221

Анонимен

преди 7 години

До Некъф лудБългарския народ никога няма да вземе страната на НАТО и ЕС при един конфликт срещу Сърбия или Русия.верно ли бе? Така ли пише на листчето от руското посолство?

220

was

преди 7 години

Руснаците винаги са били против България,историята го доказва!

219

боби

преди 7 години

Като падна желязната завеса за пръв път посетих Сърбия.Знаех,че са доста по-добре от нас,но това което видях ме изуми.Хубави пътища,богати,чисти села и градчета, дворовете пълни с модерна селскостопанска техника.Хората много по-богати от нас и дрехите и колите и къщите-всичко далеч по хубаво от нашите.Бяха поне 30 г. пред нас.Но тъ пите сърби се хванаха с руснаците и съсипаха хубавата си държава. Днес са по-бедни от нас, а перспективите им никакви...Хванеш ли се с русия, все е така.

218

Булгар

преди 7 години

Първо да се вдигнат две ръце срещу петата колона у нас. ***

217

Анонимен

преди 7 години

България не е никаква заплаха щото няма армия и граници не се знае къде са и всеки си влиза.

216

сър Пичук

преди 7 години

Лавров и останалите шeбeци трябва да разберат, че България и останалите страни са суверенни държави, и могат да модернизират армиите си колкото пожелаят! Също така могат, като членове на НАТО, да позволяват разполагането на НАТО-вски сили на своя територия, колкото си поискат, когато си поискат а Лавров може да лае колкото иска...

215

Vangelis Stavros

преди 7 години

След ножовете в гърба при Съединението и Балканските войни, логично в двете световни войни България и Сърбия са в различните лагери. Световните войни не ги спечели Сърбия и не ги загуби България, но си прилапаха Западните покрайнини и Македония. Вследствие на това и политиката на Коминтерна, сега имаме странното "държавно" образувание БЮРМ, което но всичкото отгоре всеки момент ще се разпадне... Е, как човек да не обича Сърбия - през средновековието византийска, а сега е руска маша.

214

Булгар

преди 7 години

До Некъф лудАз пък ще вдигна и за теб, две ръце ако трябва!

213

Наивен народ

преди 7 години

До Некъф луд.......Па много си неграмотен. Чети историята кога Сърбия напада България. Аман от болшевишко-сталински летописци.Лъжете и мажете, защото сте продажници.

212

Некъф луд

преди 7 години

Аз съм Българин и никога няма да вдигна ръка срещу православен християнин независимо бил сърбин или руснак. Добре е това да го знаят всички политици че Българския народ никога няма да вземе страната на НАТО и ЕС при един конфликт срещу Сърбия или Русия.

211

Анонимен

преди 7 години

Ако сърбите ни нападнат, руснаците и русофилите ще помагат на сърбите,

210

марин

преди 7 години

Прав е Лавров , като нищо ще ни изправят едни срещу други на Балканите ако е изгодно на Запада , а после как ще живеем по съседски , това не трябва да го допускаме !

209

Анонимен

преди 7 години

Русия всячески се стреми да отклонява вниманието от себе си като подклажда конфликти които после да се "самопокани" да потушава. Винаги така е действала на Балканите. Не може да преглътне факта, че не ги владее.

208

Анонимен

преди 7 години

На руснака врагове му дай и го остави. Тоя лавров /обизянь/ що си не *** макятя!

207

Анонимен

преди 7 години

rusnazite se vryt v shamarite i se opitvat da razmiriat BG Rumynia sys syrbia mamka im komunisticheska

206

До 300

преди 7 години

Факти и изследвания първи "историко"!!! Цитирай ми факти и проучвания, а не подхвърляния поставящи под съмнение нормалността ми. Ако това са ти "аргументите" .......

205

Анонимен

преди 7 години

До Анонименнищо не си разбрал, ние, хърватите и румънците ще нападаме сърбите, днес, утре, когато са готови да ударят в гръб по навик, щото сме вражески елементи от НАТО и лошия империалистичен колониално капиталистичен западащ ЕС, застрашаващи границите на Руската федерация до Камчатка, тъй стресирал Лавров другаря Дечански от Центъра за галактично развитие.а турците какво те плашат, те с руснаците сега са във вечна дружба по Патока, няма да нападат сърбите, поне тоя месец.

204

ШибиРиби

преди 7 години

Лавров си проси да го поканят да им направи едно арменско гости с 50-60 хиляди червеноармейци да ги пази.

203

до 294

преди 7 години

ти ненормален ли си ?????то знам,че всеки втори в тая държава се мисли за историк, но поне не си измисляй глупости за да се правиш на интересен

202

Анонимен

преди 7 години

Пълно ембарго на сръбската музика това да стане