22

Анонимен

преди 7 години

По времето Живков имаше период в който нямаше въглища за ТЕЦ Вете, а проблема бил , че ЖИВКОВ забавил някаква доставка към СИВ.Сега Живков го няма . Но проблемите са същите, къде ли е причината.

21

ля ля

преди 7 години

кога правителствата ще обърнат внимание на тези монополи!?!?! до кога ние ще търпим такова отношение към клиента и до кога ще се извинявате с климатичните условия? тези неща ни се случват все по-често!!! къде е контрола къде е качеството?фарс - за да замажете очите на простия селянин у големия град дошъл! ама тоя от големия град ше ви *б* мамито! ще видите вие

20

Анонимен

преди 7 години

Не знам да ли е ГРОБ виновен или са си виновни говорителите на ТОПЛОФИКАЦИЯ, но време е да има избити.

19

Григор

преди 7 години

Тези скъпи багери трябва да се плащат, да им се водят работочасове и да се плаща прескъпо топлината.

18

Анонимен

преди 7 години

Топлото в София е общинско, а както всички знаем кои управлява София почти 12 години резултатите са ВИДИМИ.

17

Анонимен

преди 7 години

За Младостите ужким оправиха аварията, но радиаторите продължават да са леко топли и то на 5 вече няколко дни!Намирисва ми, че нямат гориво за подгряване и сами създават уж аварии за да се оправдават!

16

Анонимен

преди 7 години

ТОПЛОФИКАЦИЯ Е ЕДНА ОТ РУСКИТЕ ЦЕНТРАЛИЗИРАНИ НАТРАПЕНИ ИЗМИШЛЬОТИНИ. КОЯТО 50 ГОДИНИ С БЕЗ МИСЛЕНИ НАРЕДБИ, РАЗПОРЕДБИ, ПРОГНОЗНИ И "много сложни формули" ЗА ОТЧИТАНЕ ТОРМОЗИ НАСЕЛЕНИЕТО В БЪЛГАРИЯ.. И МАСАТА ОТ АБАНАТИ, ТЪРПИ ЛИ , ТЪРПИ!

15

Анонимен

преди 7 години

Другарите са взели курс на партизанска война . Парно , ток , вода и всичко за нормален живот ще има като загубят изборите . Няма значение кой ще ги спечели , важното е да не са БКП-БСП-ДС .

14

Анонимен

преди 7 години

Заговор на Техно-магазините е всичко :) Знаем чий са

13

До Бъз

преди 7 години

прав си ! гарантирано от ГРОБ ! кажи ся и са фондовете, бързахте да се махнтете от власта преди да стопират ама тоз път нещо не ви излязоха сметките :) преди да здадете власта ги спряха и ся да видим кво ще лъжите отново *** !

12

Елемаг

преди 7 години

Хора,казаха ви го:Парите за гориво са откраднати!! Няма и пари за закупуване на ново гориво посред февруари.Изчисленията бяха да се откраднат,но не се предвиди тази люта зима.На крадливите ГЕРБ-ери просто не излязоха сметките!!Знаете кой е принципл на "Софийската топлофикация",знаете и кой е кмет и от коя партия.Хак да ви е!!

11

Анонимен

преди 7 години

Те тръбите чакаха избирането на Радев, както и лампите и т.н., за да се скапят! Инъче още 30г щяха да бачкат! Тъъпааци!

10

шоп

преди 7 години

Е, мизериите на Фън-дъка лъсват! Преди години рева на Винету да й върне Топлофикация. Е, на - никогс София не е била по-***, мизерна и неблагодарна към жителите й. Дък!

9

Анонимен

преди 7 години

Аааа... разбрах, за да спрат проверките

8

Анонимен

преди 7 години

Топлите приказки на политиците (от всички партии за 27 години), държава не развиват.Това инфраструктурата не е пет магистрали... и окрадени милиарди.Не е и няколко ел централи.Всяка улица, всяка тръба, всеки язовир, всяка пречиствателна станция, всяко военно поделение... всичко иска да бъде планирано организирано както е в Европа.А не някакви *** да ми се хвалят по телевизията, че свършили една троха повече от предините... дето пък нищо не направили. Голяма хвалба то

7

до 7

преди 7 години

Файдъкова, ти ли си душа?

6

Анонимен

преди 7 години

продавам духалкиза хора от лозенец с 20% намаление

5

Анонимен

преди 7 години

Бате, върни се, на кой ни остави!? ...ха ха ха, недей бе, шега

4

ТОПЛОФИКАЦИЯ

преди 7 години

Не е авария,сега на тези им е ред.

3

Burzumikus Burzumski

преди 7 години

На софиянците ще кажа :споко, пролетта идва..и на вашата улица ще изгрее слънце...а на следващите избори умната...