9

Анонимен

преди 7 години

Ако е имало адекватна медицинска консултация по време на бременността, това дете е нямало да се роди. Обаче се е родило и тези хора не са го изостави, а 12 години живеят с трагедията си. Поне затова заслужават уважение и състрадание.

8

Анонимен

преди 7 години

До 9гледам, гледам. Обясни ми по какъв начин тютюнопушенето на Реджеп помага на болното му дете

7

Анонимен

преди 7 години

Негативни коментари, на фона на живота на този човек и семейството му, са излишни и най-вече неуместни. Ние с вас, дори не можем да си представим, как живеят всеки ден тези хора с толкова болно дете. Гледайте малко репортажи за такива деца, вижте мъката на родителите и на детето, помислете малко от човешка гледна точка и тогава пишете негативни неща.

6

Анонимен

преди 7 години

С парите дето дава за 1 месец за цигари, можеше да заведе жена си на преглед докато е била бременна и да се установи че плода не е здрав. Това да създадеш с безхаберито си болно дете, което ще се мъчи през целия си живот заради това че ти предпочиташ цигарите и хазарта пред него е чист садизъм.

5

пфф

преди 7 години

И изобщо какво е тази масова и.диотщина? -"имал болно дете - позволено му е да играе хазарт" Айде бе! И ако не беше спечелил и това дете беше умряло понеже този ... е набутал парите за хазарт? А това че има хиляди като него с болни роднини дето наливат пари в тази лудост и няма да спечелят? А това че Реджеп е спечелил не значи нищо - щом е такъв ... да дава пари за хазарт вместо за детето ти, не очквайте да направи нищо перспективно за семейството си с тези пари

4

Анонимен

преди 7 години

До 2хазарта си е хазарт. Чудеса в хазарта няма. Има математически формули на база на които се пускат определн брой печеливши билети. Ако Реджепчо си беше давал парите не за цигари и билетчета, а за учебници, щеше да знае.

3

Анонимен

преди 7 години

И хазарта?!! Помислете пак за това заглавие....дезинформиращо е

2

Анонимен

преди 7 години

когато живееш с минимални средства и с толкова болно дете се надяваш на чудо и търкаш, да сте видели да търка някой богаташ? това е залъгалка за бедните, жалкото в случая ,че детето е явно доста болно и никога няма да бъде пълноценно :(

1

Анонимен

преди 7 години

"и досега животът ѝ се поддържа със средства изцяло от дарения." значи хората дарявали за детето, а Реджеп търкал билетчета с парите? Кой знае колко пари е налял и още колко такива като него има.