32

Ха-ха-ха

преди 7 години

Плевнелиев го няма и цялата русофилска злоба се излива върху Маккейн. И то защото е оротив "приятеля" на Русия Тръмп.

31

Анонимен

преди 7 години

До 33 Потока ,оня турския няма и да го почваме ,той беше за стръв на турчулята.Ще строим,оня другия севрен ли беше ,2беше,понеже запЪдняците мило и драго дават за него и гарантират ,че никога санкции няма да го лови,каквито и лошотии да правим газ все ще си тече, и евра разбира се.

30

Циник

преди 7 години

Ангела Меркел в американски вариант ! Стигнах до желанията му за бежанците, и мюсюлманите....и спонтанно повърнах! Сенатора - да поведе самодивското хоро на Сейн-Кристофър дей!

29

Кико

преди 7 години

Недейте, моля ви се, да олицетворявате Джон Маккейн с американския народ! В Америка има и нормално мнозинство от хора, тези, на които им писна от безумния нов, Световен Ред и избраха промяна - Доналд Тръмп! Маккейн НЕ Е Америка! Маккейн е платен служител на Световния Ислямски Джихад! Поради тази причина в САЩ никой нормален не му симпатизира!

28

Тоя сенатор

преди 7 години

Редовно го помпат през ***,има зъл и мракобеснически поглед.

27

Наблюдаващ

преди 7 години

Колкото един средностатистически пациент в Карлуково е оборил специалната теория на Айнщайн.

26

Българина

преди 7 години

Ако не е правоверната соро гадна вяра, няма да спат спокойно, *** нещастен

25

Анонимен

преди 7 години

Рашки,за потокоа,за потока питам ,оня турския ,почнахте ли го ?

24

ПОДОЗИРАМ

преди 7 години

че във Виетнам по време на войната след пленяването са му казвали Иво Инджев

23

ТОЯ НЕЩАСТНИК

преди 7 години

е малко по-малко луд от МИтоди Андреев и ако не се задави някой ден сам от русофобия, ще се побърка съвсем на тема "Руснаците идват".

22

АРЕ СТИГА ВЕЧЕ

преди 7 години

сте ни занимавали с един луд човек.

21

БРАВО СЕНАТОРЕ!!!

преди 7 години

ЗАПОВЯДАЙТЕ В БЪЛГАРИЯ ТОВА ЛЯТО ----ЩЕ ВИ ПОСРЕЩНЕМ С ПОЧЕСТИ!!!ВИЕ НИ СПАСИХТЕ ОТ РУСКОТО ЕНЕРГИЙНО РОБСТВО , И НИЕ СМЕ ВИ ПРИЗНАТЕЛНИ!НЯМА ДА ЗАБРАВИМ ТАЗИ ВАША , СПАСИТЕЛНА МИСИЯ !!!!!!!!!!80832

20

Каракочев

преди 7 години

Явно човекът не си взима редовно хапчетата, или вече не му действат.

19

Анонимен

преди 7 години

Всяко пето дете в САЩ живее благодарение на купоните за храна които се отпускат на бедните американски семейства, а два милиона американски деца ежедневно гладуват в училище защото не са класирани за купони. Краварите да си оправят първо собствената си *** вместо да се грижат за залеза на западната цивилизация.

18

Анонимен

преди 7 години

А какво става с визите за САЩ? Нали сме пълноправен член на ЕС вече 10 години, ЕС има договор със САЩ за свободно придвижване. Могат ли българите вече да пътуват свободно за САЩ капо пълноправни членове на ЕС вече от 10 години, или още се редят на опашки за интервюта и визи и отказват на всеки пети?

17

Анонимен

преди 7 години

Докато Маккейн и Сорос са на свобода света добро и спокойствие няма да види.Тези двамата са загубили и предстои да загубят много пари и затова скачат като обезумели.същият този Маккейн спретна Майдана в Украйна;същият безцеремонно, че американските спортисти могат да ядат допинг на закуска обед и вечеря и никой нищо няма да им направи.Така че да не ми говори за морал в Америка.Това е прогнила от задкулисни игри и мръсни мари държава.

16

Анонимен

преди 7 години

Ако в щатите се извърши преврат,изкукуригалия виетнамски пленник ,ще бъде един от главните организатори.

15

Маккейн ли...?

преди 7 години

ТОВА --НЕ БЕШЕ ЛИ ТОЗИ , КОЙТО ТУРИ ДИНЕНА *** НА ОПУСТОШАРСКИ...??!!ЕВАЛЛА НА СЕНАТОРА!НЕКА ПАК ДОЙДЕ НА ГОСТИ ПРЕДИ ИЗБОРИТЕ У НАС!!!

14

Анонимен

преди 7 години

Под мантиятата на защита на света се роди ИДИЛ и под тази мантия ,много зверства в името на демокрацията се извършиха.

13

Анонимен

преди 7 години

До ха ха Четирима руски военни съветници са загинали, а двама са ранени при взривяване на автомобила им с радиоуправляем фугас в провинция Хомс, Сирия.