12

Анонимен

преди 7 години

АКО САЩ НЕ СЕ РАЗПАДНЕ ПРИ УПРАВЛЕНИЕТО НА АНТИДЕМОКРАТА ТРЪМПЗИЛА ЗНАЧИ НЯМА ДА СЕ РАЗПАДНЕ!!!А ИНАЧЕ МУТРЪМП НЕ Е ДОБРЕ С ГЛАВАТА!!! ПЪРВО ГОВОРЕШЕ В ПОДКРЕПА НА *** ЗА КРИМ ПОСЛЕ СЕ ИЗВЪРТЯ НА 180% !! ТОВА Е КАТ НАШИЯ БУДА ! ПЪРВО Е ЕДНО ПОСЛЕ Е СЪС СЪВСЕМ ДРУГО МНЕНИЕ И ТО В КРАТЪК ПЕРИОД ОТ ВРЕМЕ :D

11

Анонимен

преди 7 години

ЩОМ САЩ ИМАТ ИЗБИРАТЕЛНА СИСТЕМА ПРИ КОЯТО ЕДИНЯ КАНДИДАТ ПОБЕЖДАВА С 1 МИЛИОН И 300 ХИЛЯДИ ГЛАСА ДРУГИЯ НО РЕАЛНО ГУБИ ЗНАЧИ ТЕ НЕ СА НИКАКВА ДЕМОКРАЦИЯ!!!!!!!!!!ЩОМ САЩ НЕ СА ДЕМОКРАЦИЯ ЗНАЧИ ИМАМЕ ПОРЕДНИЯ РЕЖИМ :DТО ИЛИ Е ДЕМОКРАЦИЯ ИЛИ Е РЕЖИМ :D ДРУГИ ПОЛОЖЕНИЯ НЯМА!

10

Анонимен

преди 7 години

Послушкото на корпорациите тъмничкия др. Обама така закопа САЩ , че сега на Тръмп ще му трябват 3 мандата за да оправи Държавата . Той обаче ще се справи , защото зад него стои бялата средна класа на Америка , чиито бащи са съъздали велика Америка , а не тъмните роби от еди къде си .

9

Алекс

преди 7 години

Нормално, с ***.от за шеф кой ще иска да работи. Горкия си мисли че управлението на държава е като стажантско шоу, като падна на земята чак ще се натърти. :)Надявам се само докъто го разкарат да не заформи война, че лудите в управлението му не са малко.

8

Анонимен

преди 7 години

Часовникът вече започва да брои оставащите часове на клоуна.

7

Анонимен

преди 7 години

Господи Боже, в "най-великата" демокрация службите не споделят данни с президента си!!!!! Абе, това образование "фащ" за какво служи?????????????? С каква цел там се е събрало множество от кол и въже, мафиоти, престъпници, контрабандисти, спекуланти, да не говорим с какви ориентации и т.н и т.н!??? Може и да има свестни хора, ама множеството явно си живее по нечии чужди закони - на анархията и бардака по цял свят! Що държави разрушиха, що народ изпотрепаха....Инфантилни ***! А дават акъл!

6

FAKE news

преди 7 години

Тази сапуна взе да писва вече! Време е евреите да измислят нещо по-оригинално.

5

Анонимен

преди 7 години

Все по-ясно става колко "велика демокрация" е САЩ. Тайните служби свикнали да ръководят президент, парламент и правителство не желаят да споделят информация с демократично избран президент.Войната на държавниците със задкулисните финансови магнати и държаните от тях тайни служби навлиза в решителната си фаза. Или победа за държавата, или тоталитаризъм от корпоративен тип - непознат в историята до днес, край на всяка свобода.

4

Хм

преди 7 години

Американските служби май и те като нашите-повече работят за частни интереси,отколкото по предназначение....И сега реагират болезнено,когато започва да се анализира за какво всъщност харчат парите на данъкоплатците!А темата Русия е просто една възможност да избягат от същността на проблема.Впрочем,за да се бориш успешно с врага(в случая Русия),трябва да го познаваш,а Тръмп има много такива хора,за разлика от Обама,чийто кадри показаха потресаваща некомпетентност по въпроса!

3

Анонимен

преди 7 години

Струва ми се неестествено президентът на една страна, да бъде държан далеч от данните на разузнаването. И няма да продължи дълго това! Ще има хиляди разузнавачи на борсите, където да се занимават с брачни изневери за хиляда долара месечно.

2

Анонимен

преди 7 години

Ясно на тия служби им треперят задниците да не останат безработни щото Тръмп беше споменал,че някъде към 2 милиона нищоправци на държавна хранилка седят на бюрце,клатят си краката и громят КГБ,ГРУ или там какъвто и руски враг да си измислят за да оправдаят длъжноста си.Реалният резултат е никакъв просто огромна клика от чиновници-агенти не мърдащи от бюрата си.Иначе за бъдещото развитие на военните технологии всички знаем.Та те си постват проектите в интернет.Самички.Или ги произвеждат в Китай.

1

До4

преди 7 години

Мисленето НЕ Е от силните ви страни.