11

Мен

преди 7 години

Ако бях софиянец сега щях да умирам от срам. Най-евтината дестинация означава и най-долнопробната. Но софиянци ги разбирам до накъде, те се гордеят с това че са кореняци, че са се пръкнали на място наречено овча купел, мислят си че говорят правилен български, а не на неправилен шопски диалект.

10

хахахахахаааа.......

преди 7 години

Евтин не означава добро.........

9

смешници

преди 7 години

..."И този магнит за чужденеца " ---колко туристи е привлякъл?

8

до № 7

преди 7 години

За ден два се обикалят обектите по жълтите павета ,но колко бар.даци има за обикаляне брой нямат и хайде да не се лъжем "богатите" туристи идват тук точно заради това и евтиния алкохол.

7

Анонимен

преди 7 години

Ефтино е да, ама мои приятели чужденци миналата година отседнаха в София, преди да продължат по маршрута, който си бяха набелязали. Още първия ден бяха потресени от гледката на бездомни глутници по улиците, мръсотия, шум и прахоляк. Беше ме срам да отговоря, когато едната жена попита : това наистина ли е столицата ви? Сами си вадете изводите какви впечатления оставяме у туристите.

6

Анонимен

преди 7 години

И колко да струва на ден ,,почивка" в София? То щото е много голяма та на туриста му стигат ден два да я обиколи цялата и то пеша.А и какво толкова има да види?

5

Анонимен

преди 7 години

Отдавна беше ясно. Типичният соцпочин за масовост няма много място в съвременния свят. Богатите хора вече не искат огромни спални с по 1000 стаи, а тишина и лукс. С нашата тактика най-много да привлечем безработни, или разни търсачи на приключения.

4

лошо

преди 7 години

Разни бандити и странни бизнесмени съсипаха туризма те си перат парите през хотели и ваканционни селища и не ги интересува друго.

3

ужас

преди 7 години

Това е тъжно бавно се превръщаме в бананова република,и скоро високи доходи нама да видим.

2

светнат

преди 7 години

Това не е повод за гордост.Каквато държавата, такъв и туризмът - долнопробни и евтини.

1

бай иван

преди 7 години

В Испания миналата година туристите са похарчили средно по 1000 евро. В България по 300. Ако ще и без пари да спят по хотелите, няма какво интересно да предложим като туристическа дестинация. Разчитаме на евтин туризъм.