50

Анонимен

преди 7 години

Искаме спортни зали да има де да чоплим тиквени семки. Хем тъй спонсорираме прозводителите на слънчоглед .И гей-паради в повече трябва да има. гей-паради трябат на народа.

49

Анонимен

преди 7 години

Значи още в съдебната зала задържме някой и го държим 25 год, докато се проточи делото ехаа кееф, аре у лево. Да го е направил досега, а не да се разкарва от студио в студио и да си прави селфита с ножиците

48

1234

преди 7 години

Закона не е за всички!Колкото повече пари имаш толкова повече си над закона......нямаш ли пари си г-н НИКОЙ!

47

Анонимен

преди 7 години

По голям прос*ак от ББ не съм виждал. Преди известно време си призна като каза: "Аз съм *** и вие сте прости, затова се разбираме." Само простаци и *** могат да се връзват на лъжите му и да гласуват за ГЕРБ.

46

Анонимен

преди 7 години

Хахахахаха ах ще умра от смях, тоя що не се скрие, какви глупости говори, нищо не направиха за съдебната система, защото така им беше удобно, сега глупости говори!

45

Ралица чудесна

преди 7 години

Хайде стига с тия паметници защото те станаха повече от хората в България,трябва ни съвременен Алеко ,да критикува и да тика напред духовността.

44

Ралица прекрасна

преди 7 години

Борисов свърши много добра работа за България,следващите трябва да бъдат още по-добри ,да надграждат, въпросът е КОЙ ако ГЕРБ не могат да съставят правителство от мнозинство.Трябват ни енергични,можещи работливи депутати,но такива много трудно се намират особено ако става въпрос за работа,защото всички са със нагласата че трябва да точат държават а народа да бачка,да ама къде е този народ погледнете каква част от него са трудоспособни и каква не .

43

66

преди 7 години

Ралица е прекрасен,откровен и много талантлив човек.Поклон

42

Васо

преди 7 години

Той, че лъже ни е ясно, ама на Корнелия ли да повЕрваме. И на тия около нея ли. В това ни е проблема, че имаме крещяща липса на избор.

41

Гробокопач

преди 7 години

6 години, къде спа? Станишев и Орешарски ти бяха виновни за всеки неуспех. Ако имаше сериозни намерения във всички тези области, а и в другите, където обещаваш щедро като същински Патрон и Бащица;))) нима досега все нещо ти пречеше да ги реализираш?Да, ама, ако се създадът такива закони, каквито обещаваш, първо към теб, трябва да се приложат. Щото не може така - кой крал, крал; кой *** - ***, оттука нататъка почваме да почитаме Темида. То така и аз мога. Съ наям, съ нагуша до пръсване, да ми стане добре (ох, котьо) и след това бой по всички, които са като мен;))) За да остана само аз, едно

40

66

преди 7 години

*** ли си *** ли си ми е все едно но Ралица е права,граматиката и е прекрасна ,важното е да те разбират и да казваш това което мислиш,да за окончанието на думата съд става въпрос но това не е голяма беда,бедата е в това че има простаци които не разбират смисъла на казаното.

39

Българка

преди 7 години

Ха ха ха ха -Борисов вече не знае какво да обещае само и само да подлъже електората да гласува за него.Е -2 пъти беше премиер - стига вече - видяхме те какво можеш - няма нужда сега да се пънеш и да обещаваш какво ли не - много си жалък - не се излагай повече

38

Анонимен

преди 7 години

Тези закони като ерепетата ли ще ги направиш? Помниш ли какви ги бръщолеви в първият си мандат? Не не помниш щото лъжите се забравят! Тогава си спъмням поД статията в която се закани на ерепетата и монополистите бая шарани беше закачил на въдицата. После тези шарани останаха с пръст у г ъ з но това е друга тема. Мислиш ли че и сега ще се хванат шаранчета? Едва ли! Знаеш ли приказката за лъжливото овчарче? Няма как да я знаеш ако я беше прочел щеше да знаеш че овчарчето са го изяли вълците!

37

Циник до Ралица

преди 7 години

Душичке....ако си толкова хубава, колкото и името ти....направо е У бидно да имаш такава граматика! :-)

36

Ралица

преди 7 години

А ми да то затова не идват инвеститори,как ще се надяват на справедливост след като съда ни е прогнил от всякъде,с подкупи ,пари под масата ,това е убидно за чуждия инвеститор.

35

Анонимен

преди 7 години

Е ще има офце които ще гласуват за банкянската магнолия няма как. Това са офцете на държавната хранилка или така наречените селянжъри. За нищо вършене да взимаш по 3 000 лева не е майтап работа. А пък че останалият народ дето работи произвежда и взима заплати с които неможе да си плати само сметките това тях не ги брига. Важното е да си пъдържа статуквото и на офцете да не се дава много за да са зависими. А тези закони трябваше да ги въведеш другарю пожар още в първият ти мандат. Сега е късна!

34

Анонимен

преди 7 години

Има ли още балами дето да му вярват? 7 години какво направи за обикновения човек? Сетила се Мара да се побара. И пак лъже! В друга статия пише, че щял да повиши доходите, но при внимателен прочит става ясно, че има едно голямо "ако". Време е да излезе в пенсия.

33

Анонимен

преди 7 години

Боци тия глупости които си написал във Facebook защо не ги направи, имаше на разположение два мандата време.Или си викаш калпавия матрял отново ще избере крадливата ти партия и всичко по-старому.Този път Боци греда баце пък и ако си изберем свестни хора може и в раиран костюм да те видим.

32

ИЗБИРАТЕЛ

преди 7 години

Два мандата защо нищо не направи!Как да ти вервам и гласувам за теб!При нас твоите хора се нагушиха най безсрамно и ни баламосват как няма пари!

31

Циник

преди 7 години

Еееее..бат Бойко - от теб ли да почваме? Така, и така си лафим - ти събра ли първия милиард?И като сме почналиЦарчето, Делян Пеевски, Милен Велчев, Гергов, Овчаров, Костов, Доган....как ще ги караш сите партийци? По азбучен ред - или по милиони?