223

ха-ха-ха

преди 7 години

264 Гърбушко Гербав , какъв златен медал бе тиквич? Рапоня е взел диплома с 6 от килийното училище в Банкя , където майка му е била учителка.Обикновено селско училище ,в което половината банкянски тикви са завършили с 6.И не са го приели никъде другаде , освен за *** пожарникар , защото не му е стигнал бала.Какъв доктор ,какви 5 лв?*** сам си каза че майка му го е принуждавала да ходи на училище , а той обикалял поляните.***!

222

Bes

преди 7 години

Корнелия ,като и чета служебната биография,трябва да е доста добра в леглото,защото на много млади години бързо се е издигнала.Бая легла ще да е обиколила!Да в питаме ли за дипломата и?Б.Б. е завършил средното си не само с пълно отличие ,но и със златен медал.След това е и доктор на науките.Бил е и преподавател в ВУЗ.А Радев е един шофьор- както каза Валери..И 3 месеца ПУЦ в USA. Това е?

221

Анонимен

преди 7 години

Ха,ха,ха,не познавам някой,който би гласувал за ГЕРБ.

220

Зигфрид

преди 7 години

За ГЕРБ и Г-н Борисов са всички образовани , сериозни,на възраст 25-65 години,л юде от големите градове на държавата.Цялата простотия ,предимно от БСП и Атака е против него.Изродията ,която словоблудства по-долу е утайката, отвратителната гнилоч на платените или идеологизирани смрадливи ***.Ясно се вижда по слабоумието,на писанията че са дело на един,най-много двама ***.Народът ще реши!Да живее България !

219

S

преди 7 години

ТОВА ТРЯБВА ДА СПРЕ, ОТНАСЯ СЕ ЗА ЦЯЛ СВЯТ!!Подменят и убиват близките ви хора с двойници-убийци!! И с кого всъщност сте в едно жилище?!Убийствата им се регистрират като самоубийства, но са си убийства!!Психиатрите да бъдат без повече достъп и отдалечен достъп до заключващи се системи, да бъдат разследвани докрай ли?! Те също участват..Ами личните данни?!Слагат иемпи-та под колите ви!

218

Щирлиц

преди 7 години

Много фантазии,много нещо.Е,вярвайте си на стъкмистиката.

217

???

преди 7 години

До SНапиши нещата по-конкретно, бе, човек!Пишеш по няколко изречения, не може да се разбере как някой подменя близките ни с техни двойници?Оставяш впечатление, като че ли си правиш майтап с лековерни хора.

216

!@!!!!

преди 7 години

Bez Kuneva kabineta sl. pada poradi samneniq za zadkolisni zaigravki......

215

S

преди 7 години

Никому непотребните психиатри да останат без достъп до заключващи се системи! Това не са психиатри, а измамници и съучастници в убийства и подмяна на хора.Колите повече без EMP-та отдолу да предизвикват катастрофи..Подменят и убиват близките ви, заменяйки ги с двойници-убийци, не се доверявайте никому!

214

обективен

преди 7 години

Не познавам нито един човек ,който да не мрази Тиквата.Нито един.

213

ЙОРДАН ИВАНОВ !

преди 7 години

До АнонименНЕ... НЯМА ДА СТАНЕ ТОЗИ ПЪТ !!!! ГЛАДА Е ПО СИЛН ОТ ТОКА Г-н АНОНИМЕН !!!

212

Гошо...Тъпото

преди 7 години

Никакъв премиер не става от Боко,защото не извършва превантивен контрол и не е конкретен.Предоверява се за по...лесно,на случайниците...набедени за министри и шапка на...тояга.Трети мандат на този човек,ще е фатален за редовите български граждани..

211

Анонимен

преди 7 години

предпазител

210

Щщс

преди 7 години

Къв е тоя *** насреща!

209

Едно е сигурно

преди 7 години

Корнелия Нинова нито е харесвана, нито е желана за държавник или депутат!

208

Анонимен

преди 7 години

Б.Б. е желан мъж, за премиер - е друг въпрос!

207

Анонимен

преди 7 години

Борисов и желан? След дупките по магистралите, не почистени пътища, но със скъпи винетки, след пълен хаос в здравеопазване , образование, МВР.Външна политика нищо, потупвания, папи по главата, КТБ - нема виновни, армия, самолети , МВР и съдебна систева нереформирани, корупция, огромни заеми.

206

Анонимен

преди 7 години

Никога БСП

205

Анонимен

преди 7 години

Цецке,и аз обичам Бибо

204

Анонимен

преди 7 години

Да със сигорност Борисов е най-желан от Ердоган на задна прашка.От кого е желан от бюрокрацията, хората поставени на ръководни постове от него, и една шепа платени драскачи.