7

Факт

преди 7 години

До Анонимендо 1 То от сегашното положение в Либия по-лошо няма накъде!При Кадафито беше 100 пъти по-добре,ама не може да се върне.Е за САЩ и Израел е чудесно,естествено!

6

Анонимен

преди 7 години

За мангизи смени чалмата с ***, ама да не го гръмнат вараварите.

5

Хм

преди 7 години

Ще бъде забавно да видим руска войска и в Либия!Ако направят и там бази,ще падне голям рев...Южният фланг на НАТО направо загива!Ама да са мислили за последствията-Кадафито си точеше нафта и беля не правеше,даже спираше мигрантите,защо им трябваше да го свалят?Е,начесаха се....

4

Му Пука

преди 7 години

Ало анонимния номер 1, от това по-лошо в Либия здраве му кажи. В момента там не функционира нищо-нито здравеопазване, нито образование, нито водоснабдяване, цари пълен хаос. няма органи на реда - полиция пожарна, изобщо - резултата от РЕВОЛЮЦИЯТА е налице. Пълна съсипия на държавата, уплашен и подтиснат народ, развилнели се ислямисти. Абе какво повече да говорим - благинките на западната цивилизация.

3

Тео

преди 7 години

Онези със смешните шапчици контролират както САЩ така и Русия, че и на последната президента е полу техен човек по кръв. За да могат да виреят те, е необходимо исляма да бъде раздиран от вътрешни борби и за това на места се стига до шизофренични ситуации да принуждават шиитските бандити да се преобличат от бойци на ИДИЛ в умерена опозиция и на обратно. В региона има само две спокойни места - Иран(не се знае до кога) и И... така де ... не е Ирак. Питам защо и отговор не търся :).

2

Анонимен

преди 7 години

Този Хафтар го мяза на Кадафито в лице :) Но по-важното е, че е реален лидер и ръководи хора, а държавата се прави от хора.

1

Анонимен

преди 7 години

Либийската пета колона е активирана, слушателят на Академия Жуков вече изпълнява московските заръки, Либия не я очаква нищо хубаво.