63

един там

преди 7 години

До спейса,Единствената роля на "зелените човечета" в Крим беше да не допуснат ескалация на напрежението и жертви и явно успяха да се справят със задачата! Досега, обаче никой не ми е отговорил на въпроса защо им е на руснаците да заплашват руснаците в Крим с оръжие, че и да им казват как да гласуват на референдума! Повече от ясно беше, че болшинството от жителите на Крим, включително и повечето кримски украинци не искаха да са подвластни на бандеровците!

62

Анонимен

преди 7 години

*** пропада.Това лято украинците ще им дерат ремици от гърба.

61

един там

преди 7 години

До анонимен 69,Айде първо си уточни времето, за което ставаше дума(преди 3-4години), хронологията на събитията и тогава пак пиши глупости!

60

Анонимен

преди 7 години

В никакъв случай не трябва да се сътрудничи с рузките ***.Даже напротив - ако може да им се подложи динена ***, редно и богоугодно е.

59

Анонимен

преди 7 години

Санкции до дупка, тотална блокада и ще се научат. Има рецепта за лечение.

58

Анонимен

преди 7 години

До 68 А Воложка България дали иска да е с нас.За първи път чувам че преди 1878г. ,сме разполагали със злато ,само не разбрах към коя българска институция се е водело.

57

Анонимен

преди 7 години

Путин е световен лидер! ....Я пак! Какъв лидер е човек който напоследък се е срещал само с Ердоган? Всеки уважаващ себе си лидер отклонява срещи с него. Дори се стигна дотам посол Макаров да моли българия за покана. Смях.

56

Анонимен

преди 7 години

В крайна сметка Мордор ще бъде сразен.

55

Анонимен

преди 7 години

Русия не е нормална държава и не може да иска нормални отношения.

54

НАТО гарант на мира

преди 7 години

не може всеки с правото на по силния да завзема и анексира територии на съседни държави така че най добре е да върнат Крим и да си платят обезщетенията на Украйна

53

Анонимен

преди 7 години

нямаше, ама тогава и бандеровците ги нямаше! Бяха се скатали някъде или пък се подготвяха за преврата в прибалтийските държави!....Ами като е нямало бандеровци(каквото и да значи това) какво търсеха там руските спецчасти(познати и като зелени човечета). Та същите тези спецчасти от Русия са и в Домбас.Какво търсят чужди войски там? Бандеровци ли търсят?

52

Българин

преди 7 години

Да ни върнат Волжка България и златото откраднато от 1878г до днес

51

руски лайнояд

преди 7 години

Сорос е велик човек. Даже Путин се страхува от него и може да се справи с цялата руска армия.Сорос цар е на земятанай-велик, над всички пръв,*** са наши братя,наша плът и наша кръв. Кат Сорос няма вторитъй могъщо на света;то е нашата подпора,то е нашта висота!

50

11

преди 7 години

До SpaceXА НАТО съобрази ли се с неразширението на изток? В момента си просто една мишена точно заради НАТО и международното право.

49

Анонимен

преди 7 години

До 58 Абхазците за нищо нямат грузинците,не искат и да чуят за тяхната държава.Конфликта им с грузинците започна преди разпада на СССР,вследствие на перестройката и гласноста на Горбачов.По същото време взеха да се хапят Азербайджан и Армения за Нагорни Карабах.

48

един там

преди 7 години

До анонимен 39,Е нямаше, ама тогава и бандеровците ги нямаше! Бяха се скатали някъде или пък се подготвяха за преврата в прибалтийските държави!То преди 3-4 години и в Донбас нямаше жертви и беше мирно и тихо, ама виж сега как е! Ей, сега се сещам- той Путин вкара войска в Донбас и принуди местните да протестират и в последствие да воюват срещу бандеровците в Киев! Явно много трябва да е бил убедителен Путин, щом принуди толкова много украинци от Донбас да воюват срещу новата власт!

47

До 54

преди 7 години

Мне, не позна. Сега си падам по снежанки. Великанските шпеци целите са твои.

46

11

преди 7 години

До Крим не е руски 57Народът определя конституцията и народът е законът. Ако конституцията не отговаря на интересите на народа - просто се превръща в една ненужна тоалетна хартия.

45

Анонимен

преди 7 години

Най-добре ще бъде и е крайно време Нато и Русия да загърбят различията и да се обединят против наплива на най-мирната религия....Мирната религия през последните години е убила в пъти по-малко християни от братята руснаци.

44

Анонимен

преди 7 години

Еми те не са ли нормални?-Обтегнати!Ако са добри ,значи са не нормални.