33

Анонимен

преди 7 години

Какво стана,защо сега не ревете срещу служебния кабинет?!Нали Борисов е грешник а комунистите бяха праведните?!Май е точно обратното!

32

Анонимен

преди 7 години

Министерствата да се разровят по дълбоко за милиардите потънали във великите строежи на БСП 40 год строеж на АЕЦ Белене, милиард в Южен поток, нефтопровод Бургас-Алекс върнете парите от КТБ и тогава проверете който много е построил дали е присвоил. Мъке, че 50 г0дини строяха метро в София и друг го завърши и

31

Край

преди 7 години

Като стоят колите в гаража да не мислите че парите дадени за покупката ви се увеличават. Той дебелаткото му возеше бистришките тигри с Фалкона *** сега що министрите се возили. Ми два месеца слава имат ще си я консумират.

30

Mareshki

преди 7 години

na edin poznat mu predlagat da oglavi partiqta na Mareshki v Dobrich....a jena mu e glavna figura v GERB....poznaite za kakvo ide rech????

29

Vaseto

преди 7 години

Все ми е тая и в бентлита да се возят! Важното е, че държавата затъна, икономиката е гола вода, младите и кадърни емигрираха. Не виждам перспектива и бъдеще, не виждам надежда вече! Едва ли скоро нещата ще се подобрят....

28

Анонимен

преди 7 години

Доброто победи, а?

27

Анонимен

преди 7 години

darjava kadeto i Grigor Dimitrov e vinoven i plut q pishi za marsha...SRAM ME E# CHE SAM BULGARIN

26

МЕТОДИ

преди 7 години

Борисов до средата на декември се возеше в коли на лесничействата и никога не им ги върна, въпреки врявата, която вдигна. Хайде стига с банкянски мурафети!

25

Анонимен

преди 7 години

ok taka da e iskam nqkoq sutrin da vidq v toq jivot po nashite medii kakvo obshto ima MEDI DOGANOV s NSO vse oshte ....tova e po vajno no nqma da go chuete i vidite

24

бай Герджиков

преди 7 години

Предлагам, Октай Енимехмедов за шеф на НСО !

23

Анонимен

преди 7 години

Кабинета Борисов метна 20 бона на ало-измамници през терасата на народното събрание

22

Анонимен

преди 7 години

Добро утро, ***! Онези, които слязоха от колите на НСО обаче не спряха да крадат! На това му се вика популизъм. А сега като се поразровиха из министерствата, опорната точка е да викаме силно дръжте крадеца! Желая ви приятен ден и по-малко нерви!

21

снайпера

преди 7 години

Еиий...мaлoyмнициии, Бойко ще ви разпори, отзад! Само че ще е модерно и бавно, няма да е като в Белене, спокойно!

20

Анонимен

преди 7 години

50 МИЛИОНА на година струва на българина този *** НСО. Закон няма, защото няма нищо по-добро от беззаконието. Всякакви ту-лупи са назначени там с тлъсти заплати, да пазят тумбаците да ходят юо ядене и пиене, и по млади девойки. От какво ги пазят? От презрението и омразата на обикновения човек. Ако Радев е наистина нормален, да закрие тази измислена миазма НСО. За 50 милиона колко училища се ремонтират? Колко деца ще се лекуват?И как карат тулупините, опасно.Ех, да се изтрепят, ще ми е драго!

19

Анонимен

преди 7 години

На мен ми се струва, че някой иска да подрони авторитета на Герджиков, постоянно четем някакви статии, все едно той е виновен за ниските ни заплати, за корумпираната ни държава и за отчайващата ни съдебна система. Така е в политиката - видят ли бяла лястовица, гледат да я окалят и нея, та да не си повярва народът, че имало и друг тип хора и да изгони предишните.

18

Темида

преди 7 години

Че то в това подобие на държава кой спазва онова (как се наричаше) констатация ли, конститулия, костипация абе нормалните държави го имат да оказва законовите норми в тях. То това нещо у наше село до тагава степен е игнорирано, че вече и името му забравихме. Протести не виждам, значи народа е доволен. Браво на политиците Доволен народ=добри управляващи.

17

Анонимен

преди 7 години

докато измамата наречена демокрация шества по света все така ще бъде.такова нещо в природата няма това е узаконяване на грабежа на богатите и привилегированите

16

Анонимен

преди 7 години

е то затова ли тиквун се возеше в коли на лесничействата?

15

А Заплатите

преди 7 години

само неказват колко са си гласували Заплати и Бонуси... нека остане Тайна , че съвсем ще се се ОС-е-рът... ха ха

14

Ф.Е. Джержински

преди 7 години

НСО не е служба за охрана, а за шофьори и икономи. Возят уж застрашените, по кръчми и на дискретни срещи с избирателки. Кортежите имат единствената функция да се парадира с власт. Неслучайно няма закон за НСО. По неписано правило се "охраняват" най-важните в държавата. Премиери и президенти се менят, но Доган и Пеевски са вечни.Ай чиститу, руско-турско робство !