17

Анонимен

преди 7 години

И сутрин, и вечер, и помежду тях.

16

Анонимен

преди 7 години

Коментар 22е за коментар 21Ходи задоволявай *** си аншуа другаде.

15

Анонимен

преди 7 години

До 22Дебело ходи се лекувай в дебелариума у Варна. С туй малко легло метър на метър и таз стая два на два. Грозната ти баня и неумитите ти плочки. Не те знам колко си начесана. Ще счупиш леглото дебело. И хладилник няма тлъсто топка с лой.

14

Анонимен

преди 7 години

Аз като някой не ми е насърце е чао. Ако драпа да ме нерви, почвам и аз да нервя и така докато си скъсаме нервите. До пълна омраза и дълбоко разочерование. И секса му се изпарява за цял живот.

13

Анонимен

преди 7 години

Ако секса е готин и обичаш човека. Не се опира само до тези три дни. Ако не го бива повече няма да се среща с вас. Ако настоявате има и други крайности

12

Анонимен

преди 7 години

"Кога е времето за секс."---Тоя "график" да си го спазват социолозите, дето са го установили "научно".Моят не носи часовник и е на ненормиран работен ден - когато му дойде времето, не гледа "графика".

11

Анонимен

преди 7 години

Освен, ако не желаете именно това, да бъдете добър познат.

10

Анонимен

преди 7 години

Навсякъде се пише и изписва. Обръщайте повече внимание на жената, партньорката, приятелката. Прекарвайте, повече време заедно. Комуникирайте, говорете, споделяйте. В противен случай отблъсквате, очуждавате партньорката, жената, приятелката от себе си.

9

Анонимен

преди 7 години

С жените живеят по схемата. Чао------Майната ти!-----Сбогом! ---Не си мисли, че на жените им пука за непрепективни мъже. Не! Не се интересуват. Така се обеснява. Защо трябва да им пука за мъж, който не го е грижа за тях. На жената е отредено да е мила и добра. На мъжа да се грижи за нея, да и дава любов и сигурност в чувстата му към нея. Когато има липса на подобни чувства и отхвърляне жената мигновенно се отръпва, охлажда и си тръгва.

8

Анонимен

преди 7 години

Когато преживяваме остра влюбеност, в кръвта ни постъпва целият хормонален коктейл: допамин, предизвикващ пристъп на щастие; фенилетиламин, отговарящ за възбудата; серотонин, държащ емоциите в подем; и норадреналин, създаващ усещане за всемогъщество. Съответно, за любовта или псевдолюбовните разстройства в организма отговарят други хормони. Мъжете са полигамни.Любовта при тях продължава от година до три. Мъжете са допаминозависими, живеещи по схемата страст охлаждане раздяла.

7

Анонимен

преди 7 години

Че са възбудени от собствените си представи за жена, любов. (в 90% са чикибоци и не се възбуждат от жени) само от себе си, картинки и ци цорестите дами от телевизора. По скалата от 1 до 10 са 2.5 в секса. Любов не умеят да правят, да изпитват. Нищо чудно, че жените в даден момент ги отбягват. Всичко си има логично обяснение за това.

6

Анонимен

преди 7 години

Че са гадни са гадни виртуози в мръсните номера. Че са гладни са гадни (любовта на мъжа, минава през стомаха)

5

Анонимен

преди 7 години

Обикновенно влюбените много правят, толкова много любов по всяко време. Навсякъде.

4

Куха лейка

преди 7 години

Времето за секс е тогава когато се случи, на работното място, докато шофирам и половинката ми ме изсмуква, сутрин, но след като си измия зъбчетата и съм сервирал кафето, вечер след душа... винаги когато си с човек когото обичаш и те обича.... Желая го на всички който живеем тук.

3

...

преди 7 години

Pilna tapotiq

2

Анонимен

преди 7 години

Аве не ви знам к, во желаете вие мъжете, но трябва се стараете за жената. В смисъл готин секс, ако правиш винаги ще ти пуска. А не да я отщяваш от секса с теб. И след това, почва в цикъл съм и така два месеца. Оф..., глава я боли три месеца. Докато се усетиш дошло време за следващия цикъл. Не я кефиш. Но, гледа да не те обиди и го прави с финес.

1

Анонимен

преди 7 години

Баси щуротиите.