133

Анонимен

преди 7 години

Борисов във Facebook: Направеното от нас се вижда и ползва!Градихме България и ще надградим, написа в профила сиМи така си е...Видяхме АЕЦ Белене и Южен поток, ама през крив макарон.Видяхме и за нова година на магистралата към Бургас.Видяхме метрото, чието трасе пропадна уж от подводна река.Видяхме и в тунела направеното от вас, което уби човек.Всеки ден гледаме направеното от вас и точно затова ви бихме шута на изборите!

132

Анонимен

преди 7 години

Аз съм за партиите или на Хр.Иванов или Р.Кънев. И знаете ли защо :Защото те единствени се отказаха сами от високи постове заради невъзможността да се преборят със съдебната система,която е най-големият цирей в България.Бойко не можа да ги присвои в Герб с обещания и като видя че няма да стане на неговата,заповяда на Пеевски-неговата дясна ръка да ги плюят във всички негови медии и ако не вярвате прочетете ПИК и БЛИЦ-медиите на Пеевски. Истам затвор за досегашните политици,но докато комунисти са

131

дечко

преди 7 години

До справедливДа, но при Тодор Живков беше по-добре. Тодор Живков построи жилища/нищо че са панелни/ за целия народ! А някой да е строил жилища за народа от 27 години насам??? Никой не е мислил за народа от тогава. Все пак Тодор Живков имаше мисъл за народа!

130

Анонимен

преди 7 години

До зюмбюлЕ не.....като се сетя що за патриот е Волен Сидеров ....Симеоно и Каракачанов сега да му ядата попарата. Волен е най-отвратителното лице на българските партии и е антибългарин!

129

зюмбюл

преди 7 години

Аз мисля, че ще скоро ще дойде времето на патриотичните партии. Няма да имаме друг избор. България загива, също и българите. Националистите са последен шанс!

128

хай куолити

преди 7 години

До АнонименАми ето затова, не избирайте повече нито кака ***, нито Тиквен Х

127

Иво

преди 7 години

Този наистина не разбира какво му се случва, а ние му бяхме поверили държавата

126

баце

преди 7 години

Който влезе във властта губи връзка с реалният свят, не знам какво им става , но нямат никаква реална представа за нещата!

125

Анонимен

преди 7 години

първото нещо което трябваше да направиш за толкова години управление е да вдигнеш стандарта на народа си не го направи напротив станахме най бедната страна в европа с милярди заеми затова престани да се хвалиш ами си скрий противната мутра и никога не се показвай

124

ОНЗИ

преди 7 години

МРЪСЕН ЧОВЕК - ПРОСТАЩИНА, ДЕМАГОГИЯ, БЕЗОТГОВОРНОСТ, АЛАЧНОСТ, ПРОФЕСИОНАЛНА ПРИМИТИВНОСТ И Т.Н. ..... ТОЗИ *** Е НАЙ-ГОЛЕМИЯ АНТИБЪЛГАРИН........ВЪРВИ ТАМ, В АМЕРИКА, И СТАВАЙ ЧИСТАЧ НА ГОСПОДАРИТЕ СИ.

123

Видими резултати

преди 7 години

Прав е Борисов,всичко се вижда: Нови 16 млрд.кредити,най ниски заплати, най ниски пенсии,кражби, обезлюдени цели региони,престъпност,контрабанда,наркотрафик и празни приказки. Ето , това са видимите резултати от управлението на ГЕРБ. На 26 март окончателно ще се сбогуваме с тази групировка. Явно, бай Миле е бил всичко друго , но не и политик, защото неговият ученик оцапа държавата,брахме му срама цели 7 години извън страната. А защо изобщо го допуснахме да направи това ?

122

Дунавска ПРОГРАМА

преди 7 години

Къде е моста>? Парите КЪДЕ сА??? ЛУДНИЦА на ДУНАВА??? Аре БОКО КАЖИ НЕ ЛЪЖИ???

121

промяна бате

преди 7 години

Идат тежки времена Виденови. Запасявай се народе в зелено и под дюшека защото овчата мисъл е на ред. После ще преброим кои сме останали. Пък тези дето все мечтаят да се наредят на трапезата първи ще окапят. Ще има и радикални случаи като с Павлов и дружина.

120

Анонимен

преди 7 години

Чу ли бе Борисов искам телефоооон

119

Анонимен

преди 7 години

на мене канализация не ми трябва Искам Телефон ако може ябълка

118

Анонимен

преди 7 години

Тези *** клавички дето списват тука, няма да оцелеят следващата зима.

117

санди

преди 7 години

народа ти е беден приятелю

116

SK

преди 7 години

Абе да не би Тиквуний да бърка грабежа с градеж! Щото са много близки, пък той дали изобщо ги различава! От простотиите на този ми се повръща вече! Моля се- дано, дано, дано българите прогледнат и НЕ гласуват повече за ГЕРБ! Иначе, свършено е с нашата държава!

115

Анонимен

преди 7 години

на некой да му неее не неясно Ще акцентираме и върху довършването на реформата във ВиК сектора с цел да осигурим чиста питейна вода

114

Ех, Борисов

преди 7 години

Много си се объркал нещо. Заробихте България с над 20 милиарда заеми. Къде отидоха те? Да не говорим, че хората ви избраха за да направите реформи. Особено в МВР, но нищо ненаправихте.