27

ХА-ХА-ХА !

преди 7 години

След 7 годишно "успешно" управление на ГЕРБ, държавата е като след война !

26

Несправедливо!

преди 7 години

До *Ние не сме дошли в мръсната София по свое желание. Нашите баби и дядовци са били насилствено отделени от домовете си в провинцията, били са им взети земите, средствата за съществуване. Те са били насилствено натъпкани в панелки и превърнати в работническа класа. Как да се топлим в София, край нас няма гора, която да сечем, нито кладенци, да си взимаме вода. Защо е вашето безчовечно отношение към нас? Ние имаме малки деца, бебета. Без парно как да живеят те и ние?

25

...

преди 7 години

А баба ти от село Долно *** само с парно са я топлили....

24

*

преди 7 години

Уважаеми столичани,Иска ми се да съберем волни пожертвувания от 'провинцията', с които да ви купим памперси, за да може да си избършете сълзите...То ревове и чудо по всички 'национални' медии вече 3-ти ден!

23

До 27

преди 7 години

Бъркаш. Където краде ГЕРБ, другите партии не могат да се доредят и те да крадат.Второ, сметките са реални при тези цени, докато за цените може наистина да се поспори.

22

Анонимен

преди 7 години

Неудобството и дискомфорта са едно на ръка. Мен ме дразни това, че видиш ли, ТЕЦ-а щял да обезщети потърпевшите ...все едно правят огромен подарък на клиентите си! Това в белите държави изобщо не се коментира, а се действа автоматично (ако изобщо се случи)! Дразни ме и това, че когато трябва да подаваме жалби за спряно топлоподаване - искат да е индивидуално, а иначе ни водят колективен клиент???? Какъв клиент съм при т.нар. дялово разпределение? Пълна каша в полза на монополиста!

21

Крадлата Ф.

преди 7 години

До АнонименФандъкова краде за ГЕРБ и представените в Столичния общински съвет партии от нашите нереални сметки за Топлофикация и Софийска вода. Това е истината. Проумейте. Всички партии са едни и същи и са в една далавера, която плащаме ние - с пари, труд, студ, болести и смъртта си.

20

Бай Иван

преди 7 години

От казаното официално се потвърждават съмненията че определянето на сметките за парно става по някакви имагинерни за математиката, физиката и финансите метод. Значи ако не се беше раздухал толкова случая нямаше да има намаление на сметките и всички щяха да си плащат като все едно че са имали парно !?!

19

do 18

преди 7 години

Сметките ги прави точно Топлофикация. Топлинния счетоводител подава на Топлофикация прогнозното количество енергия, а Топлофикация добавя корекционния коефициент, който само тя си знае как се смята и след това се оформя крайната сума.

18

Анонимен

преди 7 години

До шопАлтернативата е оставка и съд за подставената кметица рускинята Фандъкова и мумията Ив. Иванов.

17

Не вярвам

преди 7 години

Не знам кой би повярвал на обещание, че Топлофикация ще бъде почтена към абонатите си, след построянните престъпления - кражби, които извършва съвместно със Столична община и Комисията за енергийно и водно регулиране, от закрепостените си клиенти. Аз не вярвам в почтеноста на Топлофикация. Но би било интелесно, на колко лв. оценяват 1 ден парно и топла вода. Смятате ли че ще се издадат в постоянните си кражби от нас? А не.

16

минувач

преди 7 години

Освен това, нали знаете КОЙ има "далавера" и кой шечели от ГОЛЯМА авария на Топлофикация-София ?!ЧЕЗ, разбира се! За седмицата БЕЗ парно, потреблението на електричество, респ.печалбата им се е увеличила драстично!А сега...някой да провери, дали ПЪК аварията не е случайна, а предизвикана!ДАЛАВЕРА става, когато има конспирация за нея, т.е СХЕМА!

15

123

преди 7 години

А обещетение, че са се разболяли хора - за пари за лекарства, за принудителен отпуск, пропуснати ползи от неполучени доходи ... ???

14

До 16 псевдоексперта

преди 7 години

Ти си поредният неразбрал, че Топлофикация не ви прави сметките, вкл. и изравнителната сметка. Сметките ги прави топлинния счетоводител, който си си избрал ти и останалите в блока. Май и друго не си разбрал, а то е повече от ясно - сумата, която трябва да платите всичките, които сте към една абонатна станция е на базата на реалното потребление. Няма парно - няма и плащане за парно.

13

MaйMyнaтa

преди 7 години

До един другКак и по какво разбра че се радвам, или гледаш на кафе?!

12

Анонимен

преди 7 години

Само не разбрах защо непрекъснато "успокояват" хората, че нямало да плащат за услугата, която не са получили. Едва ли някой си мисли, че ще плаща за неработещо парно.

11

Експерт

преди 7 години

ВЪОБЩЕ НЕ ВЯРВАМ НА ТЕЗИ МОШЕНИЦИ ОТ ТОПЛОФИКАЦИЯ- СОФИЯ.ЗА ДА НИ ЗАМАЖАТ ОЧИТЕ МОЖЕ ДА НАМАЛЯТ СМЕТКИТЕ С 10-20 ЛЕВА, НО ПОСЛЕ ПРЕЗ ЮНИ ЩЕ НИ УДАРЯТ СВИРЕПО СЪС СЕКИРАТА ИЗРАВНЯВАНЕ.ЦЯЛАТА ПАСМИНА НА ТОПЛОФИКАЦИЯ НА СЪД, А КМЕТИЦАТА- УЧИТЕЛКА ПО РУСКИ ВЪН И НА СЕЛО!ДОКОГА ЩЕ ГИ ТЪРПИМ ДА СЕ ГАВРЯТ С НАС?НАРОДЕ!!!

10

един друг

преди 7 години

До 11: В София живеят около 100 хиляди кореняци, а останалите 2 милиона (и повече) не са родом от София. Така, че тези "софиянци" за които се радваш, че са мръзнали ще се окаже, че са твои комшии.

9

месара

преди 7 години

минус днес , но другия месец ше има умножение ! нищо че минуса днес , ше си го компенсират от не засегнатите квартали ! честито на печелившите !!!

8

Анонимен

преди 7 години

ГЕРБ краде от Топлофикация от 2005-та година и няма пари за ремонт и поддръжка, но за ГЕРБ-троловете, Президента Радев бил виновен.