313

чичо

преди 7 години

САЩ да върнат всички територии на законните им собственици-така наречените индианци

312

Анонимен

преди 7 години

Ukraina e rusia krim e rusia makedonia e bg kakto i do kavala e bg stiga di ni ebavali vs dr v eu

311

един там

преди 7 години

До Бобо,Айде и този шзе да срашнаша Кърдвалийско с Крим!Пиша ти и на тебе основните разлики между Кърджалийско и Крим!1. Откакто Кърджалийско е станало част от България, никога не е имало каквато и да било автономия, докато Крим откакто е в състава на Украйна, винаги си е бил автономна република!2. Само преди 30-35години българите в Кърджалийско бяха повече от турците, докато в Крим руснаците са си мнозинство от 200години насам!

310

Анонимен

преди 7 години

Първо американците да върнат Аляска

309

кана сюбиги

преди 7 години

Към Анонимен 357Не сравнявай Кърджали с Крим, защото нещата са различни и са в резултата на различни исторически причини. Крим е присъединен към Украйна 50-те години с указ/решение на Никита С.Хрушчов и под натиска на Маленков и Ворошилов.Да оставим настрана факта, че донякъде Украйна е изкуствено създадена държава.

308

Бобо

преди 7 години

Какви фашаги,какви евреи.Управляващите в Украйна са обикновени бандити също като нашите управляващи тук.Но това не дава право на чужда държава да анексира територии на Украйна.Всв едно Турция да реши да заграби кърджалийски щото е било 500год нейно,а и е бъкано с местни със турско самосъзнание.Каква е разликата?

307

един там

преди 7 години

До Бобо,Те пък в Украйна при новата бандеровска власт обикновените украинци станаха едни богаташи, чак да им завидиш!Доста е чудно също с помощтта на кое местно население украинците ще си върнат Крим? То близо 65% от местното кримско население са руснаци, пък като гледам и кримските украинци не са много ентусиазирани да се връщат в Украйна!

306

До Бобо

преди 7 години

Хе,хе хеееее.Добре че си ти Бобчо за ни информираш.Ако си мислиш ,че със спиране на тока ,водата и газа кримчани страшно ще заобичат фашагите от Украйна значи си за неотложен преглед.А и Крим винаги е бил Руска военна база .Един превлат на две три хиляди платени от САЩ откачалки не може да промени нищо

305

Бобо до 364

преди 7 години

Аз знам заплатите и в Украйна и в Крим.И не от четене в интернет а съм бил в Украйна.Знам защо говоря така.В крим хората изнемогват,но това никой не го казва

304

АТАКИСТ

преди 7 години

България с Русия! 2017 ЕС се разпада

303

До Бобо

преди 7 години

Бобчо, я виж какви са заплатите,пенсиите и цените в Крим и Украйна.После помисли малко и виж дали това което си написал не е една голяма глупост

302

Бобо

преди 7 години

Украйнците сами ще си го вземат,със сила и с помощата на местното население.

301

u4en

преди 7 години

Ще го върнат и ще плащат!....Веднага след пращането на Вожда в килйята на Милошевич в Хага!

300

Анонимен

преди 7 години

До seiraистината!

299

КуКу

преди 7 години

До Боби 335 САЩ може да си го признават , но това не означава , ще ООН го признава , две от държавите с право на вето са против.

298

един там

преди 7 години

До анонимен 353,Според статута към март 2014г. Янукович все още си е президент на Украйна и 1-2% от населението на Украйна, колкото всъщност бяха "мирните протестиращи" нямат никакво право да го свалят от власт, особено пък само заради едно "неправилно" икономическо решение!

297

Анонимен

преди 7 години

"Много скоро ще дебатираме защо Турция не иска да ни върне Кърджали..."Пак ли тая тъ.пня? Сменете плочата, че е зациклила нещо.

296

Анонимен

преди 7 години

До ЧърчилОкъпи се!!

295

Bing Beng

преди 7 години

Украина кога е обявена за държава - самостоятелна, национална?? Да "живее" ВОСР!!! Кога е Белорус ???- ВОСР! Кога е Румъния ??? - средата на 19 в.! Гърция ?Средата на 19 век! Нидерландия? Белгия? Германия? Още......!!!!!???

294

Чърчил

преди 7 години

Много скоро ще дебатираме защо Турция не иска да ни върне Кърджали...