5

БЪЛГАРСКИЙ

преди 7 години

Мутрите са съвременните башибозуци, ходят да тормозят и тровят живота на обикновените, кротки и добри хора. Това пак е благодарение на политическата власт.

4

ПЛАН РАН-ЪТ

преди 7 години

*!

3

смЕх

преди 7 години

Джурналята хайде най-после наречете ги бандити и ало измамници с истинските им имена стига сте ни пързаляли по тъча с разни статийки за измиване на ръцете. Много добре се знае кои са тези бандити по селата и малките градове и кои се изхранват с телефонните измами . Когато кажете в прав текст ,че това е дело на шведите тогава може би ще тръгне и на оправяне иначе си оставате медийни п...ки знаете за какво иде реч и за какви смятат хората.

2

Професор

преди 7 години

Просто ало измамниците трябва да станат нещо като Едноличен Търговец и да плащат данъци. Както го правят по големите. Примерно Моб.оператори с платените входящи смс-и..или разните "вълшебници" по телевизиите които точат по 2,40 лв. на минута като "лекуват" със заклинания.

1

Мунчо от Под игото

преди 7 години

Аз съм получавал 4 обаждания от ало измамниците.Първия път искаха да им купувам ваучери, после два пъти реваха, а последния път някакъв "майор" трябваше да ме разпитва нещо. Теглех им по една, ама в първия момент се панираш, особено като чуеш някой да реве в слушалката.