255

Анонимен

преди 7 години

леле да чуем че в България були много хубаво..:)тия що не са при мерклката

254

д-р Нинов

преди 7 години

Да бъдем толерантни !!!

253

Анонимен

преди 7 години

Историятя е свидетел как втората световна война от европейските страни към мюслюманските страни та сега говрите мног но незабравайте Бог забавя но незабравя

252

Анонимен

преди 7 години

Да отиват в Банкя!Дебелия тюф.лек ни ги докара тия и той на загроби да гледаме чужди деца ,вместо собствените си.Дебелия да ги учи да садят картофи и да пасат овце.Той има опит.

251

Анонимен

преди 7 години

Когато говорим за руската заплаха , това не означава , че сме за заселването на разни бежанци , просто степенуваме заплахите !

250

Анонимен

преди 7 години

Ако питаш мен нито един руснак нямаше да стъпне на българска земя, заради 1913, 1917, 1947 = 60 000 + 500000 + 30000 _? загинали във войните за Македония 1913, 1917, 194Х, коминтерна, пропагандата, враговете на народа и прочее дивоти от скапаната империя.

249

АТАКИСТ

преди 7 години

Браво кмете! Който реве по телевизиите че милите бежанци нямало къде да идат да си ги вземе у тях!

248

до 310

преди 7 години

Ти си лъжеца тук , ти с болшевишката си пропаганда !

247

до 302

преди 7 години

През "сигурните" години на социализма , 2 пъти ми обираха апартамента , 3 пъти ми разбиваха колата и ми крадяха радиото , България беше като дискотека -спираха тока през 2 часа и то години наред , аварии на парното имаше непрекъснато , а лятото нямаше по 1 месец топла вода , за опашки и липсата на безчет стоки от първа необходимост да не говорим . Пътувания зад граница пълна химера ,не пускаха никой до с. Калотина даже , това ли ти е социалистическия рай бе комунистче ?

246

Анонимен

преди 7 години

Ти можеш ли да броиш толкова, колкото българи са загинали заради руснаците? Ега ти перверзника никой не му откраднал колата, на мен пък ми я откраднаха.

245

Анонимен

преди 7 години

Обърнете се към Бойко Борисов,той прие постановление 208 за разселване на бежанци/мигранти.Българоубийците от ГЕРБ пак се гласят за първа политическа криза.Тия и досега пускаха мигранти през недостроената граница.Докато се усетим,ще ни претопят.

244

решение

преди 7 години

ето, хърватският министър Орепич се оплакал, че бежанците бягат от Хърватия, липсват му 1563 бройки по квотите, бързо нашите да пратят стотина за начало преди да са се усетили другите!

243

Анонимен

преди 7 години

Защото руснаците ни хвърлиха в канавката 1913 за да загинат 500000 българи в първата световна и после още веднъж са ни душили агентите на Сталин в съюз с Германия и самостоятелно 45 години с неизвестен брой убити. И пак империята *** на вратата!

242

Анонимен

преди 7 години

За чий ни този космос бе , да не би да беше безплатна екскурзия , платихме си като попове за целия масраф. Каква ,впрочем беше ползата двама руски агенти с български паспорти да летят , това си беше чист скъпо платен политически PR на комунистическия режим !

241

Дедото

преди 7 години

Айде феновете на тея неканени навлеци да отидат да им сготвят, почистят, изперат. Айде да ги видим лебералчетата.

240

до Марио

преди 7 години

По-голяма "азиатска ***" от руснаците няма , а и България винаги от векове си е патила от тях . Само да не ми се говори за Освобождението , което е страничен и неочакван резултат от плана за Задунайска губерния !

239

Анонимен

преди 7 години

Фашист. Кога излезе от панделата?

238

странно

преди 7 години

От животни като Ценко Чоков нямаме страх, ама от един беззъб дядка и дебелата му бабичка имаме. Като дойдат катун с евроинтегрирани и почнат да крадат всяко околно село също няма проблем.

237

бъдеще

преди 7 години

А за това , че руснаците са окупирали половината Черноморие никой не протестира ! Там е истинската заплаха , защото Асад няма да дойде да иска български територии , но Путин/Русия със сигурност ще направят след време един "кримски"референдум и довиждане моренце, само с руски визи вече !

236

Анонимен

преди 7 години

Въпросът е герои ли са Динко и кметът на Елин Пелин или престъпници?