6

Тттт

преди 7 години

Тикво,спирй социалните помощи за всички

5

Хм

преди 7 години

До 65г възраст половината мъже ще са измрели,а до 70-2/3!Голяма икономия ще падне!А както искаха да национализират допълнителното осигуряване-и наследниците няма да могат да вземат ЛИЧНИТЕ пари(от фондовете)!Не че ще са толкова много-между 10 и20хиляди на калпак,но все е помощ за семействата!

4

До глас-те за Герб

преди 7 години

Вие гласувалите за Герб и на вашата съвест да тежи съдбата на всеки българин, който вече ще се пенсионира в дълбока старост а дори да се пенсионира колко ли ще се радва на пенсията си! Отделно е това че никой не наема хора след 60!Вие гласувалите за Герб обрекохте българите на мизерия, нищета и на това никога да не се пенсионират! Обрекохте и държавата на разруха и фалит!Вие гласувалите за Герб сте виновни, че вече 3 милиона българи са зад граница и накрая ще си останете тук само вие и Вожда !

3

Анонимен

преди 7 години

Ахахаха! Докато ми дойде време за пенсия, сигурно ще са направили възрастта 80-100 години и пак няма да ми е дошло. Затова не се надявам на тия 200 лв. и не плащам грам осигуровки. Който има бол пари - да дава.

2

Анонимен

преди 7 години

СТИГА ДАВА СОЦИАЛКИ! Тикво, разбра ли?Спри социалните помощи на всички! Капитализъм не се гради с помощи.Който има нужда от пари и няма възможност да работи да кандидатсва в частни фондове и дарителски кампании.Държава вече няма при КАПИТАЛИЗМА. Само ТИКВУН НЕ РАЗБРА, че тия социялки вредат повече от колкото помагат.

1

маке

преди 7 години

пенсионната политика си е вид легален дръжавен обир