64

Истината

преди 7 години

Живеем в бедна държава, със смазана духовност и унищожена ценностна система! За това лесно се продаваме! Медиите ни са изкарани на сергии и всеки желаещ може да закупи медийни манипулации и да създаде паралелна действителност, като тази от настоящата статия, на доста ниска цена! Уви! Жалко за Родината ни, и малкото от нас, на които все още им пука! Другото остава едно, а то се нарича ислям! Бог да пази България братя!!!

63

хър мър

преди 7 години

До Коце кметаГаню умира да гласува,няма значение за кого,и да си мисли,че нещо зависи от него!

62

Кико

преди 7 години

Корекция долу: "тендимодтаеат" да се чете "те си остават". б.авт.

61

Анонимен

преди 7 години

"Доброто съжителство в село Баня се показва на фона на недоволството на жителите на Елин Пелин,"Се показва от кого? Показва се от Сорос и подчинените му медии в отговор на случката в Елин Пелин, за да ни баламосват какъв рай било "съжителството" с ислямисти.

60

Кико

преди 7 години

Престанете с отвратителната си, платена, соросoидна пропаганда! 100% от българите на искат те и децата им да живеят сред мюсюлмани! Ако ще не "бежанци", ами "ангели-хранители" да ги наречете, тендимодтаеат едно- завоеватели на Мохамед и болния му култ!

59

Анонимен

преди 7 години

"В центъра пребивават стотина души, предимно семейства, има 40 деца."Разбират се добре, защото "бежанците" са затворени в център, вместо да шетат по улиците. Още по-добре ще се разбират, ако "бежанците" се върнат в родните си държави.

58

Анонимен

преди 7 години

с павежа кой може да живее в мир, то си знае от Витоша по-високо няма и Искъро по-дълбоко няма и това е. Никакъв прогрес през вековете!

57

бай Петко

преди 7 години

Ами кой ще им възтанови срутената държава, да не би студентски бригади от България. Когато официално приключи войната, а това скоро ще стане, да се връщат, щото от там където за първи път си вдишал въздух по-хубаво място НЯМА.

56

анонимен

преди 7 години

ако броиките са верни 40 деца след 10 години това село няма да е бьлгарско

55

Анонимен

преди 7 години

Войната в Сирия реално свърши. Да се връщат да си възстановяват държавите. Тези, които искат да останат, явно не смеят да се върнат, защото се страхуват от отмъщение за делата си. А ние трябва да живеем с тази бомба в дома си?!

54

Анонимен

преди 7 години

Можело,само за фашистката празна картуна - не може.

53

Станимир

преди 7 години

Хората които искат "бежанци" да се заселват в България не се ли питат защо 99% от тях са млади мъже! Явно не...

52

Станимир

преди 7 години

Нека приемем ВРЕМЕННО само тези които имат документи и е доказано, че са от региони с военен конфликт! Разбира се ще трябва да ги пратят да работят на полето за да си изкарват сами прехраната. В такъв случай съм съгласен, всичко друго е неприемливо!

51

Анонимен

преди 7 години

Правите ли разлика между център от затворен тип и разселване? В Елин Пелин искат трайно да ги заселят!!!! Никога!

50

анонимен

преди 7 години

Sega sa 40q sled 10 g. - 400q a sled oshte 10 -4000. Te sa tuk, za da ni zaladeiat!

49

До 56 коце кмета

преди 7 години

Мойте селско момче, евро-социалистите, начело с другаря Станишев са всичките до един за повече мигранти и за повече пари за настаняването им. Та кажи ми за кой да гласувам, като алтернативата е по-зле.

48

Анонимен

преди 7 години

Taка трябва, те са бъдещето на умиращият ни етнос.Естественото не може да се пречупи със сила.

47

Станимир

преди 7 години

Според журналиста Мажд Алгафари(от сирийски произход) повечето от "бежанците" са икономически имигранти, истинските бежанци които бягат от война са много малко. Тези хора не трябва да се смесват с нас СЛАВЯНО-ТРАКИТЕ! Та аз не се чувствам близък с много етнически българи, камо ли да искам да се смесвам с тия араби или там каквито са...

46

Handel

преди 7 години

До АнонименДа, имаше такова нещо. В София няколко лъскави хотела бяха запазени само за араби; един от хотелите дори хората го наричаха "Арабска среща". Само че не бяха бегълци, a на по 6 месечно обучение. Няма да уточнявам на какво се обучаваха - сетете се сами.

45

Коце кмета

преди 7 години

В мизерните казарми, където са били войници-защитници на Родината, сега след скъпи ремонти вкарват ислямски нашественици. А *** все си гласува за Тиквуний... Вие нещо не сте добре!!!