22

Бай Пещо Моториста

преди 7 години

Какво му има на отношението към мотористите? Ако не се правят на тарикати няма проблеми. Е тук таме има по някое *** дето си мисли че *** който кара му дава по-големи привилегии, но аз например такива ги оставям да се надбягват сами със себе си.

21

az

преди 7 години

Вие мотористите що не спазвате правилника бе ? Що се врете между колите на светофарите бе ? Що не спазвате дистанция бе ? Що не давате мигач като се престроявате бе ?

20

Анонимен

преди 7 години

Чета коментарите и се чудя да се смея ли, да плача ли?!Най-много ми е писнало от ***, които си въобразяват, че карат по правилника, че са примерни шофьори.Тия са най-опасните, защото дори не разбират колко са некадърни и колко често създават предпоставки за катастрофи.На всичките парцали, които все намирате кусури у другите, ви пожелавам да се окажете в най-скоро време на завой срещу ТИР хвърчащ със 120км/ч във вашата лента.След това, с оцелелите може да дискутираме правилника.

19

Анонимен

преди 7 години

Имали семейства, били нормални хора???? Докажете го. Нормален човек няма през лятото в горещината да тръгва с мотора си в 04.00 часа сутринта с пълна газ, няма!!! Пият, смъркат и пълна газ. Той имал семейство, добре но едно. А през нощта или деня колко семейства разбива с воя на мотора и изпразнения ауспух? Стотици. Кой да ги жали, да си протестират колкото искат. Дано повече донори да има тази година които ще спасят нормални хора.

18

Анонимен

преди 7 години

Ми не заслужавате по-добро отношение. Изпреварате както ви дойде и за вас ленти не съществуват. Също така следващото лeke което ми форсира 1 мин на червен светофар за да го видят всички да mу исъхнах мaдитe.

17

alf

преди 7 години

тряя има забрана за мотори в сегашното състояние на пътищата.

16

Анонимен

преди 7 години

Качиш ли се на матор, значи не ти пука за себе си и роднините ти!

15

Анонимен

преди 7 години

Всеки утрепал се донор за мен е няколко децибела по-тиха София. Наистина като почнат да се размазват хората злорадстват. Жалко но е така. Всеки казва, един дразнител по-малко. Имам познати които така са изкрейзили от летящите донори, че е готов да си вземе флоберка и да утрепе няколко откачалника. Рано или късно някой ще ги подкара ако държавата не вземе мерки.

14

Жо

преди 7 години

ЗА 40 години зад волана и пропътувани половин милион км, не съм видял моторист да кара с разрешените 50 км/ч в населено място и със 100 км/ч на магистрала.

13

:)

преди 7 години

И аз така карам веднъж по цариградско и малко преди разклона за Дружба два мотора - подават мигачи и двата, спазват си лентата и въобще реда за движение. Ошашавих се направо. Приближавам, чужденци. Тукашните са си диви и си намират, каквото търсят.

12

Толерастия

преди 7 години

И как точно да пазя някой, който се е залетял с 200+км по основната линия между колите?! Или да гледам напрегнато в огледалата за да не го засека когато ме застига все едно съм спрял?! От 12 години съм активен водач и имам доста голяма поредица от страшни случки с двуколесни камикадзета и не помня случай, в който някой да не пази мотористите, а точно обратното - мотористите не се пазят и създават опасни ситуации. Така че тия да се научат първо да спазват правилата и после да протестират.

11

Анонимен

преди 7 години

Не ги подкрепям изобщо!!! Елате в центъра и ще разберете когато е лято. Има едно кафе Мементо. Идват десетки, ауспусите изтърбушени, шумът е ужасен, стряскащ и травмиращ. Нито един не си тръгва нормално, газ до дупка! Спират, на място газ, не се съобразяват, че наоколо са само кооперации с хора. Да ги пазим ли? А те нас пазят ли? По магистралата сте ги виждали, 200 си е нищо! Нагли, нахални и несъобразителни. От мен подкрепа няма да имат изобщо!

10

мразим мАтористите

преди 7 години

Абе мАтористите,едва чакам да започнете сезона и да ви броя на обратно!

9

Щерев

преди 7 години

Стикерите "Пази моториста!" следва да се заменят с "ПАЗИ СЕ ОТ МОТОРИСТА"!

8

Анонимен

преди 7 години

Как да ви пазим, бе? За 1s се превръщате от точка в хоризонта на петно в бронята! Как бе момче, как да те пазя?

7

123

преди 7 години

Случи ми се веднъж, да карам след нормален моторист, много бях изненадан. Накрая видях, че моторът се управляваше от момиче. Зарадвах се, че поне 1 брой нормален моторист имаме в България.

6

анонимен

преди 7 години

Третирам ги както всеки друг... Въпроса е, че доста от водачите на бмв също не спазват правила. Бих казал повече от половината зад волана в тази държава не знаят или знаят, но не искат да спазват елементарни правила. За толерантност и дума не става пък... Правилата са за всички, но преди месец джип уби учителка на пешеходната пътека пред училището, в което работи - дали ще има санкции за него?! Или пак ще го пуснат срещу глоба от 5 000 лева, как мислите?

5

Анонимен

преди 7 години

А справедливо ли е всяка нощ да си форсират скапаните мотори и да не разрешават на нормалните хора да почиват?Справедливо ли е събота и неделя да се събират на групички и да пилят като ненoрмални?Задължително от 14-16,30h и от 22 до 07h сутрин.После къртят по креватите цял ден и вечерта пак и отново?И така 9 месеца в годината.Толкова са нагли,че хората като разберат че някой мадафакин моторис се е размазал на улицата дигат купон все едно са спечелили от тото.Толерантнос викате?А вие кога?

4

viacom

преди 7 години

Точно пък тия да претендират за права, дето не спазват никакви правила. Цяла нощ реват по улиците и карат, като за последно!

3

Анонимен

преди 7 години

Брейййй,докато ГЕРБ беше на власт,никой не смееше да протестира.Сега имаме някакво временно правителство,на което осноивната задача е да подготви и пороведе изборите и кой ли не излезе на поротест и за какво ли не.Няма лошо,но когато има легитимно правителство,за да има евентуално някакъв ефект.