва в кабинета и почуква секретарката. Били голяма любов. Е, от утре ще трябва да се таковат другаде и да си пие водката на воля. Прякора му е "Златния". Свърши неговото златно време и започва доброто на служителите на МВР. Отърваха се от него и Професора закъсня малко. Трябваше да го изрита веднага а той през това време набута сума ти герберасти по места. Да "помагат" на изборите.

16

Дааа

преди 7 години

В МВР никога не е имало истинска реформа,всеки опит е спиран от вътре с силен натиск и протести никой там не иска промени!

15

Лошо

преди 7 години

Преди ГЕРБ да си отиде повиши в длъжност много търтей от МВР .

14

смЕх

преди 7 години

Ха-ха по административната им реформа имало само забележки егати нагляка тая реформа си е направо на си ране и само заради нея си е за уволнение.

13

ГРАЖДАНИН

преди 7 години

Що за гл.сек Що за мъж да хленче няма ли малко мъжко достоинство сам да се оттегли или изтърва да се впише в кандидат депутатската листа .на любимата си П П.До анонимен 10-Има доста служители близо до пенсия които имат желание да бъдатпреназначенина длъжности чийто статут не спада към популярните категория чантажии но именно хората от ЧР които са от неговото обкръжение не им решават проблема .

12

Анонимен

преди 7 години

Честито другари и другарки комунизмът се върна

11

Анонимен

преди 7 години

Браво на Герджика, изгони този мучащ овен!!! Толкова *** до сега не е имало като него за главен секретар. Горкият, докато събере 20 те думи в главата си минава цял ден. Видимо се мъчеше човека. Мъчеше и нас. Дойде Видов ден за герберастите. Довижданеееееее!