27

А Н Т И

преди 7 години

Гърка е хитър и лукав.Гърка слуга на Дявола ще стане,ама пак ще е на печалба.

26

Анонимен

преди 7 години

До спасете ГърцияМи дайте им на пенсионерите по 1200 лева пенсия бе, защо ги държите на 200 лева. Работете за 5 хил лева, защо работите за 500 лева, не работотете за 500, работотете за 5 хил?

25

Анонимен

преди 7 години

И ще бъде спасена Гърция - щом трябва... А България ще продължава да спира проекти, да подарява концесии и ТЕЦове и българите ще затъват във все по голяма мизерия.

24

спасете Гърция

преди 7 години

спасете Гърция, като затрийте тия Малаки. Само ние сме най-прости да си държим пенсионерите с 200 лева пенсия и да работим за 500 лева заплата, да си плащаме милиардите дългове и да се правим на баровци. А бедните Гръци с по 2-3 хиляди Евро заплата са в криза и имали нужда от спасение. Пенсионерите им с 800 Евро пенсия и те са зле, живи да ги оплаче човек. Малаки нещастни. Тия са ми по-противни от Турците даже.

23

Анонимен

преди 7 години

Добре,че ние сме с силно развита и просперираща икономика и нямаме нужда от спасяване и милиарди заеми,които после да ни опростят. Вчера две гъркини,молеха да ги взема за прислужници,но аз им отказах,понеже три гъркини вече ми слугуват.

22

Анонимен

преди 7 години

Има малка подробност, че държавата е фалирала, но хората имат пари. Всички тези милиарди са отишли все някъде. А туризмът в Гърция никога няма да умре

21

Анонимен

преди 7 години

Тия постоянно трябва да ги спасяват аххахаха.

20

айде нЕма нужда

преди 7 години

Вие не плачете над чужд гроб.

19

До 19

преди 7 години

Европейците няма да допуснат Гърция да обяви фалит. Виж, че гърците си отстояват своите права и за всяко нещо протесторат. Ако стане при тях такова активно мероприятие на една суперсила както стана при нас по времето на Виденов там ще избухне гражданска война. А ТОВА ЩЕ СРИНЕ ЕВОТО КАТО ВАЛУТА И ЩЕ СЕ РАЗПАДНЕ ШЕНГЕН. Ще стане същото когато беше режима на черните полковници при тях.

18

Анонимен

преди 7 години

"И какво толкова страшно ще стане ако се обяви държавен фалит?"Каквото стана в България при Жан Виденов.

17

Анонимен

преди 7 години

И какво толкова страшно ще стане ако се обяви държавен фалит?

16

Изгърбич Задвратян

преди 7 години

Мислим да е време ЕС да почват да застрелват ранените.

15

Анонимен

преди 7 години

Bg e bogata kasina restr. Hoteli prostitutki tursja kitaiskagrazka stika vs v bg e super

14

Циник до 14

преди 7 години

Простотията!

13

Анонимен

преди 7 години

Я МИ КАЖЕТЕ РАЗБИРАЧИ КОЕ НЕЩО В БЪЛГАРИЯ Е БЪЛГАРСКО ВЕЧЕ ?

12

До професор

преди 7 години

Уууууууважаеми госин промит мозък. А ДАНО СМЕ КАТО ГЪРЦИЯ. С ТЕХНИТЕ ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ. ТЕ ПОНЕЖЕ СА ЗЛЕ ЗАТОВА ИДВАТ ТУКА ДА ПАЗАРУВАТ.А ДАНО НИ ОТПУСНАТ 300 МИЛИАРДА КАТО НА ТЯХ, ВСИЧКИ ЗНАЕМ, ЧЕ ЩЕ ИМ ГИ ОПРОСТЯТ ЗА ДА НЕ СЕ СРИНЕ ШЕНГЕН И ЕВРОТО.ИМАШ ЛИ СИ ПРЕДСТАВА КОЛКО ПЪТИ ГЪРЦИЯ Е ФАЛИРАЛА ОФИЦИАЛНО. И ТОГАВА ДАЖЕ СА БИЛИ ПО-ДОБРЕ ОТ НАС.Я МИ КАЖИ КОЙ КЪДЕ ОТИВА ДА РАБОТИ ?

11

Циник

преди 7 години

Мурксул да я беше купила Гърция - по евтино щеше да и легне!

10

Анонимен

преди 7 години

От 150 години Гърция живее на гърба на Запада,изкуствено създаване на висок стандарт,само за да са правилно външно политически ориентирани.Великобритания,Франция и САЩ са виновни за гръцката разточителност ,защото ги научиха на такъв охолен живот ,без да имат икономическо покритие за него.Ние каквото и да правим ,територията ни не геостратегически важна за тях.

9

Професор

преди 7 години

И ние щяхме да бъдем на същия хал ако не беше Генерал Борисов. Сега сме развита и просперираща страна с ръст на БВП за 2016 над 3,5%.

8

Анонимен

преди 7 години

Там е работата, че с тая схема им изкупиха ВСИЧКО доходоносно на гърчолята. Ще им зачеркнат дълга - добре, но нищо в тяхната държава вече не е гръцко. Голям келепир.