27

министърът

преди 7 години

До АнонименТотално невярно защото Радев каза че де факто е Руски Крим и той и България ще признаят Крим заради това за Руска територия каквато всъщност е. Има член в договора от 1954г на Хрушчов който казва че при форсмажорни обстоятелства Русия може да възвърне Крим като го придаде административно към нея обратно и УССР е длъжна да и го върне а това е единственият юридически документ с който Украйна владееше Крим до март 2014г. Така че и юридически Крим е руски .

26

Анонимен

преди 7 години

Е видяхме го как се"обедини" руснака през студената война. Пълен крах и разруха. Сега няма да е по-различно.

25

Анонимен

преди 7 години

Лоша работа!истинският проблем на Тръм и по-специално САЩ е Китай, а щом се стигна до тук, явно натиска е голям и Тръмп дава заден, което не еникак добре!За момента дори, САЩ има някои ситуативни интереси с Русия, но лобита са явно много силни.Но според мен Кисинджър е прав, не се действа така, трябва "да я задушиш в прегръдките си!"Силови методи не помагат, те не разбират че руснака става по-силен от всякога тогава, защото има кауза и около какво да се обедини!Честито на русофобите:)!

24

Анонимен

преди 7 години

След Майдана Законно избрания парламент на Крим прави референдум. Десен сектор и Радикални татари нахлуват в Парламента. След появата на Зелените човечета които БЛОКИРАТ ВСИЧКИ РАДИКАЛИ се провежда референдума...Бубек, т.н десен сектор и р.татари украински граждани ли са?Т.н. зелени човечета марсианци ли са?Ако да, тогава нямаме ли марсианска намеса във вътрешните дела на независима Украйна?Какво излиза? Марс се намесва като възпрепятства неговорещите марсиански да участват.

23

Ники

преди 7 години

За източна "Украйна":"Рускоговорещ украинец" - това е нещо като "дървено желязо"! Това са си РУСНАЦИ. САЩ се намесват с военна сила навсякъде по света, за да защитят всеки американец. Какво трябва да направят руснаците, когато избиват сънародниците им? И защо Александр стана по украински Олександр, а Николай - Микола? Тази насилствена промяна на имената какво е? Ние в България поне знаем. И виждаме за съжаление отново двоен стандарт!

22

министърът

преди 7 години

До Хайтър ПийтърТука глупостите ти никой няма да ти слуша. Ти май като те гледам си изпаднал русофобистик. Но Крим е суверенна и исторически обособена руска територия и не само че Русия имаше и има правото да си я върне в своите граници ,но и в договора с който Хрушчов я е предоставил на УССР от територията на Руската съветска федеративна република има член който казва че при форсмажорни обстоятелства Русия може да си върне отново Крим в границите и при този случай Украйна няма права .

21

Ники

преди 7 години

Крим ли? Ето последния международен договор за Крим. Останалото - без коментар!Парижки мирен договор от 30 март 1856 годинаМирен договор между Франция, Австрия, Великобритания, Сардиния, Турция, Прусия и Русия, подписан в Париж на 30 март 1856 годинаЧлен 4Императорът на французите, кралицата на Обединеното кралство Великобритания и Ирландия, сардинският крал и султанът се задължават да върнат на всеруския император градовете и пристанищата Севастопол, Балаклава, Камиш, Евпатория, Керч, Иени-Кале, Килбурун, както и всички други територии, заети от съюзните войски.

20

Конфликтът

преди 7 години

Конфликтът в Нагорни-Карабах не е от сега , а от 40 години, подклаждан съвсен тендениозно от Кремъл, все поради същата причина. Осигуряване монопола на Газпром за Европа и извиване ръцете на малките държави - като България. Затова , по линия на Големия Брат плащаме най-скъпо руската газ.

19

Анонимен

преди 7 години

тръмпи е просто пионка от която не зависи нищо.държава украйна няма ,това е руска територия и въпросът за крим се създава изкуственно.русия е права ;отношенията между русия и бившата украинска асср са вътрешен проблем.украйна е окупирана от фашисти територия на руската федерация

18

Хайтър Пийтър

преди 7 години

Тука разни Бобоиди се подвизават,разни ми ти фасули и не знам си още там каквули- всички молни и подмолни русофули...

17

Статуквото

преди 7 години

Ситуацията в Нагорни-Карабах и Нахичеван, никога няма да се промени. Руснаците няма да позволят мирен договор в този район поради една проста причина - те няма да позволят на Азербейджан, Туркменистан, Казахстан възможността да изнасят нефт и газ директно до Европа. Монополизмът е много сладък. При промяна на ситуацията и наличието на нафтопродукти от тези държави на европейския пазар, цените неминуемо ще паднат - и тези на Газпром също.

16

един там

преди 7 години

До анонимен 21,Като стане въпрос за Курилските острови в някой руски форум, повечето руснаци знаеш ли какво казват, цитирам с превод- "Те да се радват, че не им взехме Хокайдо!" За протокола Япония в края на ВСВ подписва безусловна капитулация! Франчулято като гепиха Елзас и Лотарингия от Германия и Ница от Италия, да не би да са върнали нещо? Само, че те са изтънчени европейци- не са крадци!

15

Добре

преди 7 години

Добре, че се разпадна Съветският Съюз и да е жив и здрав Горбачов, иначе нямаше как да се откопчим от мечешката руска прегръдка.

14

Анонимен

преди 7 години

Боби ,тоя Путин е един обикновен крадец. Освен това , което е ткраднал от Украйна и продължава да краде, открадна 1/3 от територията на Грузия. Това е типична черта на кремълските управници. По време на ВСВ откраднаха Курилските острови от Япония и затова , в момента Русия и Япония са в състояние на война - няма подписан мирен договор между тях. Каквото гепят руснаците - не искат да върнат.

13

Анонимен

преди 7 години

Боби, дори и генерал Радев призна, че де юре Крим е украински.

12

Анонимен

преди 7 години

Боби, а де факто го откраднаха.

11

До Боби

преди 7 години

Професоре, няма още обяд и е крайно време да си пийнеш илача, че до след обяд ще осмърдиш нета.

10

Анонимен

преди 7 години

Не съм привърженик на Доналд, но не мисля че лесно се поддава на натиск. Дори и руснаците за да го компроментират ще трябва да изкарат нещо по-сериозно от снимки с рускини.

9

Много

преди 7 години

Путин е много елементарен, въобразява си , че в президентския стол на Сащ са сложили някой гимназист. Щом е е откраднал от съседите си, Путин трябва да връща.

8

СТРАНДЖАТА

преди 7 години

Е, сега к,во стана... - рубладжиите напразно са се навеждали на Тръмп... - то бе радост, то бе еуфория... - сега вече могат да експулсират американските дипломати...